Sonunda Babamız Geliyor.

Çok sevindim ECD
Sen çok güçlü bir kadınsın
Her şey gönlünüzce olsun

Çekirgemmmm çok sevindiğine eminim vanım, çok teşekkür ederim.

Güçlüyüm evet ama bazen güçlü olmak yada olmaya çalışmakta insanı yoruyor.

Nazlı olamıyorsun, amaaaaaaaa yarın havalimanından sonra biraz gücümü kaybedip, sırtımı eşime yaslamayı düşünüyorum.

Tabi o topal ayakla nasıl olacak onuda bilemiyorum.

Ne güzel yazmışsınız valla.

Gerçekten de Allah yardım ediyor onlara, eşim 3 kere ölümden döndü, ama Allah korudu, bizlere bağışladı.

Hakkari anlatılmaz yaşanır. Yolda yürümeleri bile gerçekten yasak, şaka vs. değil, traş olmaya bile gittiklerinde en az 3 kişi gidiyorlar, 2 si bekliyor, biri traş oluyordu. Neyseki bitti, rabbim kalanlara yardım etsin.

canımmm benımde 2 yıllıkkk maceram yenı basladı gecn hafta esımı tuncelıye gonderdımm ben ankardayım ıs dolasıyla gıdemedım 15 aylık bı oglum varrr okdar zoruma gıdıorkı suann hıc alısamadım tuhaff bosluktayım 2 yıl nasıl gececekkkkk

gözün aydın . Bu son ayrılığınız olsun inşallah.

ama beni korkuttun bizimde 2. şark var çok korkuyorum

Ben sevgiliyken beklediğim halde çok zorluk çektim bölge itibariyle, evlilikte çok daha zor olmalı
Kesinlikle bazen güçlü olmaktan da yoruluyor insan
Artık hak ettin, yasla tabi

Amin canim, Rabbim kimseyi ayri koymasin. Simdiden Allah kavustursun, gözün aydin olsun, bidaha hic ayrilmazsiniz insallah. Iyi bayramlar

Amin inş. bir daha hiç ayrılmayız.

Hep mutlu, huzurlu günlerimiz olur.

Sadece bizim değil hepimizin.

Bir asker kizi olarak o kadar iyi anliyorum ki sizi ...

Rabbim bir daha ayirmasin
gozunuzaydin...

Evet asker eşi-çocuğu, polis eşi-çocuğu olmak zor. Ama onlarda olmasa olmuyor işte.

Teşekkür ederim cudanacım.

gözün aydın...
kızın ve senin adına çok sevindim..
allah bi daha ayırmasın....

Ben sevgiliyken beklediğim halde çok zorluk çektim bölge itibariyle, evlilikte çok daha zor olmalı
Kesinlikle bazen güçlü olmaktan da yoruluyor insan
Artık hak ettin, yasla tabi

Eminim sevgili beklerkende zordur, çünkü beklediğin kişi sevdiğin kişi ama evlilikte çok daha zor.

Valla yaslayacağım inş. bi ayğı iyileşsin de.

2 ay önce aşil tendonunda kısmi yırtık oldu, 3 hafta alçıda kaldı, 1 aydırda açı ayarlı çizme giyiyor, 60 numara büyüklüğünde cırcırlı koca bir çizme, gelince doktoruna kontrele gideceğiz, ya topuk yükseltici verecek, yada o çizmenin ayakkabısını, inş. iyileşmiştir tamamen, sonrada 1 ay fizik tedavi görecek. Ondan sonrada sırtında beni taşıyacak.

Bence hem annesi,hem babası kahramanAminnnn canım aminnn

Kendi adıma sevinirken sizin adınıza üzüldüm inan.

Ama elimizden birşey gelmediği için dua etmekten, günleri tüketmekten başka yapacağımız yok.

İnş. sizde sağlıkla kavuşursunuz babanıza.

Yeni gittiği için zorlanıyorsundur anlıyorum ama biraz zaman geçsin alışacaksın, düzenini ona göre ayarlayacaksın, gelmenisini heyecanla bekleyeceksin, gidince özleyeceksin öyle böyle günleri bitireceksin.

Allah yardımcın olsun.

eşinizin yanında olsaydınız daha mı iyi olurdu ben gidip gitmemekte kararsızım

Çok geçmiş olsun
Moral çok önemli
Size kavuştu ya çabucak iyileşir inşallah artık

allah başka ayrılık göstermez inşallah güzel günler bekliyor sizi hazır olun :)

Gozun aydin , sevincin daim olsun .. Tum ayriliklar boyle gecici olsun..

bayram temizliği için forumdan çıkış yapacakken konunu gördüm okumadan geçemedim..gözünüzaydın.sizin adınıza çok sevindim..kızınıza çok güzel bayram hediyesi olacak...Allahım bir daha ayırmasın sizleri...
tam kendime geliyorum derken tekrar duygusala bağlıyorum,bugün ardı ardına duygusallaştım ve çıkar ayak sende duygusala bağlattın beni şuan çenem titriyor,gözlerim doluyor.
Allahım herkese huzurlu,güzel,mutlu bayramlar nasip etsin....
bana ve temizlik yapan herkese temizlikte kolay gelsin

Bence hem annesi,hem babası kahramanAminnnn canım aminnn

Utandım şimdi.

Teşekkür ederim canım.

Kahraman sözü de kızımın öğretmeninden kalma, gidip gelip öğretmenlerine öğretmenim babamın gelmesine şu kadar kaldı, bu kadar kaldı diyormuş, öğretmenide evetttt senin baban bir kahraman demiş, o günden sonra babasını bayağı bir kızdırdı, cilveli cilveli kahraman babaaa dedi durdu.

Sizi üzmek istemezdim, ama paylaşmadan da edemedim.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah.

Beni de siz ağlattınız, çünkü öyle değişik duygular içindeyim ki, sevinçten ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum, ellerim buz gibi, yüzüm gülüyor, vs. vs. değişik bir ruh ve beden halindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…