Sonunda bitti

Buradakilerin ne dediğine bakma bence en doğru kararı vermişsin. Şimdi oğullarına 250 bin liraya ev aldıran yarın başka bir şeyi bahane eder. Ömrün boyunca borç ödemek istemiyorsan arkana bile bakma.
O onun ailesi ben dış kapının mandalı tabiki karışamam bu çokta güzel bişey ama buda can hafriyat kamyonu değil ki adam elbet yıkılır ben ona hak veriyorum ama yapabilcek bişeyim yok aslında benim bu tavrım ailesine ona değil ama kurunun yanında yaş da yandı malesef

bir arkadasimin sevdigi de ailesine birsey alcaktı hatirlamiyorum şu an ...evlenemediler bir turlu kiz 28 yasinda hala bekliyor herhalde... sevgiliniz ailesinin sorumlulugunu almiş.size de sanirim ben 2 eve birden bakamam diyor ...ya fedakarlik yapacktiniz yada ayrilma ...siz ayrilmayi secmissiniz
İşte benimkinin de istediği buydu herhalde sürekli ya ben karımla beraber gezmek işten evime geldiğimde kapıyı eşimin açmasını istemez miyim mutlu muyum eve geldiğimde odama kapanmaktan bende istiyorum ama olmuyo diyip durdu sonuçta bu işte

Ya şöyle söliyim 3 bin tl kazanıyor ailesine ev aldı kredi çekip babasının emekli maaşı Yok adamcağız hala çalışıyor anne de aynı şekilde kız kardeşi de araba taksidi ödüyor yani hepsi bi sorumluluk almış oda bana benim 250 bin borcum var sen bana 100 bin lira daha yüklersen ben yıkılırım dedi korkuyorum dedi seni rahat ettirememekten yok demekten korkuyorum ben öyle bi adam değilim dedi.. bende benim de maaşım var en az onun kadar da ben alıyorum annesi buna güveniyor ama kredi çekemiyoruz haliyle sorun bu.. omlar azıcık omzundan yükü alsalar herşey çok güzel olabilirdi
Büyük bi borç öncelikle Allah yardımcıınız olsun . Evlilikte giden masrafı az çok biliyorum bende evliyim ve her kasın ister herşey olsun eksik kalmasın ama bunlar geçici kardeşim sende biliyorsundur nacizane önerim mümkün olduğunca başta az eşya al çünkü zamanla alınır mal mülk çokta önemli deil atıyorum beyaz eşya mi alacaksın 14 şubatı bekle büyük indirimler oluyor seninde maasın var taksitlerle hallolur niyet evlenmekse her şekilde evlenilir sen yanında ol kenetlenmek lazım bu zamanda üzülme sımdı biraz skntı cekersin ama sonra çok mutlu olursun.100 bin gtmez hallederiz de gözünü sende korkutma borc para bi yere kadar yeterki bağları koparmayın enerjini düşürme ;) evlenince hayırlı haberlerini beklerim inşallah ...

İşte benimkinin de istediği buydu herhalde sürekli ya ben karımla beraber gezmek işten evime geldiğimde kapıyı eşimin açmasını istemez miyim mutlu muyum eve geldiğimde odama kapanmaktan bende istiyorum ama olmuyo diyip durdu sonuçta bu işte

arkadasimin sevgilisi subaydi demiski simdi evlenmem ben gayrimenkul alacam kendime bu arkadasimda bekliyor oyle ... ben olsam bende ayrilirdim ... ailesine yardim etmesi yanlis degil ama sen yuku tek basina kaldiramazsin ...cunku ailesi birseyler bekliycek

Büyük bi borç öncelikle Allah yardımcıınız olsun . Evlilikte giden masrafı az çok biliyorum bende evliyim ve her kasın ister herşey olsun eksik kalmasın ama bunlar geçici kardeşim sende biliyorsundur nacizane önerim mümkün olduğunca başta az eşya al çünkü zamanla alınır mal mülk çokta önemli deil atıyorum beyaz eşya mi alacaksın 14 şubatı bekle büyük indirimler oluyor seninde maasın var taksitlerle hallolur niyet evlenmekse her şekilde evlenilir sen yanında ol kenetlenmek lazım bu zamanda üzülme sımdı biraz skntı cekersin ama sonra çok mutlu olursun.100 bin gtmez hallederiz de gözünü sende korkutma borc para bi yere kadar yeterki bağları koparmayın enerjini düşürme :KK66: evlenince hayırlı haberlerini beklerim inşallah ...
EĞer dönüp ben herşeye razıyım senle üstesinden gelirim derse valla elimden geleni yapıcam babam araba alıcaktı istemiyorum der o parayı da evliliğime kullanırım yeter ki niyetini samimi şekilde bana göstersin çooook teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :KK200:

