İşte bende bu zihniyeti anlamıyorum benim erkeğim beni kıskansın istiyor adam eve kapatıp kıyafet kisitlayinca kötü oluyor .kılıbık olmasın istiyor sonra yardım isteyip yapmayınca kötü oluyor iyide bunları taleb eden sensin senin seçimin ..
Ay evet birde kocasıyla bunu konuşmuşlar Ataerkil koca kök ailenin bakması munasipmis annem bakar demiş şaka gibi şok olmuştumDaha Bilmem kac aylik evliyken malum hepimiz evdeyiz, ayni evin icinde birbirimizi nasil ozleriz diyordu kadin ya :) dogmamis cocuga kimin bakacagi bile dert olmustu. Kadinin dunyasi es,kv ve gorumce. Yatiyor kalkiyor bunlar. Yazik iyi ki evlenmis ya evlenmeseydi :)
Bütün öfkesi kocasına aslında istediği gibi olmadığı için sinirini KV görümce bizlerden çıkarıyor takılmayın siz sizlik birşey yokSanırım o üye benim . Şok oldum resmen. Zerre kadar hava atma amacım yoktu.. Sadece duymak istedikleri için konu açmış meğerki. Kocan mükemmel ,sen mükemmelsin, k.v görümce şeytan, vur ,kır ,dök dememizi bekliyor galiba. karsi tarafıda dinlemek lazım kimbilir onlara neler yapti
Aralarinda kultur farki varmis onu da es gecmeyelim :) gayet denkler oysa ama can sikintisindan oluyor demek :)Ay evet birde kocasıyla bunu konuşmuşlar Ataerkil koca kök ailenin bakması munasipmis annem bakar demiş şaka gibi şok olmuştum
ne kadar da doğru yazmışsın.pandemi de normal ortam varmış gibi millet ev gezmesi doğum günü nişan peşinde.hemen hemen her gün bir iş arkadaşına normal arkadaşa akrabaya coronadan ölüm sebebiyle başsağlığı diliyoruz.böyle giderse bir gün de biz gideceğiz bize başsağlığı verecekler.1 dakikada bulaşıyor afrika mutantı sadece.kronik hasta olarak hakkımı helal etmiyorum kuzum böylelerine.herkes gezmeyi sever.ama bu dönem o dönem değilDaha ortada davet yok sen gitmesem kp anlar sorunu diyorsun
Davet edilmezsen gitmezsin
Cumartesi eşimin doğumgünüydü kimseyi davet falan etmedik karşı apartmandaki görümceyi de
Korona kv ye varsa size de var ama masşallah her hafta oturmaya gidiliyor
Artık beddua olarak algılanır mı bilemeyeceğim de eşin şu gidip gelmemeyi virüs aileye girince mi öğrenecek bilmiyorum
Aaaa ne Doğum günü, kocaman kadın, bu virüste ben Doğum gününe falan gitmem
sanki 5 yaşında çocuk da heves etmiş, arkadaşları ile bir pasta keselim denmiş der atadım kahkahayı
Ya cidden o tablodaki ölü sayılarını görünce kimsenin içi sızlanıyor mu sizin çevrelerinizde x vefat etti diye durum yapanlar falan yok mu
Telefonuma gelen vefat mesajlarının bir çoğunun altında corona nedeni ile cenazeye katılım 30 kişidir yazıyor
Ben o her vefat edende kendimi sorumlu hissediyorum, evden çıkmadığım bir yılı aşkın süredir evde yaşadığım, bu süreçte annem dahil kimseye gitmediğim halde
Çünkü bu toplumda yaşıyorum, toplumun bir bireyi olarak bu sürekli hareket halinde olan bölümüne müdahale edemediğim için vicdan azabı çekiyorum
İnsan neden böyle birşey isterki sorun tamda burada işte benim evliliğinde mesala ben inadimdir eşim çok sakin zaman zaman catisiriz ama yine birbirimizi değiştirmeye calismayiz çalışsan nereye kadar adamın özü o sakin kavga bile edemezsin dedikodu bile yapamazsın annen şöyle yaptı desem şunu söyledi desem sadece dinlerAralarinda kultur farki varmis onu da es gecmeyelim :) gayet denkler oysa ama can sikintisindan oluyor demek :)
Aslinda tek derdi esinin onun istedigi kaliplara girmesi. Cunku kafasinda bir evlilik profili olusturmus ya da oyle gormus herkes bu kaliplarda olsun istiyor. Kendine saygisi sifir. Tek derdi baskalarina iyi gorunmek. Uzucu mu evet cok uzucu buradan bakinca ama yaptigi tercihle gurur duyuyor. bize mutluluklar dilemek duser.
