5 tane ben aldırdım 4 ü yüzümde 1 tanesı bacagımda ama buyuk bandajlar var yuzmde sizinde mı öyle mıydı ben aldıran arkadaşlar? ben zarıf mınık bı bant yapıştırı dıye düşünmuştum cunku doktorum ertesi gün işime bıle başlayabılecegımı söylemıştı.ama bandajlar buyuk insan içine cıkamıyrm vallah cok mutsuzm(( bıde ne zamn acar bunları amelıyattan 3 gun sonra pansuman için çağırdı acaba bandajı acar mı kı??bacagımdakı sargı acılmıştı ordan dikişi gördüm bana büyük gibi geldi yüzümdekılerde böyleyse ben mahvodumm moralım alt üst (( cok pişman oldum aldırdıgıma moralım daha fazla bozulmasın dıye yüzmdekılere hiç bakmadım bıle..üstelik özel bı hastanede plastık cerraha aldırdım nıye böyle oldu anlamadımm.offf korkuyorm moral alt üst zaten
ben de burdakı yorumlardan kucuk zarıf bı bant yapıstırıldıgını ogrendım aldırmadım ben aldırmayı dusunuyorum bu arada
ben de okul agıttıgım ıcın cekınırım dıye sımdı aldırmıyorum sızın gıbı
sızın yuzunuzden 4 tane ben alınmıs acaba ondan bant buyuk mu sectıler bılemıyorum cunku 4 de az degıl yanı hanı tedbır olsun dıye olabılırmı kı
yaa yınede kımseyı yanlış yönledırmak istemem bende burayı uzun zamandır takıp edıyrodum sonuçlar cok olumlu olunca karar verdım aldırmaya ama yuzum şuanda bı görmesınz sankı savaştan cıkmış gıbıyım her yanım sargı içinde bu sargılara baktıkca izinde çok kalacagını düşünuyorm ben aldırp pişman oldum.başkalaır benım gibi pişman olmasın dıye yazıyrm burayada..bılemıyrm belkı cok erken yorum yapıyrm bıraz zaman eçsın gelışmelerı yazarım ama şuan için fikrim bu düzelecegınıde pek sanmıyrm...uzman plastık cerraha aldırdım bıde artık olan oldu gerı dönüşü yok ama ağlamamk için zor tutuyorum kendımı.sizler pişman olmayın kızlar dikkat edın(((((((
bilmıyorum neden boyle oldu merve ama ben pişman oldum oyuzden yazıyrm buraya başkaları benım durumuma düşmesın dıye eger cok sorunlu degılse benın bence hiiçççç aldırma asla tavsıye etmem.benmım yuzumde 8 tane ben vardı coktu artık dayanamdım barı göze batan 4 tanesını aldırayım dedım.bır iki bişey olsa asla aldırmazdım.şimdi bıle cok pişmanım varsın kalsaydı kocaman dikiş izi olacagına böyle yuzmde ben olsaydı.
am asızın dah acok erken degılmı bunları solemek ıcın zaten doktorlar 1 sene sonra gecıyo tamamen dıyolarmıs bende umıtsız olmayın ben bırıncen ornek verım eskı bı arkımın annesının yuzund ecok benlerı vardı aldıra aldıra azaldı kalmadı ız mız bı de hepsını bırden aldırdınız ta onda bence dah abı karamsar oldunuz
bı doktorla da alakalı tabı ama gecer bence ya
doktor hıc krem falan tavsıye ettmı[/QUOTEamalıyatın ustunden 3.gun geçtı daha cok yenı krem fln tavsıye etmedı sade ce yarın pansuman yapmak için çağırdı.onun dışında hiç bır bılgı vermedı dıkışlerım nezman alınır sargılar nezman açılır dedım.duruma göre bakacagız sen persembe gel ben bı pansumanını yapayım bakarız dedı.bende cok bunaltmak istemedım eve geldım işte..bıde bu iğne vurma aşaması fln okdar canımı acıttıkı herkes cok basıt bır operasyon dıyordu evet basıt ama iğnesı gerçkten cok acıtıyor benım bıde 5 benden 2 şerkere sapladı 10 kere fln o iğne giridi cıktı cok canımı yaktı.zordu yanııbılemıyrm herkesin acı eşiği farklıdır amelıaytatn sonrakı gecede cok agrım ve sızım ve yanmam oldu.bana recetede yazmadı söylememe ragmen agrı kesıcı veya antıbıyotıge gerek yok dedı..anlamadım kı canım uzman olan onlar gunahı vebalii boyunlarına artık ne dıyımkkii..
