E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
sana katılıyorum karamelcim okadar iyi anlıyorumki seni...Bende 4gün önce oldum ameliyatımı.Ve bu forum sayesinde okadar rahatlamıştımki.Daha az korkar olmuştum. Sıkıntılı zamanlarım geçti artık.Sadece burnumu merak ediyorum deli gibi ve ya yakışmadıysa diye korkuyorum. Yakışmazsa gidip eski burnumu taktırıcam yinekaydirigubbakcemile3 (allahım nolur memnun kalıyım burnumdan nolur:Saruboceq:)
umarım senin içinde çok güzel olur herşey.Sadece içini ve düşüncelerini rahat ve güzel tut.Sakin sakin ol. Güzel güzel gir çık.iyi şanslarkaydirigubbakcemile5
burası olmasa heralde bi 26 sene daha böyle giderdim ben ama artık kendime olan güvenimi etkiler oldu kafaya çok takıyorum burdaki arkadaşlar ameliyattan çıktıkça ben hep kendimi uzun bir sırada hissettim ve şimdi sıra bende yarına kadarda bitmicek kafamdaki sorular :sinifsinif: ama narkozdan ayılırken kk dersem hiç şaşmıcam kardeşime sorucam kaydirigubbakcemile3
yanımda kardeşimden başka kimse olmasın bari kısaltmasını söylersem düşünsenize hehehe
:roflol:çok alemsin karamel yaa...meraklanma hastanede herşey serbest,kimse takılmaz ona :) morlukların içinde endişe etme fazla.olması gereken bişey sonuçta.Benimde hem yanlardan inceltti hem köprüyü aldı hemde ucunu kaldırdı.Ama morluklarım 2 hafta içinde kaybolacak gibi görünüyor. Dert etme,önemli olan sonuç güzel olsun,dimi ama sengözlerimebaksanab
:roflol:çok alemsin karamel yaa...meraklanma hastanede herşey serbest,kimse takılmaz ona :) morlukların içinde endişe etme fazla.olması gereken bişey sonuçta.Benimde hem yanlardan inceltti hem köprüyü aldı hemde ucunu kaldırdı.Ama morluklarım 2 hafta içinde kaybolacak gibi görünüyor. Dert etme,önemli olan sonuç güzel olsun,dimi ama sengözlerimebaksanab
canım doktorunun buz uygulamadığında uygulayacağı bir şey varsa doğrudur herhalde. ben ilk gece sadece gözümün üstüne buz koyuyodum, dudağım o kadar şişti ki nefes zor alıyodum ağzımdan, hemşireden buz istedim de öyle rahatladım.
zaten belli aralıklarla buz koymayı doktor söyledi diye yapmak bi yana, ben çok ihtiyacım olduğu için yapıyodum. buz gerçekten çok etki ediyo
canım geçmiş olsun sonunda atlattın sevindim buna inşallah çok çok güzel bir burnun olmuştur resimlerini bekliyoruz sabırsızlıkla :)
cnmm cok gecmis olsun hadi atlattın sende gözün aydınnasıl simdi baslıyor senin icin o nasıl olcak acaba bekleyisi pP
geçmiş olsun karamel. Sevindim sorunsuz bir ameliyat geçirdiğine. Resimlerinide bekliyoruzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?