Sonunda bizde kavga ettik

Hayatınız Facebook olmuş ya. Yok mu sizin gerçek hayata dair problemleriniz, sevinçleriniz?
Herşey yalan dolan....

Bu kadar basit konu için Kendini Üzmeye değmez Güvenin yokki o Kızı Kıskanmışsın.. İlk Kendine Güvenmelisin .
Fotoğraf ı Profil e koymasındaki amacı seni kıskandırmak içinde olabilir.. Onu Ayrılıkla Vuracağına Öz güveninle Vurmalıydın

Allah allah cok ilginc elalemin kizinin fotorafini neden profil resmi yapsin. Cok ilginc geldi . Ve sizi hic mi onemsemedi. Daha seninle resmini koymamisken .burnuma kotu kokular geldi ama dikkat

arkadasına baska bir kadının fotografını yollamanın uygun olmayacagını dusundugunden gostermek icin oyle yapmıs olabilir...

o kızın fotografını kesip koysa gorenler yanlıs anlar diye de oyle kalabalık aile fotografı gibi gostemreye calısmıstır.

ancak yaptıgı sey sacma mı, sacma!

madem oyle arkadasıyla gorusup gosterseymis.

bu dusuncesizlikle devam ederse siz daha coook gerilirsiniz... iyi bir kalaylamak lazım ki ilerleyen zamanlarda fazla yorulmayın.

arkadasına baska bir kadının fotografını yollamanın uygun olmayacagını dusundugunden gostermek icin oyle yapmıs olabilir...

o kızın fotografını kesip koysa gorenler yanlıs anlar diye de oyle kalabalık aile fotografı gibi gostemreye calısmıstır.

ancak yaptıgı sey sacma mı, sacma!

madem oyle arkadasıyla gorusup gosterseymis.

bu dusuncesizlikle devam ederse siz daha coook gerilirsiniz... iyi bir kalaylamak lazım ki ilerleyen zamanlarda fazla yorulmayın.

Aynen o da bu açıklamayı yaptı ama sonradan yaptı ilk önce söylemedi. Ama benim soruş tarzım ses tonumda çok normal değildi. Resimde yengeside var diye yollamak uygun düşmez diye düşündüm diyor. Bilmiyorum. Bi taraftan yapacak olsa gözüme sokmaz diyorum. Bi taraftan da resmi kesti ama sığmadı ondan koydum diyo. Bi inanıyorum o açıklarken geri düşündüm mü çok saçma bu açıklama saçma baştan niye söylemedi de sonradan söyledi diyorum. Ama benim arkadaşına soracağımı tahmin etmemiştir yani tembihlemediğine eminim. Arkadaşıda aynısını söyledi. Ama kendimi fena dolduruyorum zaman zaman.

Aynen o da bu açıklamayı yaptı ama sonradan yaptı ilk önce söylemedi. Ama benim soruş tarzım ses tonumda çok normal değildi. Resimde yengeside var diye yollamak uygun düşmez diye düşündüm diyor. Bilmiyorum. Bi taraftan yapacak olsa gözüme sokmaz diyorum. Bi taraftan da resmi kesti ama sığmadı ondan koydum diyo. Bi inanıyorum o açıklarken geri düşündüm mü çok saçma bu açıklama saçma baştan niye söylemedi de sonradan söyledi diyorum. Ama benim arkadaşına soracağımı tahmin etmemiştir yani tembihlemediğine eminim. Arkadaşıda aynısını söyledi. Ama kendimi fena dolduruyorum zaman zaman.
bir süre gozlemleyin bakalım...
sizi ikna etmek icin ugrassın biraz.

eger barısacaksanız cok da uzatmayın.
kendisi geri cekilince hadi gel de barısalım demek pek etkili olmaz bence.

Saçmalık ya ben yengemin kuzeni ve kardeşiyle olan foto dan birini çıkarcam ve profilime koycam.ne alaka ne münasebet.

bir süre gozlemleyin bakalım...
sizi ikna etmek icin ugrassın biraz.

eger barısacaksanız cok da uzatmayın.
kendisi geri cekilince hadi gel de barısalım demek pek etkili olmaz bence.

Şimdi sen inanıyon mu buna? Gerçekten bu kadar düşüncesiz davranması yıpratıyor beni daha çok. Yani birebir sende aynısını yazınca olabilir herhalde diyorum. Bide bugüne kadar başka hiç bu tarz bi yanlışını görmedim. Oda diyo beni hiç mi tanımadın? Düşünce tarzımı biliyorsun niye ben yengemin resmini elin adamına yollayım. Orda hak veriyorum. Resmide bu çekinirken yengesi kızı yanına çekmiş öyle dedi. Ya bide bi gece öncesinden bu resmi bana yollamıştı zaten. Hani niye yollasın bana da diyorum kensi kendime. Ama mantığım almıyo bir türlü.

