Sonunda bende b.ktan bir konu icin buradayım

Kizlar once engelledim bakarim yazarim diye sonra bu kadar iradesiz olamam diye kendime kızdım. Engeli kaldırdım, profil resmi yapmamı istemedigi bir resmide pisliğine profil resmi yaptim. İnstagramdan da sildim artik özgürsün kendimi siliyorum yazdım.
Ben bi kac gune yoklayacagini düşünüyorum
Ilgilendin ne.demek, ne zaman istersen yaz, msj at burdayim ben😐

Tipi mi yollu gibiydi senin icin yoksa cidden parayla birlikte olan Profillerden mi? Arkadaşlar ona tepki vermişler ben Eskort sandım okuyunca ondan yollu lafına takılmadım

Evet kizlar ayril diyenler ayrildim simdi zirliyorum tesellide edicekmisiniz

Ne gemiler yaktım ben, kıçı kırık bi sandalın lafı mı olur. Demiş Küçük İskender.

Aynen de öyle, yorumunuzda okudum 14 yılı geçirdiğiniz insandan ayrılmışsınız, atlatıp yeniden sevmişsiniz.
Yine sevecek, sevileceksiniz.
Şu an yara çok taze, sindirmek zor, alışkanlıklar var. Anlayabiliyorum sizi.

Bir de şöyle düşünün,

Evlendiniz ama değer yok, sevgi hissetme yok, paylaşım az, kavga çok, tahammül sınırda. Sizden ziyade oğlunuzun o adamın gerçek yüzünü gördüğünde, annesine nasıl kötü davrandığına şahit olduğunda ki hayal kırıklığını düşünebiliyor musunuz ?

Bir ömür ağlamaktansa bir kaç gün ağlamak daha iyidir.

Siz çok güçlüsünüz. Tek başınıza oğlunuzla hayata tutunmuş, hakkından gelmişsiniz. O kim ki ?

Gözyaşınız bile o kadar değerli olsun ki, ciğeri beş para etmezlere değil layık olana aksın.

Bugün ağladığınıza yarın güleceksiniz.

O gereksiz kişi gittiği yerde aradığını bulamadığında size geri dönecektir ve bu çoğunlukla böyle olmuştur.
Günü gelip döndüğünde lütfen ama lütfen affetmeyin. Dönüşü sevgiden değil, aradığını bulamamış olmanın verdiği çaresizlikten olacak.

Siz çok değerlisiniz. Altınken kendinizi o kişiyle evlenerek bakıra çevirmeyin.

İnanın hepsi geçecek ve siz iyi ki bitti diyeceksiniz.

Ne gemiler yaktım ben, kıçı kırık bi sandalın lafı mı olur. Demiş Küçük İskender.

Aynen de öyle, yorumunuzda okudum 14 yılı geçirdiğiniz insandan ayrılmışsınız, atlatıp yeniden sevmişsiniz.
Yine sevecek, sevileceksiniz.
Şu an yara çok taze, sindirmek zor, alışkanlıklar var. Anlayabiliyorum sizi.

Bir de şöyle düşünün,

Evlendiniz ama değer yok, sevgi hissetme yok, paylaşım az, kavga çok, tahammül sınırda. Sizden ziyade oğlunuzun o adamın gerçek yüzünü gördüğünde, annesine nasıl kötü davrandığına şahit olduğunda ki hayal kırıklığını düşünebiliyor musunuz ?

Bir ömür ağlamaktansa bir kaç gün ağlamak daha iyidir.

Siz çok güçlüsünüz. Tek başınıza oğlunuzla hayata tutunmuş, hakkından gelmişsiniz. O kim ki ?

Gözyaşınız bile o kadar değerli olsun ki, ciğeri beş para etmezlere değil layık olana aksın.

Bugün ağladığınıza yarın güleceksiniz.

O gereksiz kişi gittiği yerde aradığını bulamadığında size geri dönecektir ve bu çoğunlukla böyle olmuştur.

Günü gelip döndüğünde lütfen ama lütfen affetmeyin. Dönüşü sevgiden değil, aradığını bulamamış olmanın verdiği çaresizlikten olacak.

Siz çok değerlisiniz. Altınken kendinizi o kişiyle evlenerek bakıra çevirmeyin.

İnanın hepsi geçecek ve siz iyi ki bitti diyeceksiniz.
Insallah canım suan 15 20 gunu bir atlatsam derdindeyim. Bu sefer dönüş cok zor bende artik yürüyeceğini düşünmüyorum. Güvenemem bu saatten sonra ona.

Parayla beraber olanlar eskort, tipi icin kimseye oyle birsey demem, herkes özgür sonucta.
O zaman sıfata takılmaya gerek yok mesleği zaten. Ama erkek arkadasınız sağlam pabuc değil hastalık filan kaparsınız allah korusun vurun tekmeyi gitsin

Mesajlastik ama umrunda degilim cok belli. Susmayıpta nagpicakmis. Üstüne saydim biraz saçma saçma yazıp durmiycakmisim
bugün bakim bi dedim ayrılmışsınız. geçmiş olsun. aramaz demişsiniz ama bu tipler geri arar. şu an her erkek gibi hatasıyla yüzleşmekten kaçıyor. hatta size kızgın olayı büyüttüğünüz için. annesi gibi iki bağırıp sonra yine sarıp sarmalamızı bekliyorlar. gerçekten türk erkekleri eşlerini anneleriyle karıştırıyorlar. yaramazlık yapınca ceza bitince yine koşulsuz şartsız onları seveceğimizi sanıyorlar. ulen ben senin anan değilim. ot gibi ortada bırakırım. terk edince de kızgın ve haklı oluyorlar. çünkü alışık değiller hep affedilecek ve kahırları çekilecek.

