Ben bilmiyorum malesefArkadaş dedi ya,en alttakini begenmenin de anlami farklıdır,anlami nedir demek istedim yani:)
Çalışmıyormuş ki sadece dinlenme modundaymışortalık yerde çalışmasın bir zahmet.
Nerde çalışacağını bilmiyorsa, Koparıp eline vereceksin iste.Makine çalışıyor
Dişlilerini sök bacım ahahhaNerde çalışacağını bilmiyorsa, Koparıp eline vereceksin iste.
Bu cok masum olur bence, eline vericen kalan omrunu hasretle gecircekDişlilerini sök bacım ahahha
Kusura bakma ama sen aldatılınca ve üzgün olunca oğlun da emin ol nereden sardın başımıza bunu diyecek. Çocukların sözü ile hareket edilmemeli ya.Guya evlenecektik, oğlumla birbirlerine cok duskunler. Onu gormesen cok mu üzülürsün dedim evet dedi. Cok mu seviyorsun dedim evet dedi. Ayni evde yaşamak istiyormuş. Anne karar verdin mi bir daha gorebilcek miyim dedi. Bilmiyorum annecim dedim okula gitti
Yok canım ona gore hareket etmiycem sadece sordum ne bileyim.Kusura bakma ama sen aldatılınca ve üzgün olunca oğlun da emin ol nereden sardın başımıza bunu diyecek. Çocukların sözü ile hareket edilmemeli ya.
Anam söylemeden edemicem kız napcam kocayı başa bela hxjsjdjejdjjd olmuş bebende işteYok canım ona gore hareket etmiycem sadece sordum ne bileyim.
Ama siz de canak sorular sormussunuz hep:)Guya evlenecektik, oğlumla birbirlerine cok duskunler. Onu gormesen cok mu üzülürsün dedim evet dedi. Cok mu seviyorsun dedim evet dedi. Ayni evde yaşamak istiyormuş. Anne karar verdin mi bir daha gorebilcek miyim dedi. Bilmiyorum annecim dedim okula gitti
Oğlunuzla bu konuşmayı yapmanız çok gereksiz olmuş bence.Guya evlenecektik, oğlumla birbirlerine cok duskunler. Onu gormesen cok mu üzülürsün dedim evet dedi. Cok mu seviyorsun dedim evet dedi. Ayni evde yaşamak istiyormuş. Anne karar verdin mi bir daha gorebilcek miyim dedi. Bilmiyorum annecim dedim okula gitti
Yeniden aşık olmuştum ve malesef evin içinde tek basina cidden ömür gecmiyor. Cocuk gidiyor ev sessiz. Evde yemek yemiyorum, ayak üstü atistiriyorum. Muhabbet edecek birini ariyorsun. Bir sure sonra malesef sevmeyi ve sevilmeyi özlüyorsunAnam söylemeden edemicem kız napcam kocayı başa bela hxjsjdjejdjjd olmuş bebende işte
Dişliler = ? bence gayet can yakıcı hahahhaBu cok masum olur bence, eline vericen kalan omrunu hasretle gecircek
Gider implant yapar bi tarafini kesersek kadınlara kardiiiiiiş diye seslenirDişliler = ? bence gayet can yakıcı hahahha
Kocan var tabi rahat rahat konuşursunAnam söylemeden edemicem kız napcam kocayı başa bela hxjsjdjejdjjd olmuş bebende işte
Diş değil kardeş D İ Ş L İ L E R. Makinenin çalışan aksamıGider implant yapar bi tarafini kesersek kadınlara kardiiiiiiş diye seslenir
Amanın oldu o zamanDiş değil kardeş D İ Ş L İ L E R. Makinenin çalışan aksamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?