Saçmalık ya ben yengemin kuzeni ve kardeşiyle olan foto dan birini çıkarcam ve profilime koycam.ne alaka ne münasebet.

Arkadaşına ayarlıyolarmış, arkadaşının abisi görsün diye koymuş. Yollamak istememiş açıklama bu.

Arkadaşıda teyyit etti.

Şimdi sen inanıyon mu buna? Gerçekten bu kadar düşüncesiz davranması yıpratıyor beni daha çok. Yani birebir sende aynısını yazınca olabilir herhalde diyorum. Bide bugüne kadar başka hiç bu tarz bi yanlışını görmedim. Oda diyo beni hiç mi tanımadın? Düşünce tarzımı biliyorsun niye ben yengemin resmini elin adamına yollayım. Orda hak veriyorum. Resmide bu çekinirken yengesi kızı yanına çekmiş öyle dedi. Ya bide bi gece öncesinden bu resmi bana yollamıştı zaten. Hani niye yollasın bana da diyorum kensi kendime. Ama mantığım almıyo bir türlü.
benim degil, sizin inanıp inanmamanız muhim.

ilk basta her seyi acıkca soylemeliydi,
ancak su an kafanızda soru isaretleri olması olumlu olumsuz her turlu sonucu geciktirir.
hatta fazla uzattım demenize de neden olabilir...

aldattı mı veya meyletti mi, hayır,
fakat hatalı mı, evet,
oyleyse ayrılmayayım ama burnu surtsun biraz der oyle davranırdım.
tabi bu surecte ayrılmayı da "inceldigi yerden kopsun" diyerek goze alırdım...
benzer durumlarda dolambaclı anlatımlara kanmayacagımı bilmeli veya iki cumleyle beni ikna edip gecistiremeyecegini.

fakat sizin iliski yasayısınız benden cok farklı olabilir,
ustunde durdugunuz konular da.

o yuzden tavsiyem, ne yapmak istediginize karar verin ve ona gore davranın.

bir de yerinizde olsam dediklerinin gercek bile olsa "tavrı" nedeniyle guvenimin sarsıldıgını da belirtirdim ki durumun hassasiyetini kavrasın.
en azından benim icin oyle, bizde birimiz güven diyince digeri put kesiliyor.

Illa bişey olmasi gerekmiyor aralarında başkasına foto göndermeyecek kadar hassas tavrını kendisine uygulamamıs.o hassasiyeti başkalarına layık gördüğü kadar sizede görmeliydi. Yaptığı inanılmaz gereksiz.illa birine gösterecekse başka bi yol bulmaliydi. Profile konamaz böyle bir foto. Bu benim şahsi fikrim

Kızı en yakın arkadaşına ayarlıyolarmış. Arkadaşıyla da konuştum oda aynısını dedi. Eğer bizim yüzümüzden ayrılırsanız çok üzülürüm diyo.

Kızla eğer olursa senle de tanıştırırım dedi. Ikisi de aynısını söyledi. Bence saçma ve mantıksız. Ama bi yandan da diyorum beğense gözüme sokmaz herhalde. Bilmiyorum. Ama ayrıldık yani.
:D eski erkek ark.ım da aynı yalanı söylemişti.. yakın arkadaşına da tenbihlemiş armen sorarsa böyle dersin demiş sonradan öğrendim. artık şu yalanları değiştirseler ya...kızı beğenmeseydi profilinde işi ne hadi diyelim ki gerçekten ark.ı için koydu oraya bu sana saygızılık en azından hbr verebilirdi böyle birşey yapıcam yanlış anlama diye... hiç de fevri davranmamışsın.

:D eski erkek ark.ım da aynı yalanı söylemişti.. yakın arkadaşına da tenbihlemiş armen sorarsa böyle dersin demiş sonradan öğrendim. artık şu yalanları değiştirseler ya...kızı beğenmeseydi profilinde işi ne hadi diyelim ki gerçekten ark.ı için koydu oraya bu sana saygızılık en azından hbr verebilirdi böyle birşey yapıcam yanlış anlama diye... hiç de fevri davranmamışsın.

Bu zamana kadar hiç yapmamıştı. Aldattığını düşünmüyorum ama ikna da olmadım. Bilemiyorum hiç.

erkek arkadasimin abisi dün nisanlandi orda yengesi, yengesinin, kiz kardesi ve yengesinin kuzeniyle (kiz) resim cekinmisler.

