Sonunda bende b.ktan bir konu icin buradayım

Normalde instagram kullanmiyor 2 3 gunde bir girer bazen haftada 1. Benden öncesinden ekli bayan vardi zaten görüştüğüde olmuştur garanti. Ben ona sil şunları dedim oda ugrasamam ya kapatalım hesabi yada al sil demisti. Bende nasil eklediysen oyle kendin sil demistim. Girmediği icinde cok önemsemiyordum. Oyle kisiler ekli oldugu icin otomatik karşısına çıkıyor da niye girip bakıyor bunun açıklaması yok

Ne gereği var niye beğeniyor. Haklısınız soğumakla. İş arkadaşı normal görüştüğü kişi olsa neyse ama gereksiz insanlar ne alaka. Aranıyor

Kusura bakma ama sen aldatılınca ve üzgün olunca oğlun da emin ol nereden sardın başımıza bunu diyecek. Çocukların sözü ile hareket edilmemeli ya.

Ama siz de canak sorular sormussunuz hep:)

Oğlunuzla bu konuşmayı yapmanız çok gereksiz olmuş bence.
Neticede babası değil birşey değil, çocuğa onu bir dahaki görebilecek miyim konuşmasını neden yapıyorsunuz?
Kararınızı verir, çocuğa da uygun bir şekilde söylerdiniz.

Konuya gelecek olursak, i hesapları takip edip sonrasında yaptığı açıklamaya bakarsak olmaz bu adamdan.

Anam söylemeden edemicem kız napcam kocayı başa bela hxjsjdjejdjjd olmuş bebende işte
Yeniden aşık olmuştum ve malesef evin içinde tek basina cidden ömür gecmiyor. Cocuk gidiyor ev sessiz. Evde yemek yemiyorum, ayak üstü atistiriyorum. Muhabbet edecek birini ariyorsun. Bir sure sonra malesef sevmeyi ve sevilmeyi özlüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…