Sonunda Babamız Geliyor.

5 yıl eski yerine dönemeyecek diye birşeyler
söyleniyor.

bizim planlar zaten bozuldu eşim 19 yıllık polis .

2.şark yeni çıktı biliyorsun

evimiz aldık.zar zor bir evladımız oldu.
bu mesele çıktı. ben 30 yaşındayımda eşim 39 çok geç olsun da istemiyorum .

bütü her şey sil baştan olacak

Kalbi güzel insanlarla dolmuş form, benide duygulandırıyorsunuz.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, inşallah herkes sevdiği ile huzur içinde yaşar ve yaşlanır.

Valla bilemiyorumda canım Hakkari de şarkını yapanların çoğunu ilk tercihine veriyorlar, artı eşimin eş durumu dilekçesi vardı, ona da ek olarak burada başkanlıktan gititği için ilk tercihine başkanlık 2. tercihine Ankara yazma hakkı vardı, yani ilk 2 tercihi Ankaraydı eş durumuda eklenince geldi.

Ya 2 yıllık bir ile eşiniz gidip gelecek, siz düzen boymayacaksınız yada 5-6 yıllık bir ile gidecek mecburen sizde gideceksiniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Gözünaydın ECD, Allah bir daha ayrılık göstermesin.

Amin canım inş.

İyiki yarın iş yerimiz idari izinli saydı, hem almaya gidebileceğim, hemde yemeğimi vs. hazırlarım, yolda da olsa orucunu bırakmıyor eşim ailece iftar yapalım.

amin sağol. boşver sen beni. Allah mutluluğunu daim etsin .iyi günler.

Çok sevindirici bir haber.
Ben de kızınız yaşlarında babamla aynı tarz bir ayrılık yaşadık, iki yıl. O Kars'a gitti doğu görevine biz Bursa'da kaldık. Babam izne geleceği zaman yaşadığım coşkuyu unutamam.
Ayrılığın tek iyi yönü kıymetinizi daha iyi anlamıştır.
Gözünüz aydın

Gözünüz aydın. Çok mutlu olun artık inşallah..
Darısı ayrı olan herkesin başına

O kadar duygulandım ki, inanın ağlıyorum şu anda 😞 ne güzel zor, özlem dolu günler geride kalmış, inş bundan sonra Allah ım sizi hiç ayırmasın, hep mutlu kalın inş

Çok teşekkür ederim canım. Sizde zor günler geçirmişsiniz ama geçmiş, bizimki gibi.

Evet daha fazla kıymet anlanıyor, ama şükür eşim iyi bir eş ve iyi bir babaydı, inş. çok çok daha iyi olur.

Gözünüz aydın. Çok mutlu olun artık inşallah..
Darısı ayrı olan herkesin başına

Çok teşekkür ederim canım.

Yanlış hatırlamıyorsam sizde ayrıydınız, eğer öyleyse sizde bir an önce sağlıkla kavuşun inş.

O kadar duygulandım ki, inanın ağlıyorum şu anda  ne güzel zor, özlem dolu günler geride kalmış, inş bundan sonra Allah ım sizi hiç ayırmasın, hep mutlu kalın inş

Kıyamam, demek ağlattım sizi, hakkınızı helal edin lütfen.

Güzel dileklerin içinde kocaman bir aminnn diyorum.

allah sizi ayırmasın bir daha..
darısı kavuşamayanların başına..

Rabbim bir daha ayrılık göstermesin, nazarlardan korusun sizi

Teşekkür ederim canım, o kadar güzel dilekler sunudunuz ki bana, inş. dileklerinizdeki gibi hep mutlu oluruz.

Tabi sizlerde hep mutlu olursunuz inş.

neeeeeeeeeeeeeeeeeee guzel Allah hic bir zaman ayirmasin hep mutlu mesut olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…