bide kanaryamiz varDaha Bilmem kac aylik evliyken malum hepimiz evdeyiz, ayni evin icinde birbirimizi nasil ozleriz diyordu kadin ya :) dogmamis cocuga kimin bakacagi bile dert olmustu. Kadinin dunyasi es,kv ve gorumce. Yatiyor kalkiyor bunlar. Yazik iyi ki evlenmis ya evlenmeseydi :)
ne kadar da doğru yazmışsın.pandemi de normal ortam varmış gibi millet ev gezmesi doğum günü nişan peşinde.hemen hemen her gün bir iş arkadaşına normal arkadaşa akrabaya coronadan ölüm sebebiyle başsağlığı diliyoruz.böyle giderse bir gün de biz gideceğiz bize başsağlığı verecekler.1 dakikada bulaşıyor afrika mutantı sadece.kronik hasta olarak hakkımı helal etmiyorum kuzum böylelerine.herkes gezmeyi sever.ama bu dönem o dönem değil
bide kanaryamiz var
bazen karıştırıyorum inanın ikisinin derdi aynı goruncem.kv gideyim mi kalayım mi
ben ne yapayım
ama.maveranin özelliği cici oluşu
esi değiştirmek istiyor sa önce kendinden başlıyacak evlilik sadece esle yapilmiyor
ailesiyle de evleniyorsun eşini kabul ediyorsan o ailenin her halinide kabul ediceksin ha sıkıntı varsa laf söz varsada mesafeni koyacaksın o ayrı
o zaman da vay beni arandılar beni çagirmadilar benide sevmiyorlar demiyeceksin
Bende 3 tane var yaptıklarıni yazsam roman olur . Mesafe ve ölu taklidi yapnak kurtardi benide
bide kanaryamiz var
bazen karıştırıyorum inanın ikisinin derdi aynı goruncem.kv gideyim mi kalayım mi
ben ne yapayım
esi değiştirmek istiyor sa önce kendinden başlıyacak evlilik sadece esle yapilmiyor
ailesiyle de evleniyorsun eşini kabul ediyorsan o ailenin her halinide kabul ediceksin ha sıkıntı varsa laf söz varsada mesafeni koyacaksın o ayrı
MssParem kanarya burdabide kanaryamiz var
ben ne yapayım
Kanaryanız yesin sizi :) kimseyi kırmak istemiyorum ben o yüzden dikkat ediyorum ama bi yandanda akıl almak istediğim için yazıyorum daha 22 yaşındayım çok hata yapabilirim tecrübelerden faydalanmam lazım.Hahah :) kanaryanin hic degilse uslubu duzgun. Defol konumdan gibi seyler yazmiyor. Bu garibim esine ve ailesine iyi gorunecegim diye sekilden sekile giriyor buralarda kusuyor.
Hepimizde kayinvaliede ve es ailesi var ama herkes birbirine saygi gosteriyor hayatimiza devam ediyoruz. Arkasindan atip tuttugun insanlardan da saygi beklemeyeceksin bir zahmet. mesafe diye bir sey var ama konu sahibi haberdar degil, karakterine aykiri mesafe :) biz cici gelin olmadigimiz icin bilmiyoruz.
MssParem kanarya burda
Evet kızlar birde ben varım küçük üyeniz canla başka uğraşıyorum aile sorunlarını kimseye anlatmıyım diye buraya açıyorum hata yapmaktan korkuyorum biraz fevriyim çünkü. Dün kayınvalidemin akrabasıyla telefonda az konuştum diye bana niye az konuştun dedi bende “napıyım anne sülalesinimi konuşayım kızla” dedim. Benim derdimde cici gelin olmadan nasıl iyi anlaşabilirim
kanaryam güzel kusumKanaryanız yesin sizi :) kimseyi kırmak istemiyorum ben o yüzden dikkat ediyorum ama bi yandanda akıl almak istediğim için yazıyorum daha 22 yaşındayım çok hata yapabilirim tecrübelerden faydalanmam lazım.
Kanaryanız yesin sizi :) kimseyi kırmak istemiyorum ben o yüzden dikkat ediyorum ama bi yandanda akıl almak istediğim için yazıyorum daha 22 yaşındayım çok hata yapabilirim tecrübelerden faydalanmam lazım.
belki kanaryanın konusuna en çok ben yazmışımdırBen senin konularina Da yazdim ama hic ters bir tutumunu gormedim. Amacin gercekten fikir almak. Kv.gorumce dedikodusu yapayim bikac kisiye de saldirayim stres atayim derdinde degilsin.
MssParem kanarya burda
Evet kızlar birde ben varım küçük üyeniz canla başka uğraşıyorum aile sorunlarını kimseye anlatmıyım diye buraya açıyorum hata yapmaktan korkuyorum biraz fevriyim çünkü. Dün kayınvalidemin akrabasıyla telefonda az konuştum diye bana niye az konuştun dedi bende “napıyım anne sülalesinimi konuşayım kızla” dedim. Benim derdimde cici gelin olmadan nasıl iyi anlaşabilirim
Aynı benim eşim. Ben tribe girerim, küserim falan. O bi süre sonra güler. Konuşması falan çok sakin.İnsan neden böyle birşey isterki sorun tamda burada işte benim evliliğinde mesala ben inadimdir eşim çok sakin zaman zaman catisiriz ama yine birbirimizi değiştirmeye calismayiz çalışsan nereye kadar adamın özü o sakin kavga bile edemezsin dedikodu bile yapamazsın annen şöyle yaptı desem şunu söyledi desem sadece dinler
enim derdimde cici gelin olmadan nasıl iyi anlaşabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?