Sonunda bitiyor zorda olsa bitecek....

Allah kadınlara el kaldıran erkeklerin belasını versin... Aciz,vizdansız mahluklar. Rabbim yardımcın olsun canım.inşallah aldığın karar hayatına güzellikler getirir. Evladınla güzel günler gör artık inşallah...

Allah belasını versin verecek de bekliyorum bakalım ne olacak sonu ahlaksız karaktersizin

Ne oldu da karar verdiniz?merak ettim
dayak yedim son yediğim dayak la aklım başıma geldi şu an hayatta olduğuma şükrediyorum..ailem de artık arkamda şükürler olsun. Bebeğimi aldın Sağ salim çıktım yola

Canım kurtar kendini.Neler yaşamışsın sen öyle çok üzüldüm
O yaratık elbet bir yerden belasını bulacak.Böylesine yuva,aile falan lazım değil

Teşekkür ederim canım çok şükür bu kadar dayağa Rabbim korudu beni ki hayattayım bu yaşadığım son olay di diğerlerini yazsam oturup ağlarsınız
Canım canım neden kendine bu mutsuzluğu reva gördün.Daha sana ilk elini kaldırdığında kendini kurtarmalıydin.5 yıl dile kolay..
Resmen bir psikopatla evli kalmışsın mecbur muydun? Çok mu mükemmeldi.

Lütfen kendi kıymetini bil ve asla böyle insanlarla evliliği bırak biraraya bile gelme.
Baba evine geçince hemen bir işe giriş, okulunu bitir dimdik,güçlü bir şekilde ayakta dur.Sen yaparsın ben buna inanıyorum.

Canım benim mükemmel di evet mükemmel bir psikopat ti :)
Ailemin yanında yim bebeğim küçük çalış demiyor ailem şimdilik buyusun diyorlar.
Okulumu bitirecegim .
Sınavlar bitsin kariyerimde iyi olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…