Sonunda bende b.ktan bir konu icin buradayım

Ya bu savunma bana nedense ‘yaz kızım 3 kg çimento’ repliğini hatırlattı
Adam yakalanınca saçmalamış. Bir de he abi her beğendiğin kız senle birlikte olmak için can atıyor. Hatta muhtemelen hiç birisi senle bir şeyler yaşamaz. Ya ben böyle birine asla güvenmem. Neden bilmiyorum ben bunda daha iyisini bulursa, gönlü ona kayacak tip buldum.

Ya aynen bende bunu yazacaktım. Abaza gibi, yok ben birlikte olmuyorum demiş ya ulan sanki kızlarda gelsin de şu herif birlikte olalım diye sırada bekliyor

Birlikte olmamis lütfetmiş,senle bi iliskisi oldugunu unutmus heralde, benbu modellere aranan model diyorum, firsatini buldugu an aksiyona gecer, sevgilisinin ruhu duymasin diye her seyi yapar, ortaya cikarsa ölümüne inkar eder, uzun vadede guvenli bi iliski icin dogru bi adam degildir, çünkü o yollu profiller niye benim karsima cikmiyo, bende niye ekli degil
Araniyo bu arkadas, denk gelirse vurur gol olur.

Bence pek gol atacak gibi değil you dizis var izledin m ? Orada baş roldeki çocuk beğendiği kadınların fotosuna bakıp kendiylen oynuodu xhhshxhshhshd o geldi aklıma :S

Bence pek gol atacak gibi değil you dizis var izledin m ? Orada baş roldeki çocuk beğendiği kadınların fotosuna bakıp kendiylen oynuodu xhhshxhshhshd o geldi aklıma :S
Yok bu modeller kimi dusursem kârdayim diye dolanir, sevgilinin yanında süt dökmüş kedidir, sevgili yoksa gozler felfecir okur 1

Bunun pesinde cok kadin varmis bunu başkasından duymuştum daha tanımadan önce. Biz 1 senedir beraberiz benden oncede kadin kızdan bikti diye 2 sene kimse olmamış hayatinda guyaaaaa diycem gerci bunuda başkasından da duydum.
Herhalde tek eşlilik sıktı beyefendiyi bu arada yasi da 46

Oha 20 li yaslarda toy velet sandim.

Ben böyle sosyal medyadan foto beğenmeye takip etmeye falan karşıyım. Hele ki herkes birbirine sosyal medyadan yürümeye başlamışken. Bugün bir beğeni bile mesaj olabiliyor. Mesela arka arkaya 20 post beğenirsin bu, karşı tarafa bir mesajdır. Ya da gider en en en aşağıdaki postunu beğenirsin mesajdır. Dikkat edilmesi gerekir, çapkınlığın en masum halidir.

Hal hareketlerini biraz takip edin güven olmadan hiç bi şey olmuyo malesef

Güvenin dışında senin yakınların onun hesabını incelese o hesapları takip etttiğini görse potansiyel sapık olarak görürler. Yani böyle birini nasıl kendine yakıştırdı diye düşünürler. Ben devam etmezdim sanırım. Aldatma ihtimali de çok yüksek ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…