- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
senin adına sevindim,Allah utandırmasın,kolaylık versin
annene ne anlattınki,o da babana gidip anlattı
babanın fikrini ne değiştirdi merak ettim
babamın fikri değişmedii O hala boşanmamı istemıyorr
sadece duyduklarına şok oldu,belki vicdanııı inceden sızladıı
fikri değişen adammm ,al getir kızıı cıkmıcak yukarıı derdii..
Ohh çok sevindim, sanalız ama allaha şükür gerçek kişileriz bir sıkıntın olunca ete kemiğe bürünür arkanda oluruz hiç korkma.
Allah razı olsunn , biliyorumm hepinizin yüreğinde merhamet, vicdan varr.. en ufak bir sorundaaa yanımda olacagınızaaa adım kadar emınım.. çokk sagolunnn ..iyiki varsınızzz
Bazen çok direnirsin,çok çabalarsın,çok emek verirsin,direnirsin,ezilirsin,susarsın,yutarsın ama anlatmak istediğin karşındakinın anlayacağı anlamak istediği kadardır..
Sen küçücük yüreğinle koca bir hayata kafa tutarsın o gözlerini kapar.
Rabbim bazen sen buraya layık değilsin kulum der alır seni yeni hayata bırakır..
Herşey gönlüne göre olsun
inşallahh kurban oldugum Rabbim bu sınavımıdaa sağ sağlimm atlatsın ve bana yenı güzel bir hayat nasip etsin evlatlarımla birlikte ,dualarınıza benıdee katınn ..Allah rızası ıcın ..
okurken bir an dedim ki hocayı çağırmışlar,o da boşanma olmaz falan dedi,babanla x de seni iknaya başladı diye..(burda okuduklarım hep böyle olmuştu da)
neyse ki insaflı vicdanlı mantıklı hocalar da var da,güzel şeyler söylemiş babanıza..bunca zaman gözlerini kapatan yüm gerçeklere baban,sonunda yüzleşti ve kabullendi demek.çok sevindim..inanın..
oğlunuza da geçmiş olsun bu arada umarım iyidir...
benimde korkum oyduu
bide aklıma gelen seyy
acaba dini nikahı mı bozacaklardıı ilk olarak dıye duusundum sevınmıştimm
sonradan dank ettıı ne alakaa" bilmiyorummm" saçmaladınn hocaa niye bozsunn ,yuvayı kurtarmayab geldı dedım
sardı içimi bir telaşş.. ama yukarda Rabbım varr vicdanlı bir hocaya denk getirdi babamın karşısınaa
ben özellikle sizin kararınıza neden bu kadar sevindim biliyor musunuz,burda hergün bir sürü azçok ebnzer şeyler okuyoruz,herkes şikayet edip,akıl soruyor,ama sizden başka,bu fikirlere önem verip uygulayanı görmedim..sizi gönülden takdir ediyorum,kararlılığınız için,umaırm güzel günlerinizi de bizimle paylaşırsınız ilerde..
ben her zaman kararlıydım ama cesaret edemıyordumm, iki cocukk ,baba baskısı
ama artık dayanamıyorumm, ne cesarettt ne korkuu hiç bişee umrumda degıl
bunların hepsii, aldıgımm güçç önce Rabbim sonRa SİZLERR
Bir an babandan da boşanmanı istedim
Senin için sevindim annen için üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı.
İnşallah bu kadar baskıya dayanamayıp kararından dönmezsin.
Allah'ıma büyük konuşmuyorumm haşa ama aslaaaa dönmicemmm ..Rabbim bana o gücü verdi elhamdürillahh
ohh çok şükür.. baban böyle arkanda durmaya devam eder inşallahhh... boşanmak değil çünkü zor olan, yanında sırtını dayanacağın birilerinin olmaması.. onlar yanındayken, ve bu kadar kararlıyken hiççç zorlanmazsın da , özlemezsin de ...Allah yardımcın (yardımcımız) olsun..
sagoll birtanemm.iyi dileklerin içinn dualarınızıı esirgemeyınn ..
HEPİNİZDENN ALLAH RAZI OLSUNN
TEK TEKKK SARILASIM GELİYORRR SİZEE..