am asızın dah acok erken degılmı bunları solemek ıcın zaten doktorlar 1 sene sonra gecıyo tamamen dıyolarmıs bende umıtsız olmayın ben bırıncen ornek verım eskı bı arkımın annesının yuzund ecok benlerı vardı aldıra aldıra azaldı kalmadı ız mız bı de hepsını bırden aldırdınız ta onda bence dah abı karamsar oldunuz
bı doktorla da alakalı tabı ama gecer bence ya
doktor hıc krem falan tavsıye ettmı[/QUOTEamalıyatın ustunden 3.gun geçtı daha cok yenı krem fln tavsıye etmedı sade ce yarın pansuman yapmak için çağırdı.onun dışında hiç bır bılgı vermedı dıkışlerım nezman alınır sargılar nezman açılır dedım.duruma göre bakacagız sen persembe gel ben bı pansumanını yapayım bakarız dedı.bende cok bunaltmak istemedım eve geldım işte..bıde bu iğne vurma aşaması fln okdar canımı acıttıkı herkes cok basıt bır operasyon dıyordu evet basıt ama iğnesı gerçkten cok acıtıyor benım bıde 5 benden 2 şerkere sapladı 10 kere fln o iğne giridi cıktı cok canımı yaktı.zordu yanııbılemıyrm herkesin acı eşiği farklıdır amelıaytatn sonrakı gecede cok agrım ve sızım ve yanmam oldu.bana recetede yazmadı söylememe ragmen agrı kesıcı veya antıbıyotıge gerek yok dedı..anlamadım kı canım uzman olan onlar gunahı vebalii boyunlarına artık ne dıyımkkii..
doktoe gerek yok demıs cnm rahat ol bence bı de dah apansuman da olcan daha o gun de de sorarsın krem falan tvsıye edermısınız dıye bı de kırmızı kantoron yagıu da ızlerı lekelrı gıcırıyo dıyenler var r onu da sor ıstersen dogal ya hanı belkı dah ıyı olur
bı de canının cok acıması kolay degıl 5 ben aynı anda aldırmak yanı ben cesaret edemesdım bı yandan bence oh bırden hepsınden kurtuldun bosver ızlerın kalıcanı sanmıyorum ben herkesın gecıyo okuduysan ama sabır tabı
ıgne batırıyo demıssın ya cnm ben kacırdımmı bı yerı dıkıslı aldırdın dımı devlette mı aldırdın
bı de sana sorum canm ozelde ne kadar para ıstıyolar bı ben aldırmya bılıyomusun
doktoe gerek yok demıs cnm rahat ol bence bı de dah apansuman da olcan daha o gun de de sorarsın krem falan tvsıye edermısınız dıye bı de kırmızı kantoron yagıu da ızlerı lekelrı gıcırıyo dıyenler var r onu da sor ıstersen dogal ya hanı belkı dah ıyı olur
bı de canının cok acıması kolay degıl 5 ben aynı anda aldırmak yanı ben cesaret edemesdım bı yandan bence oh bırden hepsınden kurtuldun bosver ızlerın kalıcanı sanmıyorum ben herkesın gecıyo okuduysan ama sabır tabı
ıgne batırıyo demıssın ya cnm ben kacırdımmı bı yerı dıkıslı aldırdın dımı devlette mı aldırdın
bı de sana sorum canm ozelde ne kadar para ıstıyolar bı ben aldırmya bılıyomusun
evet hepsi dikişli alındı doktorum lazer le alınmayı tavsıye etmedı tekrar cıkarmış.en sağlılsısı cerrahı alım dedı.özel bır hastanede aldırdım canım.tane sayısına göre dedıl üzrerı yanı 10 bende aldırsan 1 tanede aldırsan aynı fıyatı ödüyordun.ben 97 tl ödedım sadece. ve benlerım ankaraya patolojik incelemeyede gönderıldı hastane tarafından onun ücretıde bu 97 tl ye dahıl.
evet hepsi dikişli alındı doktorum lazer le alınmayı tavsıye etmedı tekrar cıkarmış.en sağlılsısı cerrahı alım dedı.özel bır hastanede aldırdım canım.tane sayısına göre dedıl üzrerı yanı 10 bende aldırsan 1 tanede aldırsan aynı fıyatı ödüyordun.ben 97 tl ödedım sadece. ve benlerım ankaraya patolojik incelemeyede gönderıldı hastane tarafından onun ücretıde bu 97 tl ye dahıl.
bı ark burda 30 mu ne demısrı sanırım ya da ben yanlıs anladım ıyı bı fıyatmıs cıdden dogru aslında bu arada lazerle tekrar etme durumu mantıklı geldı bana vala
5 tane ben aldırdım 4 ü yüzümde 1 tanesı bacagımda ama buyuk bandajlar var yuzmde sizinde mı öyle mıydı ben aldıran arkadaşlar? ben zarıf mınık bı bant yapıştırı dıye düşünmuştum cunku doktorum ertesi gün işime bıle başlayabılecegımı söylemıştı.ama bandajlar buyuk insan içine cıkamıyrm vallah cok mutsuzm(( bıde ne zamn acar bunları amelıyattan 3 gun sonra pansuman için çağırdı acaba bandajı acar mı kı??bacagımdakı sargı acılmıştı ordan dikişi gördüm bana büyük gibi geldi yüzümdekılerde böyleyse ben mahvodumm moralım alt üst (( cok pişman oldum aldırdıgıma moralım daha fazla bozulmasın dıye yüzmdekılere hiç bakmadım bıle..üstelik özel bı hastanede plastık cerraha aldırdım nıye böyle oldu anlamadımm.offf korkuyorm moral alt üst zaten
Serap cım yazdıklarını okurken kendimi görür gibi oldum.Ben de aldıralı 35 gün olmuş.İlk on gün nasıl depresyondaydım anlatamam.Dikişler yeni alındığı zaman o kadar büyük ve kırmızı görünüyorlar ki kalp ameliyatı olmuş gibiydim.2-3 hafta sonra boyu hemen kısalıyor.İlk alındığında benin çapının iki katı kesik uzunluğu vardı.Şimdi kesik uzunluğu benin uzunluğuna yaklaştı.2 metreden falan sadece hafif kızarık görünüyor.Sadece yakından bakılınca dikiş izleri görülüyor.Onların da zamanla geçeceğine inanıyorum artık.İlk zamanlar senin gibi deli gibi pişmandım.Beni bu işe iten arkadaşa ne kadar kızıyordum.Şimdi ona teşekkür ediyorum:)
benimde lacivert bi iple dikmişti.Yalnız üzerine sadece dikişi gerdirmemem için sıkı tutacak strip denilen bir bant yapıştırmıştı.O da zarif duruyordu.Hiç üzülme yaranın üzeri açılınca ve dikişler alınınca hava aldığı için çok çabuk iyileşiyor.İlk zamanlar bir kabuk oluşacak.o kabukta senin izi büyük algılamana sebep olabilir.kendiliğinden düşmesini bekle bir şey sürme.Kabuk tamamen yok olunca yaklaşık 3.hafta da falan yara iyileşmiş demektir.O zaman vakit geçirmeden contraktubex kullanmaya başla.60 küsür lira.ama devlet bi kısmını karşılıyor.
Ama en önemlisi benim gibi kendini boş yere üzme .sabret.zamanla kesinlikle küçülecek inan bana:)....
Canım daha dikişlerin çok taze.Bence hiç bi şey sürme elleme mümkünse dokunma:)Ben de dikişlerim alındıktan bir hafta sonra işe giderken fondöten sürmüştüm bi kaç gün.Sonra bi baktım kenarlarından çok hafif şişmeye başlamış böye iltihaplanır gibi.Sonra görüştüğüm doktorlar yara yeri iyileşmeden hiç bir şey sürmenin doğru olmadığını söylediler.Belki de o zaman hiç dokunmasaydım daha çabuk iyileşecekti.Sadece çok güneş varken gideceğim yere kadar strip yapıştırıyordum.Dikişlerin alınmasından 3 hafta sonra contraktubex sürmeye başladım.Onun içinde mikrop öldürücü madde de var ve iltihaplanmayı engelliyor.Onu sürmeye başlayınca iyileşme de hızlandı.Daha önce dediğim gibi kesik izi sadece çok çok yakından belli oluyor.Ama kızarıklık hala var.Benim cildim beyaz ve çok hassas bir cilt.Heralde kızarıklığın geçmesi 6 ayı bulacak.İnşaallah seninki çabuk geçer.Şu an sadece güneş koruyucu sürüyorum.Fondötene gerek kalmadı.
Bence insanların ne diyeceğini düşünme ,hiç bir şey sürme.Çabuk iyileşmesi daha önemli.Bir ay olduktan sonra sürersin kapatıcı falan.Dediğin gibi tek gereken biraz sabır.
Yarın 4 tane benimi aldiracam insallah pişman olmam.ama çok korkuyorum bukadar sitres yapacağımı hiç tahmin etmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?