- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
canlarım hepınız haklısınız az once buyuk kızım babasını aradı konuscakmıs onunla o adamda benı sordu nerde annen burda dedı bugun kızların okulu ıle konusmaya gıtcektım hangı sınıfa yerlesmıs dıye dıyorkı kızıma annen okula gıtcekmı ısı olmazsa gıtcek dedı kızım annene ver dedı bende tlf almadım ama haklısınız yok oyle yagma surundurcem sımdıden pısman olmus bu boyle kızlar her sene yazın aynı sey yapıyo bana tek calısmaya baslayınca buna bırseyler oluyo yapıyo dıyo sonra bırsey yokmus gıbı davranıyo anlamıyorum bundan bırsey
eşinin psikoloik sorunları var bence. acele karar verme. öyle birini tanıyorum yaz aylarında 90 derece değişiyorlar yenilik,üzüntü, yaşadığı bir olay yapıyor bunu duygu drama bozukluğu diye duymuştum. yani bi zaman sonra düzelir. merak etme. doktora götürmeye ikna et aranız düzelince. ilaçla baya düzeliyolar. Ama dayak vs mutsuzsun ona bişey diyemeyeceğim. işe gir. sonra karar ver bence ayakların bi yere bassın. Sana senden ve Allahtan başka kimse yardım edemez. Bunu unutma. Aile falan boş. bi yere kadar. Ne olur çocuklarını bırakma onların bi saçının teline dünyaları değişmem...