E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
pazar günü bende ameliyat oluyorum sonunda, 6 aylık kk araştırması sonunda :)
Sizinde sayenizde cesaret full ama nerde heyecan
merak var ama ne korku ne başka heyecan yok
kızlar bu normalmi yaa :uhm:
bende de ne korku ne heyecan vardı:) hatta normalde doktora gittiğimde bile heyecanlanırım. sadece ameliyattan önceki gece düşünmekten uyuyamamıştım, merak aslında yerimseniben
hastaneye gittiğimde, ameliyata giderken bile normaldim:)
işte aynı ben ya bende öyleyim ama girerken ne olur bilmiyorum tabi
girerken midende hafif bi heyecan hissi olur ya onu da verdikleri şurupla geçiriyolar canım. bebek gibi giriyosun ameliyata :1closedeyes:
normal canımm, yani insanın yapısıyla alakalı, ben burada ameliyata saatler kala hic heyecanlanmayanları da gördümm, biir hafta kala yerinde duramayanını daa, o nedenlee hiicc meraklanmaa hersey güzel olacak insallahh simdiden gecmis olsunn
ya bişey daha sorucam peki yeni burnunuza alışmanız nasıl oldu ne kadar sürdü hala aynalara bakıp duruyormusunuz ben şimdiden nasıl olucağını tahmin etmekle geçiriyorum zamanımı ucunu kaldırıyorum basık yapıyorum yanlardan sıkıyorum yani anlayacağınız ben ameliyata girmeden şeklini değiştircem sanırım kaydirigubbakcemile3
ya bişey daha sorucam peki yeni burnunuza alışmanız nasıl oldu ne kadar sürdü hala aynalara bakıp duruyormusunuz ben şimdiden nasıl olucağını tahmin etmekle geçiriyorum zamanımı ucunu kaldırıyorum basık yapıyorum yanlardan sıkıyorum yani anlayacağınız ben ameliyata girmeden şeklini değiştircem sanırım kaydirigubbakcemile3
doktorumun saydığına göre alışma sürem 6 sn sürmüş ama yine de bi gün beğeniyosun bi gün allahım bu ne diyosun :roflol: beklentine göre, burnunun şişliğine göre değişir bence alışman.
bir de sonuçta hala senin burnun, oraya başkasının burnu konmuyo, senin burnundan şekillendirilen bir burun oluyo. korktuğun şeylerle karşılaşmıyosan alçı çıkınca, güzele alışmak kolaydır yerimseniben
ben 2 haftada alışmıştım yeni şekline hiç yadırgamamıştım şimdi 1 yılı geçti eski burnum nasıldı hatırlamıyorum bile sanki bu burnumla doğmuşum gibi :lepi:
evet canım güzele alışmak kolay benim çok bir beklentim yok ama yinede şimdiki halinden iyi olsun fotoğraf makineleri öcü gibi görünmesin gözüme sürekli beni soldan görmesinler demiyim kaydirigubbakcemile3 ne az beklentim var hee sizede oldumu ya milletin burunlarına okadar dikkatli bakıyorumki anlatamam bazen anlıyorlar hemen gözlerimi çekiyorum ama bazen insanların rahatsız olduklarını hissediyorum :kedi:
ben burunlara hala bakıyorum sapık gibi bi gün bi laf işiticem ama hadi bakalım :roflol:
:roflol: desene hiç bitmicek benim bu halim yandık ya birinden kesin laf işiticemde korkuyorum biri çıkartır yeter be diye terliği yada çantayı kafama yerim delikafadulden
dikkat et şekerim burnuna gelmesin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?