Ama insanlar bu hissi oluşturuyor. Gidip gelmek zorundasın gibi. Bir psikologu dinlemiştim, sanırım Tülay köktü. Sosyal görevimiz kv ye anne babaya gitmek demişti.Hastalıkta gitmek yanlış kabul ediyorum. Ama insanlar hastalık dinlemiyor halaa beklenti içindeyse yapacak pek birşey kalmıyor.
Şunu da ögrenfim.İlişkilerin ılık olması gerekiyor. Soguk olunca gidip arayı ısıtmak, çok sıcak olduysa uzaklaşmak gerekiyor.
Teyzemin falan bana nasihatı gitgel, samimi ol, işlerini yaptı. Toplum bizden bunu bekliyor. Ama toplumun her beklediğini karşılamak istersen depresyona girerim. :
Gerçekten ana kuzusu. Zaten annesi kuzum diye sever eşimiBuda sizin seçimlerinden kaynaklanıyor kedicimana kuzusu koca secmiyeceksiniz . bizlerinde kocası var bir kere yaşamadım kocamla sorun aksine ben söylerim hadi annenlere gidelim diye. ben çağırırım evime KV Ler eşimin sonradan haberi olur unuturum bazen çağırdığımi evde görür onlarda darlamaz gelin gidin diye ne zaman istersek gider geliriz bazen hafta da iki bazen ayda bir olur bazen hergun görüştüğümüz olur ...
Çok şükür ben de inançlıyım kendime göre.
Telefonda aranır kandiliniz mübarek olsun denir olur biter. Kandilin bayram gibi kutlandığını duyunca sasırdım . :)))
Güya konu açmıyorsun ama açmış kadar oldun.Gerçekten ana kuzusu. Zaten annesi kuzum diye sever eşimiEşime dedim ki geçen. Ben neden böyle oldum biliyor musun. Başlarda çok gittik. Kahvaltılar akşam yemekleri bitmedi sıkıldım dedim. Bana kendin gidelim dedin diyor. Bi de suçu bana atıyor. Kendi trip atmıstı, annesi sitem etmişti. Evet ana kuzusu ama şuan zorla beni zorlamiyor. Bu sebepten çok kavga ettik çünkü
Munenin dediği gibi görmezden gel butonu onun içinde var neden hakaret ediyorsun açmasında değilim açsın ama niye hakaret ediyorsun bir üye okadar güzel konuşmuş kocasından örnek vermiş ona bile kocamı yaristircaz burada demişbana da dedi konuma yorum yapma diye o zaman da banlandi
asla ınanıyorum cici bici gelin olduğuna
aynı konuyu elli kere acarsa burdakiler de tepki verir kimseye hakaret edemez
Ufacık bir tepkiye hakaretle cevap verirse evinde.kimbilir ne yapıyor
ayrıca suç tek taraflı olmaz biri der öbürü ateşler
Yok zaten sürekli söylüyorum. 1 saatte olsa gelin diyor. Çözümü şöyle buldum. Telefonumu kapatıyorum. Ben aramak isteyince arıyorum.zaten sözüm işte bu toplumsal beklentiye idi
ama bak ben 41 yaşındayım
sana göre bir üst kuşağım
benim çevremde benden 10 yaş daha büyük bir grup var onların çocukları üniversitede, kendileri gayet hayatın akışı içinde çalışıyor vs
bu beklentide olan toplum kesimlerinden uzak durmak lazım
burada bol bol yazıyorum babaannem de annem ona gitsin gelsin her işine koşsun isterdi belki keza anneannem de gelinlerinden bekler belki
ama annem de yengeler de bunu yapmadı
bak annem 65 yaşında yengeler 60larında
yani kv kp olacak kuşaklar torun torba sahibi insanlar
o toplum böyle değişmeli dönüşmeli derken günümüzde 20li yaşlarda kızların cici gelin olmalı deyip 50 yıldan eski adetlere dönmesi bana garip geliyor
teyzen bunu öğütlüyor çünkü onun bilgisi görgüsü o kadar, kendince eşin ve ailesi ile iyi geçinmeni öğütlüyor
buna dur diyecek de yeni nesil olan sizlersiniz
yani o doğru artık yok diyerek hayata geçirmelisiniz
sene başından beri ders çalışmalısın diyoruz mesela sen de bunu kv ye söylemelisin özetle
daha ala bahane olmaz ki
Sende fenasinda sen ılımlı olduğun için seviyorum seni hakaret etmiyorsun kimseye kendine yapıyorsun ne yapıyorsan ama yapma kurtul sende şu KV takintisindanGerçekten ana kuzusu. Zaten annesi kuzum diye sever eşimiEşime dedim ki geçen. Ben neden böyle oldum biliyor musun. Başlarda çok gittik. Kahvaltılar akşam yemekleri bitmedi sıkıldım dedim. Bana kendin gidelim dedin diyor. Bi de suçu bana atıyor. Kendi trip atmıstı, annesi sitem etmişti. Evet ana kuzusu ama şuan zorla beni zorlamiyor. Bu sebepten çok kavga ettik çünkü
İstediğini yaptırdığı da yok aslında. Adam eşi üzülmüş mü kırılmış mı umrunda değil.Burada amac kandil degil ki. Amac kocaya istedigini yaptirabilmek, bir parca da olsa ailesinin onayini alabilmek. Bunun icin de ilk sart kapi kapi gezmek. Kandil amac degil arac olmus burada. Yoksa bu kadar coskuyla kutayip insanlarin arkasindan konusmak hangi inanca dahil bilmem.
