Sonunda bosandim:)

camila87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
142
116
103
38
Merhaba arkadaslar,
1 bucuk sene sonra buraya yaziyorum:)) oncelikle hepinize cok tesekkur ederim. ( isteyenler eski actigim konuyu okuyabilir)
Eylul ayinda bosandim sonunda, o basima aslan kesilen esim mahkemeye perisan bir sekilde geldi. Zaten mahkemeden once iletisim kurabilmek icin sacma bahanelerle bir kac mesaj atti, aramayi denedi ama asla cevap vermedim gerekli olmadikca. Peki nemi oldu? Hepiniz hakliydiniz artik gercekten cok mutluyum, onsuz hayat cok guzelmis, o rezillikten ciktiktan sonra yavas yavas farkina vardim herseyin. Ben senelerce kendimi nasil bu kadar ezdirdim, nasil bana yasattigi piskolojik siddeti kabullendim kendime bile hayret ediyorum. Cirkin, aptal olmadagimi anladim, onun dediginin tersine cogu insanin dikkatini cektimigin farkina vardim, ve onemlisi dunya bir kisiden ibaret degil onu anladim.
Bir ay once ortak bir tanidik araya soktu ( ben aptalim ya anlamam onun gonderdigini) agzimi yokluyo bosanma hakkinda, iste ailem nasli karsiladi falan gibi sorular.
burda sizi anlatmak istedegim, kim ne derse desin siz guzelsiniz, istediginiz herseyi basarirsiniz ve kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin. Ve asla ama asla kimsenin sizin ozguveninizi kirmasina izin vermeyin. Ve inanin yalnizlik sacma sapan bir iliskiden daha iyidir, zamanla hersey geciyor. En onemlisi HUZUR, hepinize cok tesekkurler

Merhaba arkadaslar,
1 bucuk sene sonra buraya yaziyorum:)) oncelikle hepinize cok tesekkur ederim. ( isteyenler eski actigim konuyu okuyabilir)
Eylul ayinda bosandim sonunda, o basima aslan kesilen esim mahkemeye perisan bir sekilde geldi. Zaten mahkemeden once iletisim kurabilmek icin sacma bahanelerle bir kac mesaj atti, aramayi denedi ama asla cevap vermedim gerekli olmadikca. Peki nemi oldu? Hepiniz hakliydiniz artik gercekten cok mutluyum, onsuz hayat cok guzelmis, o rezillikten ciktiktan sonra yavas yavas farkina vardim herseyin. Ben senelerce kendimi nasil bu kadar ezdirdim, nasil bana yasattigi piskolojik siddeti kabullendim kendime bile hayret ediyorum. Cirkin, aptal olmadagimi anladim, onun dediginin tersine cogu insanin dikkatini cektimigin farkina vardim, ve onemlisi dunya bir kisiden ibaret degil onu anladim.
Bir ay once ortak bir tanidik araya soktu ( ben aptalim ya anlamam onun gonderdigini) agzimi yokluyo bosanma hakkinda, iste ailem nasli karsiladi falan gibi sorular.
burda sizi anlatmak istedegim, kim ne derse desin siz guzelsiniz, istediginiz herseyi basarirsiniz ve kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin. Ve asla ama asla kimsenin sizin ozguveninizi kirmasina izin vermeyin. Ve inanin yalnizlik sacma sapan bir iliskiden daha iyidir, zamanla hersey geciyor. En onemlisi HUZUR, hepinize cok tesekkurler
Hayırlı olsun yeni hayatınız. Allah iyilerle karşılaştırsın 🙏🏻

Hayırlı olsun. Umarım çok mutlu olursunuz; umarım karşınıza, harcadