sonunda bitti..BOŞANIYORUM :)

Günaydın bilmiyorumm nasılsın bugun?Babanla konustun mu?Eşin babana yaptım diyebilecek yürekliligi var mı ki dogruları söylesin.Karısına evliligine sahip cıkmayan sadece kendini düşünen bir kocadan bahsediyoruz...Pazartesiye kadar seni bekleterek sakinleşmeni saglamak istemişler eşinin eve gelmesi bunun ispatı.Hakkında hayırlısını diliyorum canım.Umarım hersey gönlünce olur.

Merak ettim son durum ne ?
Önceki konuları da okudum eğer bu kadar adım atabilmişsen asla geriye bakma.
Allah yardımcın olsun

Babanın dediği de laf, hala soru sormuş yaptın mı ettin mi diye. Kızıma bunları bunları yapmışsın sen emanetine böyle mi bakıyorsun diyememiş. Kızım affetse bile ben seni affetmiyorum dese ama nerde o yürek?

Bilmiyorum, daha bu barıştırma çabaları çok uzun bir zaman devam eder, bir süre sonra belki eşini eve yollayıp hadi git eşinin gönlünü yap bu olayı unutun deyip üstünü örtebilirler. Hiç bir şey olmamış gibi devam etmeni bekleyebilirler bunlara hazırlıklı ol. Allah sana güç kuvvet versin.

Çok dik duruyorsunuz sizi gönülden tebrik ederim
Bu kadar güçlü kadın göremez olduk artık.
Allah yardımcınız olsun inş. mutlu olursunuz bundan sonra ki hayatınızda
Sizi hiç tanımıyorum ama dualarım sizinle :)

Normalde "boşanıyoruz"başlıklı bi konu okuyunca içim burkulur üzülürüm.

ilk defa birisini boşandığı için bu kadar mutlu gördüm, ve senin adına sevindim. konularını mevzuyu falan bilmiyorum ama, seni "oh be dünya varmış!" dedirtecek kadar yüklü bir evlilikmiş anladığım kadarıyla.

Hakkında hayırlısı olsun, inşallah bundan sonra yavrularınla huzurlu bir hayat geçirirsin.

Bence esini sevmiyor bu yuzdende bir omur dusunemiyor onla yani esi duzelse en iyi olsada bilmiyorum icin fark etmiyecek bence..

Hayırlısı olsun. Eğer böyle daha mutlu iseniz, sizin adınıza çok sevindim. Allah yolunuzu açık etsin.

Baban da ayrı bir komedi be canım..

Gidip kızıma bunu bunu yaptın mı diyor birde .)) ALLAH akıl fikir versin..

Bu arada son gelişmeleri merak ediyorum yazarsan sevinirim..

Hep mutlu ol inşallah..

Allah öyle vicdan vermişkii körr görmüyorrr
kara vicdanlılarr

evlatlarımıı aldılar bendenn
cuma akşamıı alıp gitttiler
dayanamıyorum artık
babam desenn
1-2 ay beklesinler diyorr
amcam desenn evlatlarımla benı sınıyorlarr

ama asla yılmıcam yıkılmıcamm
ilçede oturuyorlardıı
cumartesı gunu taşınmışlar köyee
yavrularımıda götürmüşler

kafayı yıcem artıkk
ben evlatlarımsız napıcamm
bana akıllarınca ders vermeye calısıyorlar ama
nafilee
ciğerimde yansaa
ben bu evlılıgı ıstemıyorum
benım gözümden akıttıklarıı bu yaşlardaaa

amcamda yengemde eşimde bogulur insallahh
Allah'a haavle edıyorum hepsinii
bir anayıı evlatlarından ayıdılaryaa

..............
dilekçece vermıyorlarmışş
sen verrr kendı basına cırpın dıyorlarrr
babam desen dilekçe vermem bekle bölee diyorrr
ben beklerımdee kalbımm ciğerimm yüreğimin yangınıı sönermıı
evlatlarımdan ayrı gecırdıgım 2. gunumm