Eskisi kadar takmıyorum kv yi. Haftada bir ara 2 haftada bir git tamam işte. Kandilde aramami bekledi atamadım ve açıklamasını yaptım. Arasam gidip gelmeyi de beklıyor.Ben sadece atanıp gıtmek ıstıyorum buradan.Sende fenasinda sen ılımlı olduğun için seviyorum seni hakaret etmiyorsun kimseye kendine yapıyorsun ne yapıyorsan ama yapma kurtul sende şu KV takintisindan
İstediğini yaptırdığı da yok aslında. Adam eşi üzülmüş mü kırılmış mı umrunda değil.
Maveranın çok acil kendine ceki düzen vermesi lazım. Yoksa bu gidişle sinir hastası olacak.
Atanıp gitmenin yolu çalışmaktan geçiyor öyle istiyorumla olmuyor bende neler istiyorum neler ama olmuyor ..senin işin zor bu takıntılar la abla olarak gerçekten söylüyorum kendi ailene eş ailesini unut yoklarmis gibi davran gerçekten istiyorsan zor bir çocukluk gecirmissin anlıyorum seni ama takıntıların seni aşağı ceker her zaman biryere taşımaz ..Eskisi kadar takmıyorum kv yi. Haftada bir ara 2 haftada bir git tamam işte. Kandilde aramami bekledi atamadım ve açıklamasını yaptım. Arasam gidip gelmeyi de beklıyor.Ben sadece atanıp gıtmek ıstıyorum buradan.Evet biraz fenayım galıba. S
Daha öncede bunu söylediniz ben kaçırmışım böyle bir yorumumu var bilerek mi ataerkil seçtim dediHicbirsey olmaz maveraya onun normali bu. Bilerek boyle kocayi secen bu hayati tercih etmistir. Burada sergiledigi tutumun yani gorundudugu gibi olmadiginin kv.ve gorumce coktan farketmisler ki mesafeyi koymuslar. Kapidan kovsalar bacadan giriyor mavera. Belli ki dogumgunune de gidecek. Adama da kizmiyorum cunku kendine saygisi olmayan birine neden saygi duysun ki?
Daha öncede bunu söylediniz ben kaçırmışım böyle bir yorumumu var bilerek mi ataerkil seçtim dedi
mavera nin kişiliği buHicbirsey olmaz maveraya onun normali bu. Bilerek boyle kocayi secen bu hayati tercih etmistir. Burada sergiledigi tutumun yani gorundudugu gibi olmadiginin kv.ve gorumce coktan farketmisler ki mesafeyi koymuslar. Kapidan kovsalar bacadan giriyor mavera. Belli ki dogumgunune de gidecek. Adama da kizmiyorum cunku kendine saygisi olmayan birine neden saygi duysun ki?m
aman ha bu seferde arkadasnkahveye çağırmadı bana neden öyle baktı bana günaydın demedi ben zaten cici bir çalışanın konuları üst üste gelicekBence bir iş bulup çalışın işsizlikten kv ye kpye sarmışsınız
Yazın psikologa gıtmeyı ıstıyorum. Sınava gercekten calısıyorum. İlk zamanlar bakamıyordum. Artık calısıyorum. Telefonumu kapatıyorum gunduz. Sadece WiFi acıkAtanıp gitmenin yolu çalışmaktan geçiyor öyle istiyorumla olmuyor bende neler istiyorum neler ama olmuyor ..senin işin zor bu takıntılar la abla olarak gerçekten söylüyorum kendi ailene eş ailesini unut yoklarmis gibi davran gerçekten istiyorsan zor bir çocukluk gecirmissin anlıyorum seni ama takıntıların seni aşağı ceker her zaman biryere taşımaz ..
İşte bende bu zihniyeti anlamıyorum benim erkeğim beni kıskansın istiyor adam eve kapatıp kıyafet kisitlayinca kötü oluyor .kılıbık olmasın istiyor sonra yardım isteyip yapmayınca kötü oluyor iyide bunları taleb eden sensin senin seçimin ..Daha once temizlikle ilgili esinden sikayetci olup konu acan birine senin yaptigin dogru degil o yuzden bosanmalar artiyor minvalinde seyler soylemisti. Yani esi ile tencere kapak aslinda. Sonrasinda bilerek isteyerek bana ev islerinde yardimci olacak esi secmedim dedi. Erkegin isi ev isi degilmis. Civi cakmak tarzi seylermis :) boyle olunca kadinin isi kandillerde kapi kapi gezmek oluyor demek. Zor hayatlar.
Munenin dediği gibi görmezden gel butonu onun içinde var neden hakaret ediyorsun açmasında değilim açsın ama niye hakaret ediyorsun bir üye okadar güzel konuşmuş kocasından örnek vermiş ona bile kocamı yaristircaz burada demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?