Sonunda Biz De Ayrılığa Yenik Düştük...

sesimi duymak için aramış. şimdi böyle söyleyince karşıdan çok romantik duruyor. ama asla öyle değil işin iç yüzü. eskisinden daha ilgisiz daha sevgisiz ve uzaktı. bir yabancıdan daha yabancıydı. amacı beni özlemesi sesimi duymak istemesi falan değil, yerimde duruyor muyum ona bakıyor! çünkü benim facebokum yok, haber alabileceği ortak kimseler yok. yani yaşıyor muyum bilmiyordu. bir yokladı. cehennemin dibine gitsin.

arkadaşıma gelince, evet, o dünyanın en tatlı arkadaşı en sevgi dolu en sabırlı anlayışlı. onu çok seviyorum

Erkekleri anlamak ne kadar güç. Yanında tutamadığı insanın yerinde durup durmadığını, yaşayıp yaşamadığını ne yapacaksa. Allah korusun aşkından ölmüş olmanı mı bekliyordu acaba!!! Bana ulaşmak isterse çok yol var; ama sanmıyorum, denemeyecektir bile. Aylar sonra gelecekse hiç gelmesin. Aylarca bensiz yaşayan yıllarca da yaşar. Arkadaşın çok şanslı gerçekten sen de öyle sevilmek değer görmek güzel şey cinsiyeti yaşı hiç farketmez. Benim de şafak dostlarım var...

Benimde bi arkadasim var hayirsizin birini cok sevdi cok deger emek verdi askerken bekledi askerligi bitti basladi tum sorunlari bide bayan kuaforuydu o kadar cok cektirdiki arkadasima 42 kiloya dusmustu aylarca aldatmis ne yalanlar soyledi ya cektigi acilari size anlatamam ben onunla birlikte yasadim o acilari beraber cok agladik yazarken bile icim aciyo en sonunda yeter dedim birak olmucak bu is boyle. Aklina geldikce ariyodu artik o kadar cok cani yandiki ailesini arkadaslarini bile aramaya baslamisti ayri sehirlerde olmamiza ragmen beraber atlattik bu donemi ona sinirlendikce beni ara dedim beni ariyodu saatlerce konusuoduk o aramazsa ben ariyodum firsat vermiyodum onu aramasina boyle boyle derken acisi azalmaya basladi o hep pisman olsun ayaklarima kapansin tel dilegim bu diyodu bende bak ilerde karsina oyle biri cikarki Allahim kimse bozmasin aramizi o bile cikip gelip mutlulugumuzu bozmasin benden uzak dursun dersin diodum hakkatende oyle oldu o cektigi acilari unutturucak melek gibi birini cikti karsisina simdi dioki ben hic bu kadar deger gormemistim ruyada gibiyim diyo gecenlerde nisanlari oldu iki ayada dugunleri var arkadaslarin etkisi bu gunlerde cok fazla oluyo bitanem tabi gercek arkadaslarsa

Maaşallah canım arkadaşına, mutluluğu ömürlük olur inşallah. Herkes buna benzer şeyler anlatıyor. Benim de geleceğe dair umudum artmaya başlıyor. O olmasa bile bir başkası... Neden olmasın?

Arkadaşın çok şanslıymış, sen de çok vefalı davranmışsın. Benim de var gerçek hayatta da var sizler gibi arkadaşlarım; ama herkes kendi telaşında. Kimsenin bir şeyden haberi yok zaten.

Dün kendim ve çevremdekiler için güzel bir şey yaptım. O varken kontor yüklerdim ve sadece onunla konuşabilecek şekilde süre alırdım. Ama artık her yöne süre ve sms aldım. Interneti facede onunla yazışmak için değil her an buraya girebilmek için aldım. 15 aydır dünya onun etrafında dönüyordu her şeyi ona endekslemiştim; ama artık farklı. Erkek arkadaşlarıma mesaj attım, kız arkadaşlarımı aradım kimseye bir şey söyleyemedim; ama yine de iyi geldi. Daha iyi gelecek şeyler de yapcam.

