- Konu Sahibi yener_tugba
-
Kızlar sancılı zamanların sonuna geldim artık ve düğünüme çok az zaman kaldı. Asker yolu beklerken ve bu zamanda yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. Sizler birtanesiniz, benim için hepinizin ayrı yeri var...
Bu yüzden mutluluğumu sizlerle de paylaşmaya devam etmek istedim
Buyrun davetiyeleriniz
Asskerlerimize kavustuk sukur veeee siz
diger muradıniza eriyosunz canm benm.. Allah mutlulugu huzru daim etsin hayatinizda insallah.. davetiyelerin cok guzel gercekten.. gelinlikle fotolarini da bekliyoruzz..))
Kızlar sancılı zamanların sonuna geldim artık ve düğünüme çok az zaman kaldı. Asker yolu beklerken ve bu zamanda yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. Sizler birtanesiniz, benim için hepinizin ayrı yeri var...
Bu yüzden mutluluğumu sizlerle de paylaşmaya devam etmek istedim
Buyrun davetiyeleriniz
Kızlar ii dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda bekleyen dostlarımın da muradını görürüz. Ayakkabının altına da listeyi yapıcam, unuttum sanmayın, ayrıca onu da sizinle paylaşıcam
Tuğbişşşş ben 4.sıradayım unutmaa
unutmam kuzum, sırayı hatırlamıorum şu an ama esinin bana verdiği listeyi aynı sırayla yazarım
Vallahi bende 4 diye hatırlıyom ama sallamışta olabilirim
Neyse senden sonra en yakın aday Hiloş bide EsinBen daha çooook ayakkabılara yazılcam burda
Kızlar ii dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda bekleyen dostlarımın da muradını görürüz. Ayakkabının altına da listeyi yapıcam, unuttum sanmayın, ayrıca onu da sizinle paylaşıcam
ee ben yokmuyum:2:
çok sevindim canım senin adına Allahım mutluluğunuzu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?