birde benim yanağımın içinden çıkmış çokta büyük değil ama mavi gibi duruyor doktor diğerleri önemli değil bunun alınması gerekiyor dedi .OFF ne yapıcam ben bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varsa ya da benimle aynı durumda olan özelden mesaj atarsa eğer çok sevinirim
cnm sonucları yaz lutfen ve benının derı altında mı ustunde mı oldugunu da..51
3gün önce bende yüzümdeki benlerimi aldırdım 2 taneydi ikisiniede 2 tane dikş atıldı ama suan kötü gözüküo moralim bozuk acaba dkişleri alınnca nasıl durcak çok merak ediyorum
salı günü bende ege tıpta yüzümden iki tane ben aldırdım. Derinin altına dikiş attı yüzeyde dikişim yoktu ve ben doku bantlarından alıp götürmüştüm en üstü onunla kapattı. 3. gün açtım kalemle suratınızı çizmişsiniz gibi ince bir çizik var yavaştan kabuk da bağlıyor biraz da morluk ve kızarıklık doğal olarak ama iyi olacak gibi hayırlısı...
salı günü bende ege tıpta yüzümden iki tane ben aldırdım. Derinin altına dikiş attı yüzeyde dikişim yoktu ve ben doku bantlarından alıp götürmüştüm en üstü onunla kapattı. 3. gün açtım kalemle suratınızı çizmişsiniz gibi ince bir çizik var yavaştan kabuk da bağlıyor biraz da morluk ve kızarıklık doğal olarak ama iyi olacak gibi hayırlısı...
bunu bende çok merak ediyorumkızlar dah aonce yazmıstım bende buraya alnımdakınıaldırıcam dıye ama aldıramadım tırsıyorum
ve de yaz geldı sayılır gunesı gorunce ben aldırdıgımız bolge bı sorun olurmu
olmazsa aldırıyım artık dıyorum yazın cunku sımdı okula gıdıyorum vıze haftası sozde aldırcaktım dedıgım gıbı tırsıyorum bı de ozele gıtmek ıstemıyorum devlette aldırmak ısıtorum ( yaz okulu ıng kursu derken bızımkılerı sıkıstırmamam adına maddı acıdan )
devlete te guvenım yok o yuzden erteledım (ankaradayım)
ama devlete de guven yazın sorun olmaz dersenız okul bıtsın ole artık cıddı cıddı aldırıcam ne olucaksa olsun bı de cok sıkayetcı degılım hanı alıstım da o yuzden askıya alıyorum sanırım bazende buyudu gıbı bı hıs oluyo ya aldırıcam dıyorum fıkrım deıgısıp duruyo anlıcanız
evet bncede çok ama aldırmak da beni korkutuyo kanama fln olursa ya da daha büyük iz kalırsa gibi.. zaten artık aldırmam büyük ihtimalle gelecek yıla kalır havalar ısınıcak iz kalabilir
çok tşk ederim tatlım inşallah sende sorunsuz bi şekilde
kurtulursun beninden :)
özellikle koydum ki görün bakın korkmadan aldırın
Kızlar ben kabarık olsada olmasada dikişli alınabilir.Eğer cilt altında çok dokusu varsa çukur kalabilir.Bu konunun sahibi barış çakıra traşlama yöntemiyle aldırmıştı bi kaç tane benini.46 gün sonra bile hiç iz kalmamıştı.
Venüstüs senin o dikiş alındıktan sonraki kıpkırmızı dikiş izleri ne kadar zamanda hafifledi?
Merve senin neden çok dikiş atılmasını istediğini anlamadım.Ne kadar dikiş o kadar iz.Önemli olan ipin kalınlığı ve dikişlerin erken alınması.
Bu arada contraktubex 3 günde bayağı hafifletti izleri.Bilginize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?