Çok sevindim ECD
Sen çok güçlü bir kadınsın
Her şey gönlünüzce olsun
son iki cümlen beni benden aldı.
Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
ben çok şehit ailesi gördüm, eşi çocuğu annesi babası kardeşi hep içim parçalandı
acıları içimi deşti adeta
Allah eşinizi size, sizi ona bağışlasın
eşininde dediği gibi dualarımız onlarla
Allah hepsine yardım etsin 10 gözleri 40 kulakları olsun tehlikeyi sezen 6 hissi değil 6 bin hissi olsun inşallah.
sayılı gün geçti bitti, Allah başka ayrılık göstermesin canım
Çekirgemmmm çok sevindiğine eminim vanım, çok teşekkür ederim.
Güçlüyüm evet ama bazen güçlü olmak yada olmaya çalışmakta insanı yoruyor.
Nazlı olamıyorsun, amaaaaaaaa yarın havalimanından sonra biraz gücümü kaybedip, sırtımı eşime yaslamayı düşünüyorum.
Tabi o topal ayakla nasıl olacak onuda bilemiyorum.
Amin canim, Rabbim kimseyi ayri koymasin. Simdiden Allah kavustursun, gözün aydin olsun, bidaha hic ayrilmazsiniz insallah. Iyi bayramlar
Bir asker kizi olarak o kadar iyi anliyorum ki sizi ...
Rabbim bir daha ayirmasin
gozunuzaydin...
Ben sevgiliyken beklediğim halde çok zorluk çektim bölge itibariyle, evlilikte çok daha zor olmalı
Kesinlikle bazen güçlü olmaktan da yoruluyor insan
Artık hak ettin, yasla tabi
Bence hem annesi,hem babası kahramanGüzel dileklerin için teşekkür ederim.
Valla kızım şanslı mı şanssız mı bilemiyorum.
2 yıldır oda zor günler geçirdi, herkesin iki elide doluyken benim yavrumun hep tek eli boşta kaldı.
Babasına sıkı sıkı sarılmış bir çocuk gördüğümde kızımın dikkatini nasıl dağıtacağımı şaşırdım.
Okula giderken serviste sessiz sessiz ağlamış yavrum, servisci amcası ne oldu diye sorduğunda "ben babamı çok özledim" demiş.
Anaokulunda öğretmenleri aile mektubu istedi, öğretmeni kızıma benim yazdığım mektubu okurken keyifle dinlemiş, babasının yazdığını okurken kızım hıçkırarak ağlamış.
Demem o ki şanslı mı şanssız mı bilemeyeceğim ama kızım babasına Kahraman baba diyor ve gülüyor.
Dilerim Allahtan bundan sonra o güzel gözlerinden hiç hüzün gözyaşı akmaz...
canımmm benımde 2 yıllıkkk maceram yenı basladı gecn hafta esımı tuncelıye gonderdımm ben ankardayım ıs dolasıyla gıdemedım 15 aylık bı oglum varrr okdar zoruma gıdıorkı suann hıc alısamadım tuhaff bosluktayım 2 yıl nasıl gececekkkkk
Kendi adıma sevinirken sizin adınıza üzüldüm inan.
Ama elimizden birşey gelmediği için dua etmekten, günleri tüketmekten başka yapacağımız yok.
İnş. sizde sağlıkla kavuşursunuz babanıza.
Yeni gittiği için zorlanıyorsundur anlıyorum ama biraz zaman geçsin alışacaksın, düzenini ona göre ayarlayacaksın, gelmenisini heyecanla bekleyeceksin, gidince özleyeceksin öyle böyle günleri bitireceksin.
Allah yardımcın olsun.
Eminim sevgili beklerkende zordur, çünkü beklediğin kişi sevdiğin kişi ama evlilikte çok daha zor.
Valla yaslayacağım inş. bi ayğı iyileşsin de.
2 ay önce aşil tendonunda kısmi yırtık oldu, 3 hafta alçıda kaldı, 1 aydırda açı ayarlı çizme giyiyor, 60 numara büyüklüğünde cırcırlı koca bir çizme, gelince doktoruna kontrele gideceğiz, ya topuk yükseltici verecek, yada o çizmenin ayakkabısını, inş. iyileşmiştir tamamen, sonrada 1 ay fizik tedavi görecek. Ondan sonrada sırtında beni taşıyacak.
gözün aydın . Bu son ayrılığınız olsun inşallah.
ama beni korkuttun bizimde 2. şark var çok korkuyorum
Bence hem annesi,hem babası kahramanAminnnn canım aminnn
bayram temizliği için forumdan çıkış yapacakken konunu gördüm okumadan geçemedim..gözünüzaydın.sizin adınıza çok sevindim..kızınıza çok güzel bayram hediyesi olacak...Allahım bir daha ayırmasın sizleri...
tam kendime geliyorum derken tekrar duygusala bağlıyorum,bugün ardı ardına duygusallaştım ve çıkar ayak sende duygusala bağlattın beni şuan çenem titriyor,gözlerim doluyor.
Allahım herkese huzurlu,güzel,mutlu bayramlar nasip etsin....
bana ve temizlik yapan herkese temizlikte kolay gelsin Eki Görüntüle 773389
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?