Sonunda bende b.ktan bir konu icin buradayım

Ama neden bu adama bu hakki veriyorsunuz

Ne olmussa olmus
Sizin uzgun oldugunuzu bildigi halde aramamis, umursamamis, bir kez daha yazmissiniz umursamamis vs.
Ki konu acitiginizdaki hareketi de aciklamasi da falsoydu

Asil sizin kizmaniz gerekirken sizin ayrilmaniz ve bir daha ulasmamaniz gerekirken neden ona ben ayrildim eheheh atmosferi yarattiriyorsunuz
Yani sen son sozu soyledin bile cok agir bir itham, adam bana kendini affettir gibi bir hale burunmus ya da ben boyle adamim iste, vazgecilmem ama donmem de havasi olusmus.

Siz demiyor musunuz acaba bu iliski neden buraya geldi
Bir basa donup bakalim en azindan son olayin basina diye.

Olmazsa olmasin deyin
Caresizliginizi bagimliliginizi hissettirmeyin
Size aciyip devam etmesi daha mi iyi
Ki evet insan aci cekmemek bir daha ayrilmamak icin, ayrilmaktansa o eziyetli iliskiyi tercih edebiliyor, anliyorum ama her ne olduysa oldu en azindan ozsayginiza oynamasina izin vermeyin
Kendinizi suclu hissettirmesine izin vermeyin
Malesef hakliyken haksiz duruma gelene kadar uğraştım, susmayi beceremedim. Iliskiyi neler olduğunu tabiki cok değerlendirdim oncesindede, beraberde değerlendirdik cok seyide düzelttik.
Ikimizinde ciddi sorunları vardı yıprattık ilişkiyi sağlıklı yaşayamadık malesef

Simurg bu adam basindan beri isine gelirse diye triplendi, aciklama yapmadi kacti, sana kendini iyi hissettirecek hicbisey soylemedi. Ölü numarasi yapti. Simdi kör ölüp badem gözlü oldu senin ivin biliyorum ama o iliskinin icinde bu adama asla artik guvenemem dedin, gelip cok ugrasmasi, ikna etmesi lazim dedin, bu adam bunlarin hic birini yapmadi, sence dogru adam boyle mi davranir, hem suclu hem guclu, hem burnundam kil aldirmaz, tam paşa tavirlari, nolur cik bu kafadan kendine gel, bi adim disari cik kendine disardan bak, uzulmeni anlarim ama ben mahvettim adam harikaydi demeni anlamam.

Simurg bu adam basindan beri isine gelirse diye triplendi, aciklama yapmadi kacti, sana kendini iyi hissettirecek hicbisey soylemedi. Ölü numarasi yapti. Simdi kör ölüp badem gözlü oldu senin ivin biliyorum ama o iliskinin icinde bu adama asla artik guvenemem dedin, gelip cok ugrasmasi, ikna etmesi lazim dedin, bu adam bunlarin hic birini yapmadi, sence dogru adam boyle mi davranir, hem suclu hem guclu, hem burnundam kil aldirmaz, tam paşa tavirlari, nolur cik bu kafadan kendine gel, bi adim disari cik kendine disardan bak, uzulmeni anlarim ama ben mahvettim adam harikaydi demeni anlamam.
Canim haklisin dediklerinde ama ben sussaydim, ben hic susmadım. Bugune kadarda hic susmadim o yuzden ben mahvettim diyorum. Yoksa bu konuda ben hatali degilim sadece hakliyken haksiz hale getirdim kendimi o kadar. Bugun cok dogruda düşünemiyorum yarin daha mantıklı bakabilirim ben suan butun ilişkiyi düşünerek konusuyorum.

Malesef hakliyken haksiz duruma gelene kadar uğraştım, susmayi beceremedim. Iliskiyi neler olduğunu tabiki cok değerlendirdim oncesindede, beraberde değerlendirdik cok seyide düzelttik.
Ikimizinde ciddi sorunları vardı yıprattık ilişkiyi sağlıklı yaşayamadık malesef

Hic alakasi yok.
Hakliyken haksiz konumuna dustugunuz bir iliski manipule edildiginizi gosterir.
Tabii ki herkes kendini hep hakli bulamaz bulmamali, bir donup kendimize bakmaliyiz ama her seyin unutulup bir tek sizin dediginiz bir kelimenin bir tavrin ortada kalmasi, bir tek buna yogunlasmak, bir tek bunun one suruluyor olmasi manipulasyondur.
Bu her iliskide boyledir, arkadasiniz da bunu yapmis olsaydi bu boyleydi, anne babaniz da.

Konustuk demissiniz ama o konusma herkesin elini tasin altina koyup ben surda haksizdim ama sen surda hakliydin seklinde olmamis ki bence.
Muhtemelen siz suclanmissiniz sadece.

Kendinizi suclamayin, uzgunken umursanmayi istemeniz, hatasini anlamasini beklemeniz suc degil.
İliskiyi toparlamak isteyene de yol cok.
Bazen bazi seylerin boyle olmasi gerekir ve boyle olur.

Hic alakasi yok.
Hakliyken haksiz konumuna dustugunuz bir iliski manipule edildiginizi gosterir.
Tabii ki herkes kendini hep hakli bulamaz bulmamali, bir donup kendimize bakmaliyiz ama her seyin unutulup bir tek sizin dediginiz bir kelimenin bir tavrin ortada kalmasi, bir tek buna yogunlasmak, bir tek bunun one suruluyor olmasi manipulasyondur.
Bu her iliskide boyledir, arkadasiniz da bunu yapmis olsaydi bu boyleydi, anne babaniz da.

Konustuk demissiniz ama o konusma herkesin elini tasin altina koyup ben surda haksizdim ama sen surda hakliydin seklinde olmamis ki bence.
Muhtemelen siz suclanmissiniz sadece.

Kendinizi suclamayin, uzgunken umursanmayi istemeniz, hatasini anlamasini beklemeniz suc degil.
İliskiyi toparlamak isteyene de yol cok.
Bazen bazi seylerin boyle olmasi gerekir ve boyle olur.
Dediklerinizde yerden göğe haklisiniz. Konuştuğumuz zamanlarda herkes hatasini kabullendi. Oda bende. Onun kabullenmedigi benim sinirlendiğim zamandi, tepkilerim agir konusmam. Ben bunu hiç değiştirmedim, sonucta karakter ve sinirlerime hakim olmayip bitsin yada ayrilmamdi. Son olayda ben haklıyım kendimi bu konuda haksiz görmüyorum zaten.
Dediğiniz gibi iliskiyi toparlamak isteyene yol çok. Demek ki o ilişkiyi toparlamak istemiyormuş yapacak birsey yok. Herseyin hayırlısıni Allah bilir, hayırlısı böyleymiş

boyle bise gorsem aninda soguyorum ve uzaklasiyorum. siz bana cekmeyin bekar kalirsiniz. bilemicem artik

Back
X