Her neyse ben bisey demedim ama bugün ne göreyim, yengesinin kiz kardesini kesmis, kendisi, yengesi ve yengenin kuzenini whats appte Profil resmi yapmis. Bu arada resim tamamiyle de profile sigiyo, bana sigmadi ondan kestim dedi. Cingar cikardim.

Simdi bana diyo ki en yakin erkek arkadasina ayarlayacaklarmis o kizi. Bende bu Profil resmi yapman icin bir sebep degil istiyosan kendine ayarla, belli ki kiz hosuna gitmis beni bi daha aramada yazma da dedim. Resmi cikarmis geri.

Kavga edeli 10 dk oldu 40 kez aradi mesaj üstüne mesaj. Acmadimda yazmadimda. Ondan nefret ediyorum suan.

Belki ayrilmak icin bi sebep degil ama bunun amaci ne? Yada nasil davranmam gerekiyor.

daha önceden bi güvensizliğiniz mi oldu?
çünkü bu olayda pek bişi göremedim de...

daha önceden bi güvensizliğiniz mi oldu?
çünkü bu olayda pek bişi göremedim de...

Yok canım. Ama normalde çok dikkatlidir her anlamda resmi de bana söylemeden koyunca kan beynime sıçradı. Hani açıkşaması da mantıksız gelince abarttım mı naptım bilemedim. Normalde hiç takılmam ama bu kez cidden zoruma gitti. Adam bişey yapmayınca ufak şeyler de mi tuhaf geldi bilemedim ki. Ama diğer kızı kesipte koymasına bi anlam veremiyorum. Gerçi öyle bişey olsa bi gece öncesinden yollamazdı bana herhalde aynı resmi demi?

Sirf karsisindaki arayip ilgilenip affettirmeye calisiyor diye ayrilmicaksada tavirlara giren , ama adam ilgisi kesse acaba noldu diye dusunmekten kafayi yiyip iletisim kurmanin ollarini arayacak kizlar kadinlar tekilerine ona gore secmeli diyorum :) simarikligin luzumu yok gibi

Sirf karsisindaki arayip ilgilenip affettirmeye calisiyor diye ayrilmicaksada tavirlara giren , ama adam ilgisi kesse acaba noldu diye dusunmekten kafayi yiyip iletisim kurmanin ollarini arayacak kizlar kadinlar tekilerine ona gore secmeli diyorum :) simarikligin luzumu yok gibi

Dedigini anlamadim ben? Türkcem cok iyi degil canim kusura bakma.

Profil fotosu işini bir kenara bırakırsak - ben sinirlenirdim böyle bir duruma başkasının işine ne karışıyorsun, sana mı düştü tasası diyerek. - açıklama falan kar da etmezdi, ben de öyle düşünüyorum ama bir an saçma sapan hareket ettim demeseydin de kaldırıcaktım merak etme açıklaması hariç - ben şeyi anlamıyorum bu ayrılma lafı bu kadar rahat söylendiği zaman önemini yitirmiyor mu?

erkek arkadasimin abisi dün nisanlandi orda yengesi, yengesinin, kiz kardesi ve yengesinin kuzeniyle (kiz) resim cekinmisler.

Her neyse ben bisey demedim ama bugün ne göreyim, yengesinin kiz kardesini kesmis, kendisi, yengesi ve yengenin kuzenini whats appte Profil resmi yapmis. Bu arada resim tamamiyle de profile sigiyo, bana sigmadi ondan kestim dedi. Cingar cikardim.

Simdi bana diyo ki en yakin erkek arkadasina ayarlayacaklarmis o kizi. Bende bu Profil resmi yapman icin bir sebep degil istiyosan kendine ayarla, belli ki kiz hosuna gitmis beni bi daha aramada yazma da dedim. Resmi cikarmis geri.

Kavga edeli 10 dk oldu 40 kez aradi mesaj üstüne mesaj. Acmadimda yazmadimda. Ondan nefret ediyorum suan.

Belki ayrilmak icin bi sebep degil ama bunun amaci ne? Yada nasil davranmam gerekiyor.

Oyle cokta bosuna bir tepki degil seninki..bence haklisin.
Ayrilmasanda burnu sürtülsün ne dmk baska kiz ile olan resmi kullanmak bunun nasil bi aciklamasi olabilir ki?
tepkinde haklisin hatta izle gor yenge bu kizi sevgiline ayarlar.

Back
X