EĞer dönüp ben herşeye razıyım senle üstesinden gelirim derse valla elimden geleni yapıcam babam araba alıcaktı istemiyorum der o parayı da evliliğime kullanırım yeter ki niyetini samimi şekilde bana göstersin çooook teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :KK200:
Allah gönlüne ferahlık versin olur böyle zamanlar herşeyin ilki yaşanıyor ortadaki sorumluluk büyük sej destegini ekeık etme takdiri onundur artık ...rica ederm Allaha emanet ol :)

Canım sıkkın.. iki gün önce, ne hayaller kurduğum ,yatak odamızın rengini belirlediğim, hiç bi sorunumun olmadığı adamdan ayrıldım.
hiç bi sorunum diyorum ama, AŞk konusunda sadece.. çok bağlı, Sevip koruyan, yan yana iki mutlu insandık.. gel gelelim ki maddi sorunlar bizi bitirdi.
bilmiyorum içim çok tuhaf, paylaşmak istedim.
akıl mı almaya ihtiyacım var kafa mı dinlemeye orasına karar verebilmiş değilim.. söz yapalım, sana Ocak sonuna kadar süre veriyorum, yeter!! dedim.. habire “param yok o çiçeği yüzüğü alıcak bile param yok” dedi durdu.. koca 1.5 senem çöp oldu en son mesaj da “kendimden nefret ediyorum” dedi herşeyi bıçak gibi kestim attım.. heryerden engelledim. bir anne evladının mutluluğu için yardımcı olmaz mıydı ya?
Güya beni ailesi çok seviyordu, kimse kendini ortaya koymadı, çok üzgünüm çok kırgınım içim dolup taştı ağlayamadım bile..

Canım ben de yeni ayrıldım sebepler bunlar değildi ama bunları da yaşadım. Annesi yardımcı olmuyordu kendine güvensiz hissediyordu ama bir şekilde aşmıştık bunları.
Şimdi şunu söylemek istiyorum eğer o engeli açacaksan, kararından emin değilsen hiç engellemeseydin keşke. Yüz yüze konuşmanız daha sağlıklı olurdu.

Canım ben de yeni ayrıldım sebepler bunlar değildi ama bunları da yaşadım. Annesi yardımcı olmuyordu kendine güvensiz hissediyordu ama bir şekilde aşmıştık bunları.
Şimdi şunu söylemek istiyorum eğer o engeli açacaksan, kararından emin değilsen hiç engellemeseydin keşke. Yüz yüze konuşmanız daha sağlıklı olurdu.
Biz çok ayrıldık ama normalde 2 gün sürer o bana yazardı buluşurduk zaten aynı mahallede yaşıyoruz benim arka sokağımda oturuyor kaç gündür nöbetim falan var diye denk getiremiyor ben bu sefer net olduğumu anlasın diye engelledim ama burda konuşulanlara da baktım bu adam sorumluluktan korkuyor bunu anladım

Ben size hak verdim keske böyle olmasaydi ben sevmiyorum evlatlarin ailelerini madden desteklemesini. Onlarin hayatından calmasini. Anne baba evladina destek olur kostek degil benim mantigimda. Nasip keske boyle bir seyden bitmeseydi ama elden bir sey gelmez.

o borc bitmeden evlenemezsiniz ki 10 yillik kredi almistir herhalde ..
O borç oğlum ver şu yükünü az da biz sırtlanalım diyen bi ailesi olsa çokta güzel biterdi bende yardım ederdim ben yazık ki öyle bi durum yok işte

Sanki herkes milyaları olup evleniyor
Bir adam seviyorsa mücadelesini verir
Böyle güçsüz,pısırık adamlara deli oluyorum
Çalışıp kazanabilir bin liralık koltuk almaz yer minderi alır ama sevdiği kadını yanında ister..
Böyle erkekler hayatları boyunca bir baltaya sap olamaz

