Sonunda bitti

Canım sıkkın.. iki gün önce, ne hayaller kurduğum ,yatak odamızın rengini belirlediğim, hiç bi sorunumun olmadığı adamdan ayrıldım.
hiç bi sorunum diyorum ama, AŞk konusunda sadece.. çok bağlı, Sevip koruyan, yan yana iki mutlu insandık.. gel gelelim ki maddi sorunlar bizi bitirdi.
bilmiyorum içim çok tuhaf, paylaşmak istedim.
akıl mı almaya ihtiyacım var kafa mı dinlemeye orasına karar verebilmiş değilim.. söz yapalım, sana Ocak sonuna kadar süre veriyorum, yeter!! dedim.. habire “param yok o çiçeği yüzüğü alıcak bile param yok” dedi durdu.. koca 1.5 senem çöp oldu en son mesaj da “kendimden nefret ediyorum” dedi herşeyi bıçak gibi kestim attım.. heryerden engelledim. bir anne evladının mutluluğu için yardımcı olmaz mıydı ya?
Güya beni ailesi çok seviyordu, kimse kendini ortaya koymadı, çok üzgünüm çok kırgınım içim dolup taştı ağlayamadım bile..
panjurların rengi de bellidir pembe...

Adam da aile de yeterince istmemiş, ayrıca borç parayı kredi kartı da veriyor fedakarlık deyince borç verdim istemedim demek de garipmiş. Deamatize ettiniz demem odanın rengini belliydi, hayallerim vardı vs yazdığınız için. Yatak odasını almışsınız, evi kiralamışsınız, düğün yeri belliymiş gibi belirtmişsiniz o odanızın rengini bana garip geldi. Olmuyorsa olmuyordur hakkında hayırlısı versin Allah, yıpranmaya değmiyor. İleride daha mutlu olacağın biri olabilir
Siz o yönden bakmak istediyseniz öyle görüyorsunuzdur.. ilk tanıştığımız dönemde arkadaşı geldi böyle bişey söyledi onun haberi bile yoktu ben ona verdim zor kabul ettirdim oda borç olarak alıyorum dedi ben lafını etmedim demek istedim ve istememe rağmen ödedi kendisi benim çaydanlıktır ıvır zıvır ufak tefek şeylerimi almış bi adam istememesi garip geliyor işte yatak odası derken de beğendiğimiz modelleri birbirimize gönderiyoduk buda bi hayal dramatize yada değil ben üzüldüm

Madem onda yoktu maaşlarınızla ortaya az buz bir şeyler koysaydınız. Gönlü olan taşı sıkar suyunu çıkarır. O kadar da istemiyormuş demek ki. Dramatize etmeyin siz de, paranızı biriktirin kendi hayatınıza bakın. Evlenseniz bile bu şartlarda mutlu olmanız pek mümkün görünmüyor.

Ya şunu anlamıyorum illa buraya kayınvalidem beni tehdit etti, üstüme yürüdü, yok kocamın kardeşinden hoşlanıyorum, görümcemle birbirimize girdik gibi popüler konular mı açmam lazım? tavsiye tavsiyedir iki moral olsun diye konu açıyoruz sanki hergün ayrılıyo gibi baştan bitmiş vs yazıyorsunuz bu kadar mı duygularınızı kaybettiniz anlayamıyorum.

Yok panjur hayali kurmadım da,gördüğün şeyin dert olup olmadığını bilmeden dalga geçme hakkını sana kim verdi onu merak ediyorum?
yok kız niye alındın fazla hayal kurmussun ve fazla dramatize ediyorsun olmuyorsa olmuyordur niye zorluyorsun olay sadece tanışma şsteme çiçek cikolata değil ki yaa sonrası

Ya şunu anlamıyorum illa buraya kayınvalidem beni tehdit etti, üstüme yürüdü, yok kocamın kardeşinden hoşlanıyorum, görümcemle birbirimize girdik gibi popüler konular mı açmam lazım? tavsiye tavsiyedir iki moral olsun diye konu açıyoruz sanki hergün ayrılıyo gibi baştan bitmiş vs yazıyorsunuz bu kadar mı duygularınızı kaybettiniz anlayamıyorum.

