Sonunda beklenen oldu.

Daha Bilmem kac aylik evliyken malum hepimiz evdeyiz, ayni evin icinde birbirimizi nasil ozleriz diyordu kadin ya :) dogmamis cocuga kimin bakacagi bile dert olmustu. Kadinin dunyasi es,kv ve gorumce. Yatiyor kalkiyor bunlar. Yazik iyi ki evlenmis ya evlenmeseydi :)

Ay evet birde kocasıyla bunu konuşmuşlar Ataerkil koca kök ailenin bakması munasipmis annem bakar demiş şaka gibi şok olmuştum

Bütün öfkesi kocasına aslında istediği gibi olmadığı için sinirini KV görümce bizlerden çıkarıyor takılmayın siz sizlik birşey yok

Ay evet birde kocasıyla bunu konuşmuşlar Ataerkil koca kök ailenin bakması munasipmis annem bakar demiş şaka gibi şok olmuştum
Aralarinda kultur farki varmis onu da es gecmeyelim :) gayet denkler oysa ama can sikintisindan oluyor demek :)

Aslinda tek derdi esinin onun istedigi kaliplara girmesi. Cunku kafasinda bir evlilik profili olusturmus ya da oyle gormus herkes bu kaliplarda olsun istiyor. Kendine saygisi sifir. Tek derdi baskalarina iyi gorunmek. Uzucu mu evet cok uzucu buradan bakinca ama yaptigi tercihle gurur duyuyor. bize mutluluklar dilemek duser.

ne kadar da doğru yazmışsın.pandemi de normal ortam varmış gibi millet ev gezmesi doğum günü nişan peşinde.hemen hemen her gün bir iş arkadaşına normal arkadaşa akrabaya coronadan ölüm sebebiyle başsağlığı diliyoruz.böyle giderse bir gün de biz gideceğiz bize başsağlığı verecekler.1 dakikada bulaşıyor afrika mutantı sadece.kronik hasta olarak hakkımı helal etmiyorum kuzum böylelerine.herkes gezmeyi sever.ama bu dönem o dönem değil

İnsan neden böyle birşey isterki sorun tamda burada işte benim evliliğinde mesala ben inadimdir eşim çok sakin zaman zaman catisiriz ama yine birbirimizi değiştirmeye calismayiz çalışsan nereye kadar adamın özü o sakin kavga bile edemezsin dedikodu bile yapamazsın annen şöyle yaptı desem şunu söyledi desem sadece dinler

bide kanaryamiz var
bazen karıştırıyorum inanın ikisinin derdi aynı goruncem.kv gideyim mi kalayım mi
ben ne yapayım

ama.maveranin özelliği cici oluşu
esi değiştirmek istiyor sa önce kendinden başlıyacak evlilik sadece esle yapilmiyor
ailesiyle de evleniyorsun eşini kabul ediyorsan o ailenin her halinide kabul ediceksin ha sıkıntı varsa laf söz varsada mesafeni koyacaksın o ayrı
o zaman da vay beni arandılar beni çagirmadilar benide sevmiyorlar demiyeceksin

Bende kronik rahatsizligim ve hamileligimden dolayi 1 haftadir oğlumu okula göndermiyorum düzelene kadarda göndermeyeceğim. Birine birşey söylesem sen hastaneye markete gitmiyormusun diyorlar

Bende 3 tane var yaptıklarıni yazsam roman olur . Mesafe ve ölu taklidi yapnak kurtardi benide

Bende 3 tane var yaptıklarıni yazsam roman olur . Mesafe ve ölu taklidi yapnak kurtardi benide

öyle olmal lazım en güzel tepki sessizliktir diyorlar ya aynen
sen onu dedin ben.bunu dedimler araya girince mevzu uzuyor daha çoklar söz daha çok kalp kırıntısı oluyor
en Önemlisi esinlere aran açılıp huzurun kaçıyor
bir yerde susmasını bilmeli insan

Hahah :) kanaryanin hic degilse uslubu duzgun. Defol konumdan gibi seyler yazmiyor. Bu garibim esine ve ailesine iyi gorunecegim diye sekilden sekile giriyor buralarda kusuyor.