Ben size hak verdim keske böyle olmasaydi ben sevmiyorum evlatlarin ailelerini madden desteklemesini. Onlarin hayatından calmasini. Anne baba evladina destek olur kostek degil benim mantigimda. Nasip keske boyle bir seyden bitmeseydi ama elden bir sey gelmez.
Ben bile kendim emin olamıyorum acaba cadı gelin durumunda mıyım haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum ama hayır ya benim ailem ona yük olmasın, çocuk tüm gün çalışıyor ek iş yapıyo bu çocuğun evi bile olmasa ben veririm çünkü taşı sıksa suyunu çıkarır diyo.. öyle tanıttım öyle intiba bıraktım şimdi herkese mahçup oldum babam beyaz eşyalar için biz borca gireriz onlar da koltuk takımı falan hallederler demişti bende ona öyle söyledim.. ben ona defalarca dedim taşıma suyuyla değirmen dönmez diye adam kredi kartıyla kredi ödüyor sonra birinden borç alıp işini görür ona verir habire devirdaim nasıl bitecekti ki bu borç

Sanki herkes milyaları olup evleniyor
Bir adam seviyorsa mücadelesini verir
Böyle güçsüz,pısırık adamlara deli oluyorum
Çalışıp kazanabilir bin liralık koltuk almaz yer minderi alır ama sevdiği kadını yanında ister..
Böyle erkekler hayatları boyunca bir baltaya sap olamaz
Ki sevdiği Kadın da elini taşın altına koyuyorsa di mi?... allah yazmamış demek ki bizi birbirimize ben artık öyle diyorum

O borç oğlum ver şu yükünü az da biz sırtlanalım diyen bi ailesi olsa çokta güzel biterdi bende yardım ederdim ben yazık ki öyle bi durum yok işte

siz aileme ev alacam desen o sana bakarmiydi acaba? tamam sen maaşini ailene ver dermiydi? sevgiliniz daha şimdiden 2 eve bakamam diyor ...eşya alamam diyor ki mantikli ... annesine babasinin borcu bitmeden evlenemez...evlenirsede tek siz yuklenirsiniz ki ben buna karsiyim...ben işsizim cevremdeki bazi arkadaslarim diyor ki evlencek kisi varda memur istiyorlar yani seni istemezler diyor...param yoksa tanima gereksinimi bile duymuyorlar ...tanisalarda atanirsin ben nasil doguya geleyim diyorlar ... yani seviyorum diye herseyi kabullenmeyin evlilik iki kisilik ..

Ben bile kendim emin olamıyorum acaba cadı gelin durumunda mıyım haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum ama hayır ya benim ailem ona yük olmasın, çocuk tüm gün çalışıyor ek iş yapıyo bu çocuğun evi bile olmasa ben veririm çünkü taşı sıksa suyunu çıkarır diyo.. öyle tanıttım öyle intiba bıraktım şimdi herkese mahçup oldum babam beyaz eşyalar için biz borca gireriz onlar da koltuk takımı falan hallederler demişti bende ona öyle söyledim.. ben ona defalarca dedim taşıma suyuyla değirmen dönmez diye adam kredi kartıyla kredi ödüyor sonra birinden borç alıp işini görür ona verir habire devirdaim nasıl bitecekti ki bu borç
O borc bitmez. Simdi seviyorsun mantikli dusunemiyorsun bosver daha cok gencsin bir 1.5 sene daha kaybetme. Baskalari cikar karsina onlarla da mutlu olursun. İnan degmez baristigina.

arkadasimin sevgilisi subaydi demiski simdi evlenmem ben gayrimenkul alacam kendime bu arkadasimda bekliyor oyle ... ben olsam bende ayrilirdim ... ailesine yardim etmesi yanlis degil ama sen yuku tek basina kaldiramazsin ...cunku ailesi birseyler bekliycek
İşte arkadaşın da hâla bekliyo neden bi daha sevemem onca yılım onunla geçti şimdi el alem ne der hatta bu yaştan sonra nasıl tekrar aynı şeyleri yaşarım diye olan bize oluyor arkadaşınıza da çok üzüldüm

İşte arkadaşın da hâla bekliyo neden bi daha sevemem onca yılım onunla geçti şimdi el alem ne der hatta bu yaştan sonra nasıl tekrar aynı şeyleri yaşarım diye olan bize oluyor arkadaşınıza da çok üzüldüm

yok o sevmiyor aliskanlik ondaki haftada 1 ayrilirlar ...niye ayrilmiyorsun diyorum guluyor ...

Bir cicek bir cikolata bile alamayan adamla ne isin var.

Ask karin doyurmuyor maalesef. Evlensen maddi zorluklar yuzunden birbirine saracaktiniz zaten.

Bosver en iyisi olmus.

Back
X