Kimse size duymak istediklerinizi söylemek zorunda değil ki. Herkes kendi düşüncesini paylaşıyor. Duymak istedikleriniz bunlar değilse yapabileceğimiz bir şey de yok.

Kimse size duymak istediklerinizi söylemek zorunda değil ki. Herkes kendi düşüncesini paylaşıyor. Duymak istedikleriniz bunlar değilse yapabileceğimiz bir şey de yok.
Herkesin eleştrisine saygım var fakat yaşanmış şeyleri sadece size anlattığım kadar bilebilirsiniz empati yaparak yorum yapmak da zor değil bence

yok kız niye alındın fazla hayal kurmussun ve fazla dramatize ediyorsun olmuyorsa olmuyordur niye zorluyorsun olay sadece tanışma şsteme çiçek cikolata değil ki yaa sonrası
Evet ederim çünkü ilk uzun ilişkimdi fazla hayale kapılıp yere çakıldım buda benim için ağır bi travma oldu olayın çiçek çikolata olmadığının farkında olduğum için belki yanılıyorum hissi benim ki sadece fakir avuntusu da denebilir

Konu gerçekten aşksa ve bu adamın size sahip çıktığını belirliyorsanız parasızlıkta da yanında olmalısınız evlendikten sonrada ınsanın basına herşey gelebilir misal bu adam 1 ay kira ödeyemezse terk mi edeceksiniz ? Her kadın herşeyi isteyebilir ama fedakarlıkta lazım ...

Ailesi eski sevgilinize çok yüklenmiş ya adamın donunu alıp borçlara yatırmadıkları kalmış bi. Bu kadar borcun altına girmekle hatayı kendisi yapmış tabi sizin yapabileceğiniz bir şey yok.

Büyük ihtimalle ailesi tarafından ömür boyu sömürülecek bu adam. Maddi durumu kötü olsa “bir şekilde halledersiniz birbirinize destek olun” derdim. Fedakarlık yapın biraz, ileride fakir kalırsanız terk mi edicen adamı derdim. Ama elindeki paraya sahip çıkamıyor adam. Maddi güçlük çekmekle bütün parayı aileye verip kendin bir çiçek alamayacak kadar parasız gezmek aynı şey değil ki. Ayrılmakla doğru karar vermişsiniz.

Severken böyle bir sebeple ayrılmak da çok acı gelir insana. Neyse ayrılık her şekilde acı zaten napalım.

Şu tarihe kadar söz olacak! Demen hoş olmamış. Bu tür baskılar soğutur iter adamı.
Madem 1.5 senelik bi emek var ve tek sorun maddiyat, kırıldığını belli edip mesafe koyabilirdin.
Bekle bakalım daha ayrılık çok yeni. Onda yer edindiysen biraz kafasını toplayıp yazacaktır. "Ya bu kız hemen evlenelim demiyor adını koyalım istiyor oda haklı" diye düşünüp kendine bi çeki düzen vermeli.

Konu gerçekten aşksa ve bu adamın size sahip çıktığını belirliyorsanız parasızlıkta da yanında olmalısınız evlendikten sonrada ınsanın basına herşey gelebilir misal bu adam 1 ay kira ödeyemezse terk mi edeceksiniz ? Her kadın herşeyi isteyebilir ama fedakarlıkta lazım ...
Okursanız önceki yazdıklarımı nelerde ne fedakarlık edebileceğimi söyledim zaten ben Bu Adamla 6 ay arkadaşlık ettim 1.5 senedir sevgilisiydim şu 1 aydır aramızda evlilik muhabbeti geçmeye başladı ben param Yok dediğinde ki samimiyetine inanmıyorum bahane gibi geliyor ayrıldık ama hala napıyosun ilaçlarını içtin mi yemeğini yedin mi diye normal mesaj atıyor bi tuhaflık var ama bunu bulamıyorum

Okursanız önceki yazdıklarımı nelerde ne fedakarlık edebileceğimi söyledim zaten ben Bu Adamla 6 ay arkadaşlık ettim 1.5 senedir sevgilisiydim şu 1 aydır aramızda evlilik muhabbeti geçmeye başladı ben param Yok dediğinde ki samimiyetine inanmıyorum bahane gibi geliyor ayrıldık ama hala napıyosun ilaçlarını içtin mi yemeğini yedin mi diye normal mesaj atıyor bi tuhaflık var ama bunu bulamıyorum
Önceki konularınızı bilmiyorum... gerçekten parası var da farklı mi yaklaşıyor yani ¿ uzak dursa niyeti olsa bahsetttiginz gibi ilgilenmez gerçekten tuhaf ...