Hepimizde kayinvaliede ve es ailesi var ama herkes birbirine saygi gosteriyor hayatimiza devam ediyoruz. Arkasindan atip tuttugun insanlardan da saygi beklemeyeceksin bir zahmet. mesafe diye bir sey var ama konu sahibi haberdar degil, karakterine aykiri mesafe :) biz cici gelin olmadigimiz icin bilmiyoruz.

MssParem kanarya burda
Evet kızlar birde ben varım küçük üyeniz canla başka uğraşıyorum aile sorunlarını kimseye anlatmıyım diye buraya açıyorum hata yapmaktan korkuyorum biraz fevriyim çünkü. Dün kayınvalidemin akrabasıyla telefonda az konuştum diye bana niye az konuştun dedi bende “napıyım anne sülalesinimi konuşayım kızla” dedim. Benim derdimde cici gelin olmadan nasıl iyi anlaşabilirim

Kanaryanız yesin sizi :) kimseyi kırmak istemiyorum ben o yüzden dikkat ediyorum ama bi yandanda akıl almak istediğim için yazıyorum daha 22 yaşındayım çok hata yapabilirim tecrübelerden faydalanmam lazım.

Kanaryanız yesin sizi :) kimseyi kırmak istemiyorum ben o yüzden dikkat ediyorum ama bi yandanda akıl almak istediğim için yazıyorum daha 22 yaşındayım çok hata yapabilirim tecrübelerden faydalanmam lazım.
kanaryam güzel kusum

seni seviyorum sevimli bir yanın var arada yapma etme konuları edip durma diyorum sana
atarlanman yok sakınsın kavgacı bir yanın yok
aynı konuyu açma desemde açıyorsun ve böyle konular olunca hep aklimdasin

Ben senin konularina Da yazdim ama hic ters bir tutumunu gormedim. Amacin gercekten fikir almak. Kv.gorumce dedikodusu yapayim bikac kisiye de saldirayim stres atayim derdinde degilsin.

Ben senin konularina Da yazdim ama hic ters bir tutumunu gormedim. Amacin gercekten fikir almak. Kv.gorumce dedikodusu yapayim bikac kisiye de saldirayim stres atayim derdinde degilsin.
belki kanaryanın konusuna en çok ben yazmışımdır
asla ters tepki vermez sabırla dinler guzelce yazar sert tepki verenlere bile hiç tarzını bozmaz

ama şaka gibi

kv nin akrabası kim yeğen falan mı

bak 15 yıllık evliyim yazı ile yazayım on beş yıl, kv nin hiçbir akrabası ile telefon ile konuşmadım

neden konuşayım ki, konuşulmasını gerektiren bir durum varsa eşim konuşur

eşimin kuzeni ile birlikte bir iş yapıyoruz onunla konuşurum da mesela onun kardeşi ile hiç konuşmam

Aynı benim eşim. Ben tribe girerim, küserim falan. O bi süre sonra güler. Konuşması falan çok sakin.

enim derdimde cici gelin olmadan nasıl iyi anlaşabilirim

sana mı yazdım konu sahibine mi hatırlayamadım

neden bu iyi anlaşma hissiniz var

yani eşimin ailesi bana yabancı insanlar

neden onlarla iyi anlaşmalıyım

tıpkı iş arkadaşlarım gibi sınırlı bir ilişkim olmalı

mesela 10 tane iş arkadaşım var diyelim

bunların 10 u ile de aram aynı olamaz hepsi ile aynı iyi anlaşma modunda olamam

iş için gerektiği kadar ilişki kurarım gerçekten iyi anlaştığım ile halim tavrım farklı olur

eşim o ailedeki gerçekten anlaştığım kişidir, diğerleri ile de ilişkimi sürdürürüm ama iyi anlaşmam gerekmez

hele de kv olmuş benden en az 25 yaş büyük birisi ile birden nasıl iyi anlaşayım ki kuşak farkı var en basiti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…