Bilmiyorummm, öncelikle acını gerçekten anlamaya çalışıyorum bu forumda belki en çok üzüldüğüm üye sensin. Neler çektiğini başından beri takip ediyorum.
Diğer arkadaşlarımız haklı.
Seni pazartesi diye diye katakulliye getirdiler. Evlatlarını söke söke alırsın, şuan polise gitsen yine alırsın. Neden evde bekliyorsun?
Baban asla dilekçe vermeye gitmeyecek, lütfen o vicdansızı bekleme kalk git paran yoksa biz yardım edelim aramızda dilekçe paranı çıkaralım arkadaşım bir an önce dava aç sakın karşı taraftan bekleme. Ne kadar çabuk dilekçe verirsen, evlatlarına da o kadar çabuk kavuşursun.
Çocuklarla seni tehdit edecekleri çok belliydi, sakince bitecek sanmadın umarım bu işi. Her şey şimdi başlıyor ama sen çok güçlü bir kadınsın, çektiklerini ve ailenin sana yaptıklarını düşün bu seni motive etsin dayanma gücü versin! Şimdi pes etmezsen, sabreder ve kararlı olursun o adamdan kurtulup çocuklarınla huzurlu bir hayata başlarsın.
Bizleri habersiz bırakma lütfen, elimizden ne gelirse yapmaya hazır bir çok kişi ve ben burda senden güzel haberler bekliyoruz.