- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Kızlar bugün ona hepinize çok saçma gelecek bir şey sordum. Beni arama artık desem sana, beni aramaz mısın dedim. Aramam dedi. Ama ne alaka ya, nerden çıktı bu dedi. Seni bıraktığımı söylediğim halde aramaya devam ediyorsun ya ondan dedim. İstersen aramam; ama beni bıraktığın falan yok dedi.
Öğlen babası bizim evlilik konusunu açmış. Bizim borçları üç elden bir yıl içinde ödedikten sonra sizin düğün için biriktirelim demiş. Bizim ayrıldığımızı söylemedin mi dedim. Yok öyle bir şey dedi.
Farkında değil misin üç gündür ben seni hiç aramıyorum sürekli sen arıyorsun dedim. Olabilir askerdeyken de çoğunlukta sen beni arıyordun dedi.
Kabul etmek istemiyor. Telefonlarına çıktığım için bitirdiğime de inanmıyor. Artık ben de inanmıyorum.
Arkasında duramayacağım bir karar aldım, geldim buraya konu açtım, sizin vaktinizi çaldım, arkadaşlarımı üzdüm. Hepinizden çok özür diliyorum.
Kızlar bugün ona hepinize çok saçma gelecek bir şey sordum. Beni arama artık desem sana, beni aramaz mısın dedim. Aramam dedi. Ama ne alaka ya, nerden çıktı bu dedi. Seni bıraktığımı söylediğim halde aramaya devam ediyorsun ya ondan dedim. İstersen aramam; ama beni bıraktığın falan yok dedi.
Öğlen babası bizim evlilik konusunu açmış. Bizim borçları üç elden bir yıl içinde ödedikten sonra sizin düğün için biriktirelim demiş. Bizim ayrıldığımızı söylemedin mi dedim. Yok öyle bir şey dedi.
Farkında değil misin üç gündür ben seni hiç aramıyorum sürekli sen arıyorsun dedim. Olabilir askerdeyken de çoğunlukta sen beni arıyordun dedi.
Kabul etmek istemiyor. Telefonlarına çıktığım için bitirdiğime de inanmıyor. Artık ben de inanmıyorum.
Arkasında duramayacağım bir karar aldım, geldim buraya konu açtım, sizin vaktinizi çaldım, arkadaşlarımı üzdüm. Hepinizden çok özür diliyorum.
İnanmamış evet ve bitmesini istemiyor doğru ama şunu unutma eskisi gibi devam edeceksen asla o istediğin şeyleri yapmayacak, sen mutlu olabilecek misin bu şekilde?? Emin ol sadece mutluluğunu isterim başka bi şey değil, ama diyosan da tek sorun uzaklık yanyanayken sorun hiç yok sen bilirsin canım, evlilik olunca zaten evlenince yanyana olacaksınız ama o zamana kadar dayanabilecek misin? ve ayrıca evlenince bütün sorunlar bitecek mi?? ve o sana beni bırakma demeden geri dönersen kendini affedebilecek misin??
Bilmiyorum Nilü iyice düşün ya da bırak akışına biraz o arasın madem neler diyo neler yapıyo bi gör, herkes hata yapar yanlış karar da alır kendini de kötü hissetme.
Anladığım kadarıyla ayrılamadın. Kararın her ne olursa olsun umarım pişman olmazsın canım..
Hala düşünmeye vaktin var, ilerisini düşün mesela görebiliyor musun?
Onunla devam etmeye gücün var mı? Onun sevgisi yeterli mi?
Şu an ayrılık çok yeni olduğu için ve alışkanlığında getirisiyle kalbinin yolundan gidiyorsun.
Mantıklı düşünmeye ihtiyacın var, bir daha üzülmemek için..
canım biz ancak senin iyiliğini isteriz gerçekten hakkında hayırlısıysa inşallah düzelirsiniz.. uzun süreli ilişkileri bitirmek çok zor gerçekten..
Nilücüm bu sabah aradı mı Mehmet :44:
Bugün 15.30 gibi aradı. Dışarı çıkıyormuş haber vermek istemiş. Mail adresime fotoğraflarımızı yollamış. Bir daha sakın silme yazmış. 1.5 saattir onlara bakıyorum, ağladım çok.
sen o kadar kırıldığın, üzüldüğün sinirlendiğin halde onu affedebiliyorsun. rolleri değiştirseydiniz de kırılan ve sinirlenen O olsaydı senin gibi telefonlarını açar mıydı? pek sanmıyorum.
şuanda içinde bulunduğun durum, benim bir sene önceki halime çok benziyor. ayrılma kararını ben vermiştim. o önemsemişti pek inandırıcı bulmamıştı. her gün olmasa da haftada bir iki konuşuyorduk ve benim içim yanarken o son derece kayıtsızdı. çok zor bir dönem çünkü çok belirsiz. şunu diyebilirim, bu gidişat insanı hiç mutlu etmiyor, her gün daha da lime lime ediyor. çünkü araftasın. ufacık şeylere tutunmaya çalışıyosun. örneğin resimlerinizi sana tekrar maille yollamış. bu sana o anlık yeter gibi oluyor ama sonra yetmiyor. ilgisini sevgisini daha çok bekliyorsun. sen bekledikçe o daha da kayıtsız kalıyor. ben kendi yaşadığım süreci yazmak istedim. dilerim sende böyle olmaz. çünkü bu bekleyiş çok sancılı. ya gitmeli, ya kalmalısın. ikisinin ortası ölümden beter..
Unutamazsam diye bir şey yok ki canım.
Neler, kimler unutulmuyor ki..
Şimdi sana öyle gelir ama herşeyin ilacı zaman, bu hep böyle.
Farzet ki devam ettin 1 sene sonra yine aynı durumları yaşadın.
E o zaman demiyecek misin keşke o zaman unutmayı deneseydim diye.
Şu an belki bu söylediklerim boş geliyor olabilir ama gerçekten herşey geçiyor, unutuluyor.
Yeter ki iste ve kararsız olma.
Az önce aradı yine, bugün üçüncü arayışı. Bir arkadaşının evine gidecekmiş. Playstation oynayıp dönecekmiş. Bana da haber vermek istemiş. Gecen seferki gibi emri vaki yapmadı; ama izin de almadı tabii. Bunu yapman gereken zamanı çoktan geçtin dedim. Lütfen uzatma artık, dedi. Laf olsun diye yaptığımı düşünüyor hala. Kendinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsun diye soracaktım kapatalım mı arkadaş arayabilir dedi. Döndüğünde de ararsa ciddi ciddi tekrar konuşmayı düşünüyorum. Artık inceldiği yerden kopsun, ne olacaksa olsun.
o kararlılık sende neden yok? çünkü karşı taraf da seni silip atmıyor, ama sana yürekli bir şekilde gelmiyor da. ne gidiyor ne kalıyor. seni de sürüncemede bırakıyor. sen de gidemiyorsun böylece. ama tam anlamıyla kalamıyorsun da. ben bilmiyorum karşındaki insanın kişiliği nasıl. ama hep bildiğim bir şey var. seven erkek yere göğe sığmaz gelir. ortalığı yıkar gelir. bırakmaz. B-I-R-A-K-A-M-A-Z. senin bir an bile başkasıyla olacağın , başka birini hayatına alacağın fikri onu öldürür çıldırtır. seni kaybetmeyi göze alamaz. ellerinin arasından kayıp gitmene göz yumamaz. seven adam böyle bir adamdır.. bu yüreksizler gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?