Sonunda bizde kavga ettik

Saflığına denk gelmiştir, bazen insanın beyni durabiliyor :)

Saf değil bu bildiğiiiiin öküzzzzzzz öküzzzzzzzzz. Zaten 10 dk durmadı resim ama bu bile bana yetti çıldırıyorum ha yemin ederim. Şimdi diyo düğüne beraber gidicez herkese sevgilim olduğunu ilan edicem kızla da görüştürücem seni. Senin göreceğini bile bile ben manyak mıyımda koyum. Art niyetim olsa başka türlü yapardım. Söylediği mantıklı ama yaptığı mantıksızzzz. Öküzzzzz öküzzzzz ondan nefret ediyorum. :KK34::KK34::KK34: Kafamdan duman çıkıyor yeminle.

Saf değil bu bildiğiiiiin öküzzzzzzz öküzzzzzzzzz. Zaten 10 dk durmadı resim ama bu bile bana yetti çıldırıyorum ha yemin ederim. Şimdi diyo düğüne beraber gidicez herkese sevgilim olduğunu ilan edicem kızla da görüştürücem seni. Senin göreceğini bile bile ben manyak mıyımda koyum. Art niyetim olsa başka türlü yapardım. Söylediği mantıklı ama yaptığı mantıksızzzz. Öküzzzzz öküzzzzz ondan nefret ediyorum. :KK34::KK34::KK34: Kafamdan duman çıkıyor yeminle.
Eee sonuc halletinizmi konuyu canim

Iliskisi olan bir erkek bunu nasil yapar cocukca davranmis amaci kiskandirmakmidir nedir. Eger karsi taraf aybi seyi yapsa kiyameti koparirdi kendisi yapinca sorun yok cok igi yapmissin canim surtsun burnu iyice...

Valla sürtündü galiba bayagi bi kafayi yiyo. Iyi oluyo. Aradan biraz zaman gecsinde misilleme bende ona aynisini yapicam. Sizin yazdiklarinizi okuyunca da ayriligi abarttim mi ki diyorum.

Ha bu arada kavga ederken bana bide eski kiz arkadasinin ismiyle hitap etti. Bana da oluyo bazen ama son anda frenliyorum kendimi. Olsun. Bide buna kavga ettim. Actim agizimi yumdum gözümü. basladi askim canim cicim muskaram demeye. zikkimin kökü ben senin askin degilim dedim. Beni bi sen anliyodun simdi sende b.k ettin dedi. Bende cok iyi yapmisim ailenin yanlislari yüzünden bana sariyorsun hep ben mi sineye cekecekmisim bundan sonra böyle kusura bakmayacaksin benden bu kadar dedim.

Kizla art niyetim olsa valla zoruma gitmeyecek ama böyle cok zoruma gidiyo yediremiyorum kendime dedi. Artik ne kadar sinirlendigimi sen düsün yillar sonra sana eski kiz arkadasimin ismiyle hitap ettim dedi. Bende ister ye ister yeme benimde zoruma gitti senin davranisin dedim. Eseklik ettim özür dilerim diye diye dilinde tüy bitti. Ama benim hala yüzüne yumruk atasim var. Valla parcalamak geliyo icimden.

Back
X