Sonunda bitti boanyorum:(

canlarım hepınız haklısınız az once buyuk kızım babasını aradı konuscakmıs onunla o adamda benı sordu nerde annen burda dedı bugun kızların okulu ıle konusmaya gıtcektım hangı sınıfa yerlesmıs dıye dıyorkı kızıma annen okula gıtcekmı ısı olmazsa gıtcek dedı kızım annene ver dedı bende tlf almadım ama haklısınız yok oyle yagma surundurcem sımdıden pısman olmus bu boyle kızlar her sene yazın aynı sey yapıyo bana tek calısmaya baslayınca buna bırseyler oluyo yapıyo dıyo sonra bırsey yokmus gıbı davranıyo anlamıyorum bundan bırsey

eşinin psikoloik sorunları var bence. acele karar verme. öyle birini tanıyorum yaz aylarında 90 derece değişiyorlar yenilik,üzüntü, yaşadığı bir olay yapıyor bunu duygu drama bozukluğu diye duymuştum. yani bi zaman sonra düzelir. merak etme. doktora götürmeye ikna et aranız düzelince. ilaçla baya düzeliyolar. Ama dayak vs mutsuzsun ona bişey diyemeyeceğim. işe gir. sonra karar ver bence ayakların bi yere bassın. Sana senden ve Allahtan başka kimse yardım edemez. Bunu unutma. Aile falan boş. bi yere kadar. Ne olur çocuklarını bırakma onların bi saçının teline dünyaları değişmem...

slm arkadaslar konuya nerden nasıl başlayacagımı bilmıyorum 7 yıllık evlıyım bılenler bılır onceden de esımle ılgılı sıkıntılarımda buraya konu acmıstım çok şukur duzeldı dedım ama megerse içten içe evlılıgımız bıtıyormus evt ondada bendede bıttı sevgı yok ıcımde ona karsı dun aksam eve geldı bırkacgundurde çok dusuncelıydı zaten sorunca bırseyım yok dıyordu aksam konu nerden acıldı onuda bılmıyorum kafam öylesıne dagınık kı suan bana 7 yıllık evlıyız dımı dedı evt dedım 7 yıl boyunca hep kavga ettık(çok mutlu gunlerımızde oldu)yurumuyo gel anlasmalı ayrılalım dedı bende tmm dedım cıddımısın dedı sen benı ıstıyormusun dedım hayır ıstemıyorum dedı bende benı ıstemeyenı bende ıstemem sen nasıl ıstıyorsan oyle olsun tmm ayrılalım dedı ama kızlarım bende kalacak(benım aılem ıstemıyor kızlarımı gelırsen tek gel dıyorlar bana)bende tmm ama her ıstedıgım zamn gorucem dedım tmm dedı sen onların annesısın tabıkı goreceksın bana yarın aılenle konus bana haber ver dedı tmm dedım aksam ablamla konustum bugun ıse babamla konusacagım bırde aksam bana benden bırsey ıstemıyceksın dıyo ayrılınca benım param yok kazandıgım para ancak kızlarımı bakıyo ya ben mı çok yemek yıyorum masrafım ınan yok kıyafet desem toplasan 2 etek 2 ust vardır baska yok boyle bır adamla yasadım ben 7 yıldır ne hakaretler ne dayaklar yedım ustelık dısarıda baskalarının yanında hep asalandım benı uzen ondan ayrılıcagım degıl ondan ayrılıcagımı çokk sevınıyorum ama kızlarım ben onlardan nasıl ayrılıcam kızlarımla aksam konustum buyuk kızım çok agladı ne olur bı akıl verın bılıyorum boylesı onlar ıcın daha ıyı ama benım kalbım dayanmıyo bunasenağlamasenağlamaaksamdan berı yuyumuyorum baslarında bekledım kokladım sabaha kadar ama yetmıyo anneyım bennnsenağlamasenağlama

Eğer birbirnizi istemiyorsanız boşanmak en garanti yol ama, ben ce hemen karar verme. Kendine az zaman ayır. Neler yapabilirsin ayrı eve çıkıp kızlarına da bakıcak birini bulup çalışabilirmisin. Hakkında hayırlısı olsun canım İnşallah hayatını güzel bi düzene sokarsın.

seni o kadar iyi anlıyorum ki. cekilmiyor artık o ev eşim dediğin adamın yüzünü bile görmek istemiyosun.ama ailen kızlarını nasıl istemezler.sen güçlü ol çalış kendi ayaklarının üstünde dur.ve zamanı geldığındede kızalrına velayet davası ac eger bakabılecegıne ınanıyosan allah yardımcın olsun
zülme gecicek benımkı gectı bitti şükür.

Back
X