neyse... sizinki de şimdi belli etmese de korku içinde, olay taze, yaramazlığıyla yüzleşmek istemiyor, ayrılığa da ok der, kızar hatta içinden haksızlığa uğradığını düşünür. zamanla özler. sinirler yatışır artık cesareti gelir, suçu daha rahat konuşabilecek hale gelir ve geri dönüş yapar. ha suç için esaslı özür dilemez, gerçek ayrılık sebebi değil der, numara yapar, allem eder kallem eder barışır.

her nişanlılıkta ve yeni evlilikte olduğu gibi, kavga sırasında ortaya konan tavırlar ile yürütülen iktidar savaşları evresinde böyle ayrılıklar/küslükler oluyor. asıl mesele bundan sonra siz geri dönecek misiniz. bölesine dönmemek mantıklı olur kanısındayım. iyi dileklerimle...

Bence ayrılrak doğru yapmışsınız. Ben de sosyal medyada kadın resimleri beğenen birisi ile birlikte olmak istemem. Tabi bu kadın beğenilme sebebi işi gücü, sanatı vs değil de fizilsel beğeni olacak. Ben de aynı şeyi düşünürüm, bugün güzel bulduğunu sevgilisi varken beğenen yarın mesaj da atar.

bugün bakim bi dedim ayrılmışsınız. geçmiş olsun. aramaz demişsiniz ama bu tipler geri arar. şu an her erkek gibi hatasıyla yüzleşmekten kaçıyor. hatta size kızgın olayı büyüttüğünüz için. annesi gibi iki bağırıp sonra yine sarıp sarmalamızı bekliyorlar. gerçekten türk erkekleri eşlerini anneleriyle karıştırıyorlar. yaramazlık yapınca ceza bitince yine koşulsuz şartsız onları seveceğimizi sanıyorlar. ulen ben senin anan değilim. ot gibi ortada bırakırım. terk edince de kızgın ve haklı oluyorlar. çünkü alışık değiller hep affedilecek ve kahırları çekilecek.

neyse... sizinki de şimdi belli etmese de korku içinde, olay taze, yaramazlığıyla yüzleşmek istemiyor, ayrılığa da ok der, kızar hatta içinden haksızlığa uğradığını düşünür. zamanla özler. sinirler yatışır artık cesareti gelir, suçu daha rahat konuşabilecek hale gelir ve geri dönüş yapar. ha suç için esaslı özür dilemez, gerçek ayrılık sebebi değil der, numara yapar, allem eder kallem eder barışır.

her nişanlılıkta ve yeni evlilikte olduğu gibi, kavga sırasında ortaya konan tavırlar ile yürütülen iktidar savaşları evresinde böyle ayrılıklar/küslükler oluyor. asıl mesele bundan sonra siz geri dönecek misiniz. bölesine dönmemek mantıklı olur kanısındayım. iyi dileklerimle...
Cok teşekkür ederim. Ben onun döneceğini de zannetmiyorum böyle seylerde kati yani karşı taraf bitti diyorsa bitmiştir derdi zorla olmaz anlaminda, ben onu asla aramiycam yazmiycam, sinirimi çıkarıp sayistirmak icin bile cunku daha cok sinirim bozulcak. Onu affetmem için çok ama çok uğraşması lazım. Guvenim sarsildi çünkü zaten onuda yapacak birini görmüyorum. Ben sadece bittiğini kabulleniyorum suanda. Iyiyim ama her gun daha iyi oluyorum. Bir insan denk gelir oylesine bakar geçer ama beğenmesi takip etmesini kabullenemiyorum. Barışsam bile bir daha asla affı olmadigini anlamazsa asla

Bugun yazdim kizlar cunku psikologumla konustum, ilişkiyi komple bildigi icin yazmamı söyledi. Bitireceksem bile bazı şeyleri konuşup ona gore karar vermem için ama cevap bile vermedi.
Bugun zaten cok kotuydum, tamamen bittiğinin ve konuşmak bile istemediğinle yüzleşmek benim icin kolay olmadı. Sarhos degilim ama ictim. Hicbirsey uzgunum ama cok sevdigim ve özlediğim gerçeğini değiştirmiyor. Babam oldugunde yanimdaki tek insanın oldugunu değiştirmiyor, gerçekten ben kötüyken yanimda olan tek insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor, bugune kadar sacmalamalarima tek tahammül eden insan olduğu gerçeğini degistirmiyor

Benim aslinda ne kadar zor bir insan olduğumu hic kimse bilmiyor onun yinede benden hic vazgecmedigini ama benim defalarca bitsin dedigimi bilmiyor malesef

Bugun yazdim kizlar cunku psikologumla konustum, ilişkiyi komple bildigi icin yazmamı söyledi. Bitireceksem bile bazı şeyleri konuşup ona gore karar vermem için ama cevap bile vermedi.
Bugun zaten cok kotuydum, tamamen bittiğinin ve konuşmak bile istemediğinle yüzleşmek benim icin kolay olmadı. Sarhos degilim ama ictim. Hicbirsey uzgunum ama cok sevdigim ve özlediğim gerçeğini değiştirmiyor. Babam oldugunde yanimdaki tek insanın oldugunu değiştirmiyor, gerçekten ben kötüyken yanimda olan tek insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor, bugune kadar sacmalamalarima tek tahammül eden insan olduğu gerçeğini degistirmiyor
Kuzum Cevap vermemesini çok mantıksız buluyorum.

Back
X