Allah'ım güç ver bana dayanma gucu ver...
mahkeme nasılsa bana verecek ama
ben evlatlarımı görmeden duramam
ağzımı açıp tek kelime etsemm
bakk nasılmışşşş
cocuklarını ıstıyorsann boşanmayacaksınn dedırteceklerr
bunu onlara yasatmıcamm

dimdik ayaktayımm yıkılmadım
elhamdurıllahh Allah'ıma hamd oolsunn şükürler olsunn
O görüyorrr biliyorrr duyuyorr
yanlarına koymazzzz
biliyorumm
..................

diyecekk hiçbir sözüm kalmadıı
mecalımde yokk
ama dik duracamm herkessee karsııı
ben yalnız başımaa dogdumm
yalnız başımaa bu sınavdan gecıcemm
dualarınızı esirgemeyın benden

Son düzenleme:
töreye mi kurban gittin bence hemen işe gir evde oturma para güçtür ve boşanma dilekçesini ver

Zaten dilekçe için pazartesiyi bekle demelerinden belliydi niyetleri.
Seni ikna edebileceklerini zannediyorlar.
Biran önce ver dilekçeni, ve onları çıkart hayatından.
Dilekçeyi verince hakim geçici velayeti sana verir, eşin içinde çocukları görmesi için gün belirler.
Çocukların küçük olduğu için hakim babalarında yatılı kalmalarına gerek görmeyecektir.
Haftada birgün gelir görür çocukları, sende ne zaman gelecekler diye merakta kalmazsın.

Offfff en keskin silahı en sona saklamış vicdansızlar kıyamam ben yavrularına kaç yaşındalar bak arkadaş yazmış dilekçe verirsen geçici velayet sende oluyormuş ver hemen yarın dilekçeni al yavrularını allahım yardımcın olsun

Herseyi planlı projeli yaptıkları daha net su anda....Cok üzülüyorum senin için tüm dualarım seninle.Allah yardımcın olsun.Dilekceyi tek basına verebilcek misin?Millete ne dicez derdindeler 1 ay eşin baska yerde,sen evde olunca kimse anlamıycak mı problem oldugunu........

boşanmayı isteyen o değil ki sensin. neden dilekçeyi onların vermesini bekliyorsun? git ver dilekçeni çocuklarını gerekirse polis zoruyla al. nasıl bir aileye düşmüşsün sen.. babana ayrı gıcık oldum. eşinin yaptıklarını öğrenmesine rağmen hala onun tarafında duruyor. ayıp ya..

Sen nasıl insanların içine düşmüşsün be canım ya =(
Nasıl vicdansızlar bunlar..
Benim eşimde ayrı kaldığım dönemde sürekli tehdit ediyodu "alıcam çocuğu, bende kalıcak vs vs "
Hep al diyodum ben çocuğu saklamıyorum çocuğum okulda dilersen çıkışta alabilirsin ama hiç ayırmaya kıyamadı,almadı(kaynanam bakmak istememiştir)..
Bunlar nasıl insanlar hemde çok küçükler daha ya.

Amaçları bariz belli çocukları için sürdürmeye mecbur bırakıcaklar akıllarınca bu evliliği.
Babanda hemen hemen onların tarafında boşanma sürecini uzatıp barıştırma yoluna gidicekler aynı babam işte.

Onlar açsın önce davayı derler.
Bekle derler.
Ne acelen var derler..Derlerde derler

Babalık yapıp o çocuğun iyi gününde kötü gününde ona destek olamayacak adamlarada baba deniyoya çıldırıyorum.

Aynısı benim babam emin ol.

Gencecik insanların yaptığı hataların bedellerini ödetiyolar suçsuz yere.

Rabbim bile bizi özgür yaratmışken..
Günahın vebalin boyunlarına olsun canım

ya sabır çek..

Ya Allah ya Muhammed(s.a.v) ya sabır ya selamet.
İçini ferah tut.

Son düzenleme:
Sen mor çatıyı arasana ...onlardan yardım iste.......herşeyi senin adına ücretsiz yaparlar.......ücretsiz avukat vs........bir telefon et lütfen
Ne tuhaf insanlar evli kalman neden bu kadar önemliymiş

pazartesiyi bekle demelerinden belliydi boyle birsey olacagi uzuldum,
INSALLAH hersey gonlunce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…