sonunda bitti..BOŞANIYORUM :)

arkadaşlar
babam gelırrbirazdann dıken üstündeyımm haber vereyım dıye geldımm

annembile huylanıyorr odaya gelıyorum ıkıdebırrsızee yazıcvamdıyee
cıkıyorum sımdıı
gorusuruzzz
hayırlı haberlerle dönerımınsallahh

hepınzıı cok sevıyorumm
sua edın benımıcın

...
klavye bozuk valla yaa kusura bakmayınn

Arkadaşım, korkma! Bugüne kadar geldin, aileni dinledin, herkesi dinledin belli ki seni anlayan yok...dinleyen yok!
Ölümden öte de yol yok... Evlatlarından ayrı kaldığın her gün zulüm gibi. Buna bir dur deme zamanı gelmedi mi?

1. Savcılığa git, suç duyurusunda bulun!
2. Boşanma davası aç, paran yoksa devlet sana yardım eder inan bana...
3. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama evlatlarını senden alamazlar, savcı ile görüş ve ilk davada velayet iste..

Başlarım onların berdellerine, bilmem nelerine.. Bu kadar basit mi ya! Çocuk oyuncağı mı bu.. Çocuklarının hayatlarını hiçe sayan, evliliklerinden medet uman, çocukları bu kirli oyunlarına alet eden bu insanlar olmaz olsun!

dilekçe verirse ağzını burnunu kırarım, boşanırsa oğlum karısından olur diye dövünen babanın seni dilekçe vermeye götüreceğine inanmıyorum, seni kendi evine çağırması yumuşamasından değil, senin göz ve kontrol altında olman amaçlı. lütfen aç artık gözünü, arkadaşlar da demiş mor çatıya git ve yasal destek, avukat yardımı vs al. senden başka seni düşünüp, yardım edecek kimse yok o evin içinde. hakkında iyi olur umarım.

ALLAH'ın belaları...

Herkes kendi çıkarını düşünüyor şerefine s....... !

Ne namus,şeref,ahlak meselesiymiş arkadaş..

Bırak abini düşünme sen alırsa alsın kızını

Sinirden gözüm döndü..Böyle aileler yerin dibine batsın..Birde emekten bahsetmezler mi emekleri batsın !

Yedirdiği iki lokmanın hesabını yapıp evladına bu kadar zulmediyorsa bir baba canı cehenneme. Baba mı lan bu ?

Git kızım o evden diyeceğim kolay değil biliyorum...Boşansan bile sana huzur vermeyecekler camdan dışarı kafanı uzatsan niye baktın diyebilecek kadar mesnetsiz,haysiyetsiz insanlar bunlar...

Hele o amcana gelince seni çocuklarıyla vuran bu adamın ciğeri nasıl bir ciğer ki o iki bebeyi birkaç gündür alı koyup annelerine göstermemekle tehdit edebiliyor ? Kim kızım bunlar kim ?

Ben o amcanın erkeklik taslamasına s......

Bir başka evliliği, yok yere gözlerini kırpmadan yıkacak insanlar kuldan utanmaz ALLAH'tan da korkmazlar.
Ama sabret arkadaşım bu insanların cezasını ALLAH verecek.
Sen yolunda sağlam dur en battığın andan itibaren başlar yukarı çıkışlar.
Bundan sonrası çıkış olacak senin için..
ALLAH yardımcın olsun..
Sen mazlumsun, öyle bir çıkacak ki ahın onlardan..
Sende kendin için bol bol dua et..

konunu baştan beri takip ediyorum canım, dualarım seninle. gücüne ayakta dik duruşuna hayran kaldım. Rabbim seni o insanlardan kurtarsın inşallah çocuklarınla hep mutlu olursun o pisliklerde bulaşamaz sana

Babanın samimiyetine inanmıyorum. Sürekli gel-git halinde birisi ve seni evde tutmasının sebebi adliyeye gidip dilekçe vermemen için gözetim altında kalman. Bir yolunu bul ve ver şu dilekçeyi, zaman aleyhine işler bilmiyorummm. Evlatlarına ulaşman çok basit dilekçe verip dava açmanla çözülecek her şey, neden duruyorsun anlamıyorum...

Sen abine evliliğinin kötü gittiğini, boşanmak istediğini söylediğinde "ben de seninle aynı durumdayım kardeşim" dememiş miydi abin?
O da evliliğinden yakınmıştı daha önceki konularında yazmıştın bunu.

Demek ki ortada aman aman süper bir evlilik yok, amcanın babanı sana karşı kışkırtmaya çalışmasından başka bir şey değil.

Ayrıca; sizi bu haddeye gelip bu kadar yüzgöz olduktan sonra bile boşatmak istemeyen,
çocukları alıp onlarla tehdit ederek evliliğinizi devam ettirmeye çalışan amcan,
kendi kızını abinden boşatıp dul mu bırakacak?

Amcan ancak bunu tehdit unsuru yapar. O kız "baba ben boşanıyorum" dese bile kabul etmeyecek zihniyette bir adam.
Babanın da amcanın bu laflarına inandığı yok da, baktılar çocukları almak işe yaramadı bir de abisinin evliliğinle tehdit edelim akıllansın dediler. Olay bu.

Allah akıl fikir versin bu insanlara.

Son düzenleme:

neden özele mesaj yazamıyorum

sana kadılıyorum

Öyle saçma şey mi olur ?
Piyon mu onlar geri çekip alacak ? O insanların da bir hayatı,düzeni var.
Hem sen nasıl kendi hayatın için mücadele ediyorsan,amcanın kızı da kendi hayatını savunur.
Tamam babacım geleyim diyecek hali yoktur.

Bunlar seni caydırmak için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar.
Sen ilk engelleri başarıyla geçtin,bundan sonrasını da istersen geçersin inşallah.
Eninde sonunda onlar pes edecekler,silahları kalmayacak.

konularini sessiz olarak takip ediyordum. bu raddeye gelebilmen cok onemli sakin geri adim atma butun olaylari basa dondurur. cocuklarinla tehdit ediyorlarsa sakin dur dik dur sakin karsilarinda aglayip sizlanma babanda dahil sonucta onlarda babanne dede kendi canlari kotu davranmazlar sen kararliligini koru pes etme

bilmiyorum girmişsin ama bir arkadaşa cvp vermişsin sadece
konuyla alakasız oda
bir gelişme yok mu
veya çocuklarından bir haber...

sevgili bilmiyorum konunu takip ediyorum diğer konularınıda mümkün mertebe okumaya çalıştım bir anne olarak canı gönülden dualarım seninle Allahım hayırlısıyla işlerini kolaylaştırsın inşallah Rabbim evlatlarından yüzünü güldürsün inşallah

arkadaşım ara bu numarayı kurtul bunlardan alırsın çocuklarını babanda arkanda değilse git sığınma evine nedir bu ya zorla güzellikmi olur sen dönsen hani noldu neyaptın deyip deyip işler dahada kötüleşecek
Alo 183 Sosyal Hizmetler Hattı direk Ankara"ya bağlı.Yaklaşık 10 uzman 24 saat görev yapıyor.ara bu numarayı bize yazdıklarını bunlarada anlat evine ekip göndeririler alırlar seni ordan..çocuklarınıda alamazlar merak etme...mahkeme sana veriri geçici velayet çıkartır hemen ne duruyorsun neyi bekliyorsun

bilmiyorum girmişsin ama bir arkadaşa cvp vermişsin sadece
konuyla alakasız oda
bir gelişme yok mu
veya çocuklarından bir haber...

cvp yazacaktım ama bi engel cıktı
giremedım bir daha
............
bugun x geldi sabah, aradı benı evden bişeler alıcakmış
bende cık al dedımm
oglumun kimliğini istedı hayırdır dedım
3 gündürr cocugumm kusuyormuşş hastaymış
hastahaneye götürebilirlermiş
buraya getırın annesınde ayırırsanız öyle olur dedım
ne alakası var dedii
muhattap olmadımm
babama söledim hemen
baba amcamı ara oğlumun bi sesini duyayım hatsymış dedimm
babam dayanamadı aradı hemen
amcam tlf açmadı bilee direkt cocuga vermişş
konuşmaya bile tenezzül etmiyorr babamla
babam konustu cocuklarlaa yüzü nasıl güldüü bir görsenizzz
benım babam vicdansızz mıı değil mii anlayamadım bir türlüü..

.................
bana verdı tlf
küçük oğlumm konusuyoorr.. ağlamamak içinn zor dayandımm
bopazzımda düğümlendii kelimelrr
oğlumm diyecemm çıkmıyorrrr
konustugum an ağlıcam biliyorumm
karşımda babam varr ...
toparladım kendımıı
canım oğlumm nasılsın dedimm
daaha 2.5 yaşında tam konusamuıyorr
bana bişeler anlatıyorr
kurban olurum ben onaaa dinledimm
sesını bıle özlemişimm
...............
sonra buyuk oğlum aldı tlf
oğlummm,annemmmm nasılsınnn dedimm
ann bile demiyor çocuk bana yaaa anne bileee
aklını nasıl yıkamışlarkii
ben burda araba buldum dıyoo
oğlumm hastaymıssın nasılsın dedimm
kustum ben siz görmedınızz dedı
gel oğlumm özlemedınmıı benı dedimm
ordan amcamın mırıldanmalarıı geldıı
cocuk bekledı 2-3 sanıyee
yok ben burda kalcamm dedii
o andaa gözlerimden süzülmüşşş farkında degılım
babama baktımm gözlerı kan çanagı ,dolmuşş ağladı ağlayacak..onuda öle görüncee ıyıcee dagıldım
..............
tlf tekrar babam aldı amcamm bir başladııı susmak bilmedii
adamı kışkırttı doldurduu ..kahvaltı bile yapmadan gittii
gitmeden öncee
kızım otur sofraya dedı
yemıcem baba dedımm
yemeye yemeye nereye kadarr hasta olacaksınn hadı kahvaltını yap dedii
bilmiyorum yaa banaa ıyı davranıyorrr
ama güvenmiyorumm
korkuyorumm
değişiyor anındaa
.................
bugun babamın daysıı eşi geldıı ,tanınmış birisi yanıı buyukk bırı öle herkesın ayagına evıne gıtmezzz
benımle konusmaya gelmiş
adama bır anlattımm
adammm dırektt ,sen canını sıkmaa ben cocuklarını getırcemm dedıı
böle şey olurmu dedıı
bize hak verdii
KURBAN OLDUGUM RABBIM HERSEYII GÖSTERIYOO
..........
komsular geldı iştee
herkes duyduu hergun bırılerı gelıyorr
....................
babamla aram iyii şükürr
annemlee de idare ederr
ama cocukları istemıyorr
.......
kıyafetlerımı topladım demiştimm
indirmedım henuzz
x onları görmüşş
hayırdırr nıye toplandın dıyor bana
...
manyakmııı delimiii kafasıı basmıyormuu
benım yerım aşağıı babamın yanı dedimm indimm aşağı..
hala idrakk edemıyorrr
.............
şimdilikk sonuclar bu arkadaslar.. elimden geldıgındee anlatıyorumm girmeye calısıyorumm

bilmiyorum ben sana yakın zamanda mesaj da atmıştım hatırlarsın belki... Babanın vicdanı sızlamış sonunda artık dilekçeyi vermek için zaman kollamalısın. inşallah baban da bu şekilde devam eder...
Çocukları mahkeme sana verecektir merak etme. Oğluna da üzülme, orada dolduruşa gelmiştir düzelir senin yanında kalınca merak etme sen o daha çocuk...

Bu arada şunu da söyleyeyim annenden gizli gelip yazıyormuşsun. Biraz burayı gözü önünde aç okut annene yanlış bir şey düşünmesin boşanman hakkında. Neler duyuyoruz, ne yanlış anlaşılmalar...

Eşin geldiğinde tehdit etti mi seni? yada abinin evliliğiyle ilgili laf etti mi onu merak ettim. Abin konusunda bence babanın endişelenmesine gerek yok. Öyle bir lafla evlilik bozmak kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…