Şu tarihe kadar söz olacak! Demen hoş olmamış. Bu tür baskılar soğutur iter adamı.
Madem 1.5 senelik bi emek var ve tek sorun maddiyat, kırıldığını belli edip mesafe koyabilirdin.
Bekle bakalım daha ayrılık çok yeni. Onda yer edindiysen biraz kafasını toplayıp yazacaktır. "Ya bu kız hemen evlenelim demiyor adını koyalım istiyor oda haklı" diye düşünüp kendine bi çeki düzen vermeli.
İşte anlatmak istediğim de bu bi tek siz anlamışsınız gerçekten ama bu konular bu kadar konuşulurken üzerimde baskı varken olucaksa olsun olmayacaksa da beni oyalama demek istedim bi nevi tavrımı görsün oda net mi değil mi görmek istemiştim

Önceki konularınızı bilmiyorum... gerçekten parası var da farklı mi yaklaşıyor yani ¿ uzak dursa niyeti olsa bahsetttiginz gibi ilgilenmez gerçekten tuhaf ...
Ya şöyle söliyim 3 bin tl kazanıyor ailesine ev aldı kredi çekip babasının emekli maaşı Yok adamcağız hala çalışıyor anne de aynı şekilde kız kardeşi de araba taksidi ödüyor yani hepsi bi sorumluluk almış oda bana benim 250 bin borcum var sen bana 100 bin lira daha yüklersen ben yıkılırım dedi korkuyorum dedi seni rahat ettirememekten yok demekten korkuyorum ben öyle bi adam değilim dedi.. bende benim de maaşım var en az onun kadar da ben alıyorum annesi buna güveniyor ama kredi çekemiyoruz haliyle sorun bu.. omlar azıcık omzundan yükü alsalar herşey çok güzel olabilirdi

İşte anlatmak istediğim de bu bi tek siz anlamışsınız gerçekten ama bu konular bu kadar konuşulurken üzerimde baskı varken olucaksa olsun olmayacaksa da beni oyalama demek istedim bi nevi tavrımı görsün oda net mi değil mi görmek istemiştim
Olan olmuş şimdi zamana bırak zaten kendine güveniyorsa gelir, güvenmiyorsa gelmemesi hayırlı olur çünkü boş vaadlerle gelse ilerde yine aynı sorun yaşanacak.

Buradakilerin ne dediğine bakma bence en doğru kararı vermişsin. Şimdi oğullarına 250 bin liraya ev aldıran yarın başka bir şeyi bahane eder. Ömrün boyunca borç ödemek istemiyorsan arkana bile bakma.

bir arkadasimin sevdigi de ailesine birsey alcaktı hatirlamiyorum şu an ...evlenemediler bir turlu kiz 28 yasinda hala bekliyor herhalde... sevgiliniz ailesinin sorumlulugunu almiş.size de sanirim ben 2 eve birden bakamam diyor ...ya fedakarlik yapacktiniz yada ayrilma ...siz ayrilmayi secmissiniz

Olan olmuş şimdi zamana bırak zaten kendine güveniyorsa gelir, güvenmiyorsa gelmemesi hayırlı olur çünkü boş vaadlerle gelse ilerde yine aynı sorun yaşanacak.
Evet öyle nasipte varsa olur sadece her gÜnümün beraber geçtiği adamın şuan yokluğu beni üzüyor yanlış düşüyo olabilirim yani biz mesela ayda bir yemeğe gidip onun dışında kola çekirdek alıp yada termosta kahve yapıp muhabbet ederdik hiç bi zaman ondan yapacağının fazlasını beklemedim evlilikte daha kötüsü olabilir razıyım dedim yanı elimden geleni yapmıştım bundan sonda top onda

Back
X