Bu arada 24 saat oldu konuşmayalı. Geçiyor...

ay bu erkeklerin rahatligina anlam veremiyorum anliyamiyorum hep cok merak etmisimdir biz bole konular kendimizi yiip dakika saat sayarken acaba onlar ne dusunuyo diye

ben de düşündüm bunu. 8 ay bensiz yapabildi. ve çok da keyfi yerindeydi arada ben ona başka hesaptan baktım facebokta. baktıkça ölüyorum sandım. o keyfindeyken ben burda her gün onu unutmak bin türlü şey deniyodum. bir sürü hastalığım oldu üzüntüden. o ne yaptı? hayatını yaşadı keyfini yaptı sonra aylar sonra kalkıp bir uyduruk telefona açtı. bak çok yine sayasım geldi ciğersizzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!

seven erkek aylarca ayrılığa danayamaz. nokta.

ay bu erkeklerin rahatligina anlam veremiyorum anliyamiyorum hep cok merak etmisimdir biz bole konular kendimizi yiip dakika saat sayarken acaba onlar ne dusunuyo diye

Kıyamam kızz sanaa gel buraya
Gökhan Özen - Ne Farkeder (2013) Yeni Albüm - YouTube
Dinle bu şarkıyı tatlım kaç gündürrr benim dilimde..

Nlümm ,daha iyisin ya ?
Dualarım hep seninle ...

Saat 10 gibi aradı, yeni uyanmış, uyku sersemi bir şeyler geveledi ağzında. Antalya'ya gidecekmiş sen de gelir misin dedi? Kabul etmedim. Sonra da kapatıyorum ben dedi, ben de tamam deyip kapattık. Hatasını mı telafi etmeye çalışıyor, kıskandırıp peşinden gideyim diye mi yapıyor bilemedim.

gitmeni istiyen adam gibi gidelim mi belki beraber vakit gecirirsek araddi soguklugu telafi ederiz die duzgunce konusuruz hala cocukca rahat tavirlar pesinde sende tabiki kiskanip gitmezsin bebegim.benim dedigim gibi teklif etseydi kesinlikle git derdim ama bu sekilde gitme bence canim

Daha önce bunu onunla konuşmuştuk zaten canım. Hem birlikte tatil yapalım hem de abimler seninle tanışmak istiyor demişti. Abisi evli orda yaşıyor. Ben kabul etmemiştim. Kupkuru bir davetti, gitmeyeceğimi zaten biliyordu. Kendince bir şeyler yapmaya, adım atmaya çalışıyor. Dediğin gibi çocukça ve gülünç. Sanki ben ayrılmamışım da o da bunu kabul etmemiş gibi davranıyor.

Hakkında hayırlısı olsun en iyisini sen bilirsin..

Bu dönemi biliyorum suan da kızgınsız. Sonra özlemeye baslıcaksın
senden ricam ona ne demek istiyorsan buraya yaz yada cok samimi bir arkadasına sanki ona yazıyormus gibi yaz yada ne bilim kendi mailine mail at ama icinde tutma kıvılcımın yangın olmasına izin verme...

İçimden ona karşı hiçbir şey yapmak gelmiyor zaten şu an, çünkü çok kızgınım dediğin gibi. Özleyeceğimi biliyorum. Özlemeye başladıkça tavsiyeni uygulayacağım. Teşekkürler...

ne acı başka şehirlerde aynı acılar yaşanıyo..bende daha önce başka bir konuya yıllar sonra ilk ve en büyük aşkımla tekrar buluşmamı ve hayallerimi yazmıştım bizde ayrılanlar kervanına katıldık hiç suçum olmayan bir konuda suçlanarak hemde..hakaretler küfürler ve son nokta ''beni bi daha arama'' aramadım aramayacağım 25 nisanda bu tartışmalar geçti 5 mayısta olayın gerçek yüzünü anlattım ve hayatından dönmemek üzere gidiyorum diye biten bir maille.beni ayrılık yaraladı ama haksızca oynanmış bir oyunla bu aşkın bitmesi bana güvenmemesi beni daha çok üzdü hazmedemiyorum olanları yapılanları aklımdan bir dakika çıkmıyo eminim onunda aklından çıkmıyo düşüncesiz bir insan değil ama ne fayda bitti gitti işte biliyorum arayacak ama aramaması için dua ediyorum allah yardımcımız olsun o olmadan da yaşıyodum yaşamayada devam edeceğim kolay değil ama buda geçecek tüm ayrılanlara allah kolaylık versin sevgiler...

O seni arayarak kendini haklı çıkarmak ayrılığı senin üzerine yüklemek istiyor canım..Bak ben adım attım aradım seni diyecek kendince...
Hiç de üzülme... İçinde kopan fırtınaları tahmin edebiliyorum bitanem... Rabbim yardımcın olsun üzme kendini nolur... Elbet görecek gerçekleri ,pişman da olacak ama seni yumuşatmasın bunlar..Haklısın çünkü ...

