- 8 Şubat 2015
- 1.613
- 5.707
- 358
Cok teşekkürler yorumunuz için. Dun gece uyumasaydi o ilişki o sinirle bitecekti bunu çok iyi biliyor. Kendince sakinleşmemi bekliyor. Elimde kalacaginin cok iyi farkinda.
Inanin cok haklisiniz ama nagpacagimi cok iyi bilmiyorum olay suan tamamen onda. Ayrilmiycam derim bir lafıyla bitiririm, ayrılicam derim ayrilmam. Cunku hala mantikli düşünemiyorum.
Bu ilişkide en çok değeri veren malesef benim
Olay zaten sıcak olduğu için mantık devre dışı sizde farkındayım.
Biraz soğuyunca ve aradan zaman geçince neden o gün bitmedi diye kızacaksınız içten içe kendinize, sonra içinize atmaya başlayıp, doğru da yapsa yanlışta yapsa en ufak hareketinde öfke patlamaları başlayacak sizde.
Bir doğrusunu bin kere sorgulayacaksınız.
O da affedilmenin pişkinliği ile daha dikkatli davranıp, yakalanmamaya çalışacaktır.
Verdiği cevap zaten o kadar saçma ki, 10 yaşında bir çocuk bile yaramazlık yapıp yakalandığında bu basitlikte cevap vermez.
Lütfen bunu kendinize yapmayın. Olaya sadece beğeni olarak bakmayın. Bir ünlüyü beğenirsiniz ama ona ulaşamayacağınızı bilirsiniz ve art niyetsiz beğenidir bu. Fakat eskort tarzı insanlara ulaşmak çok kolay ve cevap alması da çok muhtemel.
Aldatmanın zemini hazırlamış zaten. Umarım ben yanılırım ama bu kişi ile evlenmek size mutluluktan çok mutsuzluk verir.
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.