sonunda bitti..BOŞANIYORUM :)

Sakın pes etme.... sana bu kadarını söylüyorum, sakın ama sakın pes etme, eninde sonunda sen kazanacaksın unutma bunu.

Yanlis anlama ama baban da dahil ne adi insanlarmis. Sanki senin degil onun babasiymis. Sakin taviz verme guclu ol. Zaten adalet senden yana. Basvurabilecegin her yere basvur. Eninde sonunda kazanacaksin bu cahil cuhela takiminin yanina birakma.

Sabah çıkıp kimseye birşey demeden dilekçeni kendin versen, verdikten sonra ailene söylesen ne yapabilir baban şiddete falan başvurur mu? Bence ölç biç şu an yapılabilecek en mantıklı davranış bu gibi. Yoksa babanın hadi kızım kalk dilekçe vermeye gidelim demesi çihtimal dahilinde görünmüyor maalesef.

Bu arada çocuklarını almaları konusu da şöyle olur; dava açıldıktan sonra mahkeme geçici velayeti zaten sana verir. Ayrıca iki küçük çocuk bakmak kolay mı bakalım kayınvalidene kolay mı gelecek sanıyorsun. Bunlar seni vazgeçirme çalışmaları, baban da onların yaptıklarını onaylıyor seni vazgeçirmek için birlik olmuşlar.

Seni çocuklarınla vurmaya çalışırlar demiştim ama onları senden ayırmakla tehdit çok vicdansızca. Bol bol dua et, Allah yardımcın olsun Allah sabreden kullarının yanındadır.

pazartesiyi bekle demlerinden belliydi bi haltlar karıştıracakları
ver dilekçeni bilmiyorum Allah' ın izniyle alırsın yavrularını da
az sabır canım arkadaşlar yazmış bak
geçici velayetle alırsın çocuklarını diye
içim daraldı okuyunca

Bilmiyorum yolcu20 arkadaşa katılıyorum merak ediyoruz seni..

Sana yazmıştım bu hızlı alınan kararın muhakkak bir dayanacağı nokta olacak diye..

Şuan sana çocuklarını koz olarak kullanıyorlar,babana varya diyecek birşey bulamıyorum...Merhametten yoksun bir adam..Elalemi kardeşinin bebesini senden daha çok düşünüyor..

Çocukları sana s.... s..... verecekler bundan emin ol...

O çocuklar anne diye bir ağlasın..Bak o zaman gör sen curcunayı..

Kaçıramaz hem çocugunu öyle kolay da değil..Enselenmesi an meselesi olur..

Sakın evlatlarımı özledim diye sızlanma canım..Anlıyorum annesin zor geliyor ama sızlanırsan an be an onlar ikna olduguna kanaat getirip iyice zıvanadan çıkacaklar..

Hatta baba evinden çeyiz sandığıyla getirmedim de blöf yap..Elbette babası o da bakacak tabi de geçiştir durumu..Acını gerekirse içine göm ağlayacaksan gece yastığa başını koyunca ağla..

Asla yılma güzelim asla..

öz baban da düşmandan betermiş, yazıklar olsun hepsine, şimdi pes ederesen hem senin hem çocuklarının hayatı kayar.
bence dilekçe için bekleyerk hata ettin, vakit kazanmaya çalıştılar, o arada da aldılar çocukları, yumuşak karnını biliyolar çünkü.
yaptıkları suç, mahkeme zoruyla alırsın çocuklarını, ama bi an önce dava açman şart.

Bilmiyorummm, öncelikle acını gerçekten anlamaya çalışıyorum bu forumda belki en çok üzüldüğüm üye sensin. Neler çektiğini başından beri takip ediyorum.

Diğer arkadaşlarımız haklı.

Seni pazartesi diye diye katakulliye getirdiler. Evlatlarını söke söke alırsın, şuan polise gitsen yine alırsın. Neden evde bekliyorsun?

Baban asla dilekçe vermeye gitmeyecek, lütfen o vicdansızı bekleme kalk git paran yoksa biz yardım edelim aramızda dilekçe paranı çıkaralım arkadaşım bir an önce dava aç sakın karşı taraftan bekleme. Ne kadar çabuk dilekçe verirsen, evlatlarına da o kadar çabuk kavuşursun.

Çocuklarla seni tehdit edecekleri çok belliydi, sakince bitecek sanmadın umarım bu işi. Her şey şimdi başlıyor ama sen çok güçlü bir kadınsın, çektiklerini ve ailenin sana yaptıklarını düşün bu seni motive etsin dayanma gücü versin! Şimdi pes etmezsen, sabreder ve kararlı olursun o adamdan kurtulup çocuklarınla huzurlu bir hayata başlarsın.

Bizleri habersiz bırakma lütfen, elimizden ne gelirse yapmaya hazır bir çok kişi ve ben burda senden güzel haberler bekliyoruz.

Ya bildiğim kadarıyla bu tip durumlarda baro ücretsiz avukat bile tayin ediyor, bir dilekçeye bakar iş.
Bu arada iyi çiğ süt emmişler, bir ana-baba öz evladına nasıl kıyabilir, yazıklar olsun, vicdansızlar...

korkuyorum bilmiyorummm lütfen iyi olduğuna dair birşeyler yaz çiz...detaya girmesen de olur en azından bildir nasılsın ?

Allah topunun (baban dahil) cezasını versin. Baba değil düşman.

Bu evlilikten hayır bekliyorlar ya, akıllarına şaşarım ben o aptalların.

inşallah boşanabilir ama gerçekçi olmak lazım iş yok arkada destekleyen baba-anne kardeş yok çocuklar küçük vs vs vs.. boşanması imkansıza yakın çok zor günler geçirecek büyük ihtimallede sonunda barışacak bir de abisi kocasının kız kardeşiyle evliymiş bir de o var. yani bu şartlarda boşanabilirse zaten film olur kahraman olur , allah yardım etsin aklını korusun sabrını versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…