Özlesen de umursama..daha neler neler yapmalı be Nilü, hala şu tavırlarına bak, hakettiğin sevgi bu değil senin kusura bakma. Ama bi arkadaş da yazmış ya gel her şeyi bize anlat sen, özlediğini de bize yaz, pat diye unutman tabi ki mümkün değil ama eminim hayatında çok da güzel gelişmeler olur unutursun. Değecek olsa kimse bu yolu seçmez, seçtiğine göre ve o da kılını kıpırdatmadığına göre zaten değmez.

tabi ben aranızdaki fiziksel uzaklığı bilmediğim için antalya davetini tam anlayamadım. aynı şehirde misiniz yoksa farklı şehirlerde mi bilmiyorum. ama eğer ufak bir tatil olarak davet ettiyse, bunu soruş şekli ne kadar kuru dediğin gibi. sanki beş dakikalık bi yere gidiyor da sana da bi soruveriyor! o yabancılık hissi var ya o kadar kötü ki. ben de bu arayışında kendimi onun hayatında çok yabancı hissetmiştim. ki zaten uzak şehirlerdeyiz. gitmeme kararın için seni kutlarım. her şey bu kadar basit olmamalı. mücadele etmeli. kuru bir davetle hiçbir şey çözümlenmiyor. yürekli olsun önce.

Bence bir daha ararsa artık aramamasını söyle.
Arayıp gayet normal bir şekilde benimle gelir misin diyor, sanki hiç ayrılık olmamış gibi.
Bence bir dahaki aramasında böyle söyle. İstediği gibi davranamasın. Ona bu rahatlığı verme.

Yıllar sonra tekrar kavuş yine ayrılık gelip bulsun. İşte ayrılık bir kere musallat olmasın ilişkiye... Ben iyi ya da kötü hiçbir söz söylemedim. Sessiz sedasız çıktım hayatından. Birkaç gün geçince ben de yazar mıyım, söyler miyim bir şeyler bilmiyorum. Kendime engel olmaya çalışcam. Bana hiçbir zaman hakaret etmedi, iftira atmadı (hakkı da yok zaten) böyle ağır şeyler duymadım; ama duyduklarım bile yeterince ağır geliyordu bana. Benim için üzüldüğünü hiçbir zaman belli etmedi. Hemen benden vazgeçti. Her şeyi alttan almamı, kabul etmemi, ses etmememi istedi. Bizim sorunumuz da buydu. İlişkilerde sözler davranışlar farklı; ama sonuç aynı. Allah yardımcımız olsun.

Hala farkında bile değilmiş ciddi olduğumun. Taa ki öğlen fotoğraflarımızı sildiğimi, face'den engellediğimi söyleyene kadar. Tam da bana 3 gündür dışarıda neler yaşadığını anlatıyordu heyecanlı heyecanlı. Birden araya girdim, merak etmiyorum dedim. Ne diyerek tepki verdi. Şaşırdı. Böyle böyle ben seni çıkardım hayatımdan dedim. Öyle mi, bu kadarını bilmiyordum bilseydim aramazdım dedi. Saatlerce konuştuk. Kendisi de her şeyi sileceğini, hediyelerini ondaki eşyalarımı atacağını söyledi. O kadar üzüldüm o kadar kırıldım ki... Saatlerdir ağlıyorum. Bir yılımı, anılarımı, geçmişimizi ben nasıl sildiysem kendisinin de sileceğini söyledi. Benim elim dilim nasıl vardıysa kendisinin yapabileceğini söyledi. Zaten benimle evlenmeyi düşünmüyormuş bu olanlardan sonra. Gönlümü almak şöyle dursun dünden razı olduğunu gösterdi. O da benden vazgeçti. Sanırım bu kez gerçekten bitti. Bazı şeyleri pişman olayım geri döneyim peşinden koşturayım diye söyledi eminim; ama artık etki etmiyor.

İnanmıyorum yaa erkek milleti işte sen böyle yaptın ya guruna yediremedi bende yaparım bende böyle yapıcaktım zaten demelere başladı. Ama biz onların yaptığını yapsak ben yapıyorum ya tabi yaparsın kıyaslarsın derler..
Nilümm kararından vazgeçme bebeğim taa ki çok pişman olduğunu anlayana kadar. Tabiki kararlarını etkilemek istemem ama her söylediklerimiz senin için. Bir daha böyle ağlamanı üzülmeni istemiyoruz.. Zaten kötüydün ağlıyordun bir de bunlrı duyman seni daha kötü etkiledi. Nie konuşuyor uzun uzun senin canını daha fazla acıtmak için tabiki. eğer kılını bile kıpırdatmıyorsan taamm sen bilirsin de çekil aradan nie uzatıp yok bende böyle yapıcam yok şöyle yapıcam diyorsun..
Lütfen nilüm lütfen artık o güzel gözlerinden yaşlar akmasınnn!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…