Teşekkür ederim canım benim şiddet ve aldatma asla kabul edilemez ki edemem o kadar geniş değilim bu saatten sonra gereken ne ise o olacak gerekirse olurum ama dönmemÇok geçmiş olsun. Bu süreç biraz sancılı geçebilir, acabaların olabilir, bir şans daha versem mi diye düşünebilirsin. Ama sabredersen hepsi geçip gider, yıllar sonra iyi ki dersin... Bebeğin de küçükmüş, o da kolay adapte olur. Önce kendini düşün olur mu? Sen iyi olmalısın ki bebeğin de iyi olsun... Şiddet ve aldatma çok uç noktalar bence, hele ki şiddet. Bildiğinden şaşma konu sahibi, Rabbim kolaylık versin inşallah.
Zaten öyle yapıyor ama asla dönmeyecegm bir daha gebersin.Ilerleyen surecte barismaya yeltenir...aman ha....korkunc biri bu
Sağol canım benim Allah razı olsun dua edin bana oğlumla bu süreci kolay atlatalım
Sağol canım benim Allah razı olsun evet kesinlikle evladım annesiz kalmasın diye yapıyorum bunu minik meleğim için Rabbim onun hürmetine korudu beni hepsu kk da bunuda gordum ya olsemde gam yemem artik.ne guzel demissiniz evladim icin bitiriyorum artik diye.. okuyunca bir irkildim genelde hep evladim icin katlaniYorumu duymaya o kadar alismisizki..
yolun acik olsun arkadasim,o yavrunun senin gibi annesi oldugu surece sirti yere gelmez. allah yardimcin olsun ins
Sağol canım benim Allah razı olsun dua edin bana oğlumla bu süreci kolay atlatalım
İnşallah canım yaburaya edilecek çok laf var da.... neye yarıyor ki yazmak.
inşallah bundan sonra sizin çok güzel bir hayatınız olur...
Allah razı olsun canım benimAllah yardımcın olsun. ilerledigin yol cok dogru bi yol. bu erkek çekilmez cunku
Teşekkür ederim canım benim Allah büyük tabi ki güzel günler oğlum ve beni beklerKendiniz ve çocuğunuz için çok doğru bir karar almışsınız. Keşke bu kadar beklenilmeseydi. Ama bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim.
Aminnnnnn aminnnnnnBebeğini tabiki alamazlar en büyük kanıtın darp raporu dönme yolundan allah yardımcın olsun böyle adam müsveddelerininde allah cezasını versin
Aynen öyle canım benim aynen öyleAllah yar ve yardımcın olsun.. o haysiyetsiz adam olmadan da devam edebilirsin hayatına hatta daha iyi devam edersin. Mutlu anne=mutlu çocuk. Rabbim yolunuzu açık etsin
Kaçtım o cehennem den ona mezar olsun o ev inşallah sabah akşam ağladığım göz yaşı döktüğüm yerElleri kırılsın cani herif kaç kurtul kendi pisliğinde boğulsun.
Amin canım Allah razı olsun insallahAllah yüzünüze baksın da bundan sonrası çok güzel geçsin inşallah. Hayırlısı olsun. Rabbim yolunuzu bahtınızı açık etsin
Teşekkür ederim canımYolunuz açık olsun.Allah yar ve yardımcınız olsun.
Baro ya belediye ye mi gideceğimben barodan avukat talep etmiştim bi takım evraklar istiyorlar fakirlik belgesi falanda isteniyor o da kaymakamlıktan alınıyr gerekli görülüyorsa avukat tayin ediliyor. ben fakirlik belgesini bi türlü alamamıştım ona git buna git dediler vermediler. sonra adliye dilekçe yazdırdı tayin edildi avukat sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?