sonunda bitti..BOŞANIYORUM :)

bence artık davayı açma zamanınız geldi de geçiyor zaten davayı açsanız bundan daha kötü durumda olamazsınız.hatta çocuklarınıza da kavuşursunuz mahkeme kararı ile.her geçen gün hayatınızdan gidiyor.

Rabbim yardımcınız olsun.
Çok ama çok üzüldüm( Umarım çocuklarınıza en yakın zamanda kavuşursunuz
Eğer imkanınız varsa mahkemeyi eşiniz mi siz mi açsanız sizin lehine olur araştırsanız:26:

bilmiyorumm,neden hala boşanma davası açmıyorsun.sen bekledikçe bence ikna olacağını düşünüyor herkes

Hiç bişe yapamıcaksın gibi geldi bana böyle bir ailen varken
Kararlıysan ayrılmaya en azından çocuklarını görebilmek için şikayet et.
Çocuklarımı bana göstermiyolar, zorla alıkoyuyolar de.
En azından boşanma evresi gerçekleşene kadar görme şansın olur

Seni üzmek,hevesini kırmak,umutlarını yıkmak istemem ama 2 evlat var onlarda, zalim bir baba var sende, barıştırırlar sizi sende evlatların için katlanırsın benim şahsi fikrim bu.

Ama yinede dik duruşuna imrenmiyo değilim

Sen haklı çıkarsın inşallah.

cutecim sanırım son konusunda bahsetmişti gözünden kaçtı sanırım
bu adamda bir tek cimrilik değil
zorla sapık isteklerde var
(arkadan ilişki, regl iken ilişki isteme ve zorla üzerini parçalayarak sahip olma)
kız da ne yapacağını şaşırdı.. tek cimri olsa dediğin gibi yine bende çocuklarını tercih etmesinden yana olurdum
bu kız her daim diyor çocuklarımı bırakmam alıcam diye
ama nasıl yapacağını kendi de bilmiyor
ardında senin aile gibi aile olsa zorlanmaz alır da baba baba değil ana ana değil
çok zor çok.. Allah yardımcısı olsun

Tamam şimdi hatırladım
ama bilmiyorum uzun süre adamla birlikte olmakmı istemiyordu acaba da kocası tecavuz gibi birşeye yelteniyor onuda bilmiyorum
arkadan ilişki isteyebilir kadın isterse olur istemezse olmaz bilemiyorum ben boşansada şuandakinden daha iyi bir hayatı olacagını dusunmuyorum ıcınde bulundugu aıle ve sartlarından oturu
keske olsa ama sanmıyorum
cocuklarıda kaybettı 10 gun olmus
nasıl olacak ne dusunuyorda bekliyor anlayamadım

bilmiyorumun ihtiyacı olan cesaret
babasından çok korkuyor onun yaşadığı yer küçük bir yer sanırım
bide amcaoğluyla evli yaa akraba evliliği
kesinlikle arkadan ilişki istemiyor bilmiyorum kocası her daim zorluyo illa olsun diye
bi cesaret karakola girmeli veya sığınma evine
onun da cesareti yok...

biliyorum
ama bunlarla mutlu olacakmı , cocuklarını alabilecekmi
o zaman çokmu önemli bunlar sanki diye düşünüyorum kendimi olayın içinde düşünürken
arkadan ilişki tercih meselesidir ona bişey diyemiyorumda
cocukları yok cocukları almışlar bişey diyememiş
geri kalan herşeyi nasıl halledecek

.ne pislik adam bu.

Kizlar yalnis biliyorsam duzeltin ama dinimizce arkadan iliski istemek direk bosanma sebebidir diye biliyorum ben :26:

Kizlar yalnis biliyorsam duzeltin ama dinimizce arkadan iliski istemek direk bosanma sebebidir diye biliyorum ben :26:
sadece dinde değil. yasalardada öyle. hatta eskiden bunu söylemekten utanan kadınlar terlik getirip hakime ters çeviriyorlarmış. hakim olayı anlayıp anında boşuyormuş.

Son düzenleme:
2 gündür bakıyorum konuna yorum yapmadan,acaba çocuklarını almak için ne yapıcak diye ama hala tık yok.çocukların yanında değil alıp götürmüşler.hala neyi bekliyosun konu sahibi anlamadımki.git şikayet et çocuklarımı aldılar diye ne biliyim bişeyler yap.ben burda oturduğum yerde endişeleniyorum çocukların için sen hala bekliyosun.inanılacak gibi değil.konu çocuk olunca neden korkar çekinir insan anlamıyorum.

evlatlarını sana karşı kullanıyorlar farkındamısın
bence hiç bekleme git aç davanı
velayet davasıda aç
al çocuklarını getir yanına
o yavrularada yazık ya

işte bekliyo sabrediyo
çocuklarla tehdit ettiklerini düşünüyo
eninde sonunda çocuklarımı alırım diyo
onlar oyun yaptılar şimdi tmm bırakın çocuklarımı boşanmayacağım demesini beklediler bilmiyorumun
oda onlara eğilmemek için bunu yapmadı
adam gibi baba olacaktı da bırakın torunlarımı
siz defolun gidin diyecekti
inş. boşanabilir şu kız da
çocuklarını da alabilir yanına

bu zamana kadar yaptıkların takdire şayan ,ama şu anda neyi beklediğini anlamış değilim.
amcanın insafa gelip çocuklarını göndermesini mi? ...........bunun imkansız olduğunu hepimiz biliyoruz heralde
babanın çocuklarını alıp boşanma dilekçesi vermene izin vermesini mi............çocukları yanında bile istemiyor anne ve babanız dolayısı ile bunları yapması yine imkansız...
sonuç nedir ,siz böyle olmayacak şeyleri beklerken,amcanız oalcak adam,çocuklarınızın beynini yıkıyor,size karşı dolduruyor,belki de tehdit ediyor,kötü davranıyorlar.
bir an önce yapmanız gerekenleri yapın artık lütfen,o çocukları da heba etmeyin..hani kendine güvenin vardı çalışır çabalardın çocukların için..
bir an önce sığınmaevine başvur ,boşanma dilekçeni ver ve çocuklarını yanına al...

Ben artık inancımı kaybediyorum azmine karşı...

10 günü geçti, sen hiç bir şey yapmıyorsun.

Barışacaksan bence uzatma artık, evlatlarına yazık. Ama yok boşancam diyorsan bunu kendi başına halledeceksin baban asla mahkemeye gitmeyecek, amcan da asla çocuklarını göstermeyecek.

Hukuki durumdan çok anlamam ama sen kılını bile kıpırdatmıyorsun bunu mahkemede aleyhine kullanabilirler, çocuklarını almak için bir şey yapmadı diyebilirler böyle beklemek seni ileri değil geri götürüyor. Ve her geçen gün o yavrucakların kafasını daha da kötülükle dolduracaklar...yazık değil mi?

Sığınma evine gitsen emin ol o merhametsiz baba evinden çok daha iyi muamele görürsün, üstelik hukuki süreçte de seni korur kollar yönlendirirler neden korkuyorsun anlamadım hala...

Bekleyerek hiç bir şeyi elde edemeyeceksin bilmiyorummm, topla kendini artık.

Büyük cocuguyla konusurken ben gelmeyecegım burda kalacağım diyor öte yandan
bilmiyorum babasına güvenmek zorunda değil kaldıki babası onun arkadasında olmak zorundada değil cocuklarını gotururlerken nereye gidiyosunuz siz diye ortaya çıkmış olsaydı
babası anası kimseye gerek yok anlatabiliyormuyum

düşünüyorum bebeğimi götürüyolar bende öylece bakıyorum
hayal edemiyorum

ben biliyorum baskıyla büyümenin ne demek olduğunu
ah cutem.. o kadar bastırılmış ki maalesef babasını ezip hiçbiryere başvuramıyo bu kız
benim aklım başıma bikaç yılda geliyo yeni yeni mesela
diyorum ne salakmışım.. niye bu kadar korkmuşum beni büyütenlerden
bilmiyorumun da aklı başına gelecek bikaç yıl sonra çok pişman olacak oda
cesaret etmediğine..
o yüzden bilmiyorum hiçbişey olmaz Allah' ın izniyle
bacakların titriyor gidecek olsan mahkemeye biliyorum
aklın gidiyor heyecandan
ama hiç bişey olmaz.. Allah yardımcın olsun
hadi.. cesaret

öğretilmiş çaresizliktir erkeklerin aldığı karara uymak bu töre yüzyıllardır kızları bu şekilde yetiştirmiş onların kanunlarıyla dize getirmiştir sen bu noktaya gelmedem direk 2 çocuğunu alıp sığınma evine sığınacaktın
keszinlikle kıza,kadına acıma yok sanırım cesaretinde yok, yol almaya , sadece şikayetin ve acın var ,bunlarda seni çözüme ulaştırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…