sonunda bitti..BOŞANIYORUM :)

inşallaaaaah o babanın dayısı yardım eder sana
Allah' ım inşallah.. hayırlısıyla çocuklarını da getirir
x kazmasına bak hala niye topladın eşyaları
salak mısın sen be adam deseydin
umudum dayın oldu hadi inşallah...

birde burayı annene okutsan diye bende düşündüm ama
bide internetten etkiliyolar diye neti falan da yasak etmesinler sana..

Vicdansızlar..
çocuğun beynini nasıl yıkamışlarsa
O dayıyı dikkate al mutlaka. Belki bir şeyler yapabilir.
Annen çocukları istemiyor mu gerçekten?
Allah bu işin sonunu hayır etsin..

okuyunca ohhh beeee dedım, hakkında hayırlısı bacım :)
sayfaları okuyayım gene yazcam yorum ohhhh be demeden duramadım şimdi

Allah o amcanı babanı abını yengelerını..... hepsını toptan Allah a havale edıyorum.
sen o kadar acı cekerken abın yengen senınle uzulup mutsuz olmuyorlardı, herkesı bırak. kararından sakın dönme! asla dönme!!!
KİMSEYI DUSUNME ÇÜNKÜ KİMSE SENI DUSUNMUYOR! herkes kendı derdinde.
neler neler söyluyorum yazarken bı bılsen...

buyuk oglanı dusunme sen, cocuk bu aklını yıkamıslar bellı ama yanına gelınce degısıcek hersey, gene senın mınıcık kuzun olur merak etme...

baban elınden tutup senı dava acmaya goturmez bacım... ıkna etmen lazım, o dayıyla da arayı ıyı tut, halleder mı bılmıorum ama olsun safı bellı sonucta, senın yanında..
bıraz sabret cocuklarını da alıcaksın sonunda... yabancı yerde degıller sonucta cocuklar, babalarının yanındalar. kımse bı zarar vermez, gayet ıyı bakarlar.. ozluyorsun anlıyorum ama onlar için yapıyorsun bunları, hersey onların ıyı yetısmesı ıcın. bı sure sonra zaten alıcaksın cocuklarını. uzulme

Konunun hepsini okumadım ama şunu söyleyim baba çocukları çok sevdiğinden değil konu sahibinin deyim yerindeyse "burnunu sürtmek" için kaçırmış çocukları. Dilekçe için başka birilerini beklemeye gerek yok aslında. Gidip dilekçe verilebilir. Sanırım dilekçe verildikten sonra da çocuklar polis yardımıyla alınabilir, araştırmak lazım.
Bir de şunu söylemek istiyorum, sanırım aile konu sahibinin pek arkasında değil. O zaman bilmiyorum nasıl olur ama arkadaş kendi ayaklarının üzerinde durmalı. Anladığım kadarıyla kocadan da babadan da fayda yok. Çok zor. Allah yardımcısı olsun.

annem kadınlar kulübünee girdigimi biliyorr,biliyorr ama yanlış anlıyor herseyını ne yazıyoorsun oraya dıyorr, senın derdin sana yetıyorr dert mi okuyorsun diyorr,geç içerii uğraşma ,baban gelır şimdii diyee hepp karışıyorr
umrumda degıl aslındaa ben pc delisi biri değilim..
olsa da olur olmasadaa

eşimlee muhattap olmadım kii ne hakla tehdit edecekk, o kadar da uzun boylu değil.. yazdıgım kadarr konustukk.. cocgun hasta oldugunuu bilmesemm muhjattap bile olmazdım ,mecbur konustumm

Vicdansızlar..
çocuğun beynini nasıl yıkamışlarsa
O dayıyı dikkate al mutlaka. Belki bir şeyler yapabilir.
Annen çocukları istemiyor mu gerçekten?
Allah bu işin sonunu hayır etsin..

evet istemıyorr ,yüzüme karşı söyledii
tek sen olsann bır dakıka tutmam,ama 2 cocugun varr baban bakmazzz diyor
babamdaa güya söylemişş
bakmam ben o çocuklara demişş
.............
öle diyen adamm çocukların sesını duyuncaa gözleri dolmazz yüzü gülmezzz

Canım benim bence annenler akılları sıra hani babanda bakmaz ortada kalırsın diye düşündürmeye çalışıyorlar. Bende babanın bakacağını düşünüyorum. ki bakmak da ne olacak, boşanınca çalışırsın kimse de çocuklarına bakmak zorunda kalmaz yaşları da geldi sayılır uygun bir fiyatlı kreş bulursun ikisini bir verebileceğin, maaşından artan üç beşle de yeme içmenizi karşılamaya çalışırsın. Evde olduğun vakitler de tv izlerken falan el işiyle uğraşırsan çok da güzel olur hatta.

Artık sen duruşunu belli ettin, kocan kapıya geldiğinde de barışmadın şimdi onlar plan yapıyorlardır oturup.

Bak mahkeme sana verir çocuklarını bende böyle düşünüyrum ama bir tanıdığım anlamıştı, çocuklar küçük ama mahkeme babaya vermiş, komşuları falan şahit yapmışlar kadının psikolojisi bozuk diye, gerçek mi bilemem. Ki raporsuz da öyle bir karar verilmez gerçi ama bilemedim aklıma geldi birden.

Bu aralar kendine dikkat et yine de ne olur ne olmaz. Yanlış bir duyumdur belki benimkisi diğer arkadaşlar, daha iyi bilenler de yorum yaparlarsa böyle bir şeyin olup olamayacağına dair bende sevinirim, yanlış konuşmuş olmak istemem.

ses seda yokk kimsedee arkadaşlarr..
daha cocuklarımı göremedım
ne babam konusuyorr -konu açıyorr

annem zatenn kendıı derdındee umrunda bıle degıl tabırı caizsee
olursa olurr olmazsa olmazzz toz kondurmuyo kendındee
kardeşim okulunda zatenn kendı derdınde

yapayalnız gıbıyımm

Ortalık durulmuş gibi duruyor da aman öyle sanma canım, onlar cocukları nasıl alsak diye bakıyorlardır.
Merak etme biraz sabret çocukların sana gelecek nafakanı da iste mutlaka.

Ev meselesi nasıl olacak ortaklardı demiştin babanla amcan?
Amcan karışmayacak olsa baban üst katı sizin evi yani kiraya da verebilir. Gelir olsun diye hani. Bunu teklif etsen baban ne der?

Canım hikayenin neredeyse hepsini okudum.seni o kadar iyi anlıyorum ki.Allah yar ve yardımcın olsun.İnşallah tez vakitte çocuklarına kavuşursun.Hangi şehirdesin acaba?

Canım hikayenin neredeyse hepsini okudum.seni o kadar iyi anlıyorum ki.Allah yar ve yardımcın olsun.İnşallah tez vakitte çocuklarına kavuşursun.Hangi şehirdesin acaba?

Allah razı olsun canım
hangi şehirde oldugumuu boşverr
belkı tanıytan cıkarr
deşifre olmak ıstemıyorum

ben çocukların gittigini yeni okudum ve şok oldum
Allah sabır versin canım ya
ya ben çocugum uyurken bile çok özlüyorum
sen kaç gündür ayrısın:2:

ben çocukların gittigini yeni okudum ve şok oldum
Allah sabır versin canım ya
ya ben çocugum uyurken bile çok özlüyorum
sen kaç gündür ayrısın:2:

bugun 10. gün olduu

az önce babama söledimm
annem hamsi kızartmış
büyük oğlum çok sever..
baba dedim büyük oğlumun adını söyleyerek hamsiyi cok sever dedim.. amcamı arasanda ,çocukları getirse dedim
ters ters baktı
ne de verirlerya dedii
bende 10 gün oldu özledim baba dedimm
bu çocuklar böylee bi orda bir burda mı kalacaklar dedi
birazda burda kalsınlar dedımm
ses seda yok halaa
ne aradıı nedee tlf nu elıne aldıı..
kaç saat gectii ..

Son düzenleme:

üzgünüm ama babanın amcanın onun bunun insafını beklersen daha çok beklersin, gidip dilekçe vermen gerekiyo, gerekiyosa kadın sığınma evinde kal ve avukat ayarlattır kendine, onun danışmanlığıyla alabşlirsin çovuklarını, yoksa eşine dönene inadını kırana kadar göstermiycekler sana çocuklarını, çok üzgünüm

ALLAH'ın belaları !!

Çocukları sana göstermeyi suanda sen inadını kırana kadar göstermeyi düşünmüyorlar..Niyetleri belli oldu..

Dilekçe konusunda ne yapacaksın peki bilmiyorum ?

kusura bakma ama coook pasif davraniyorsun. git jandarmayla getirt cocuklari. gun gectikce hersey daha da karisacak

Aslında senin konularını hep okudum samimiyetinede inanıyordum
bu konu acıldıgında biri bana dediki bilmiyorum boşanıyormuş boşanamaz bence dedim
bir yolda gidiyorsun cocuklarınıda vermişssin artık seninle ilgili böyle düşünmüyorum dayak yemiyordun ölümlede tehdit edilmiyorsun fakirsiniz ve eşinde cimri tıkılıp kaldıgın hayattan bıkmışsın hakkındırda
cocukları vererekmı yenı bır hayat kuracaksın
aglamamışsın dik durmuşsun tebrık ederim herkez başaramaz

cocuk bosanmaya kadar kımde kaldıysa muhtemelen o kısıde kalmaya devam eder
neden
cocukların duzenı bozulmasın dıye
ben bılmıyorumun yerınde olsaydım
kocammı cocuklarımmı deselerdı cocuklar der
cımrı adama tahammul etmeye devam ederdım zaten hayat bellı aıle yapısı bellı ayrılacakta ne ıse gırecek ne sosyal bır hayatı olacak cok fakrlı bır hayat suremeyecek
net kararım budur

sızin ne biçim anneniz ve babanız var. nasıl ruhsuz,duygusuz ve vicdansızlar.
insan torununu sevmezmi.torun sevgisi ,evlat sevgisinden daha fazla diyen insanlar tanıdım ben.
anneanne olacak kadın ya. nasıl bir duygusuzluk bu. bu kadın sizide sevmemiştir,adım gibi eminim. şanssızsınız maalesef böyle ,doğa dışı varlık gibi olan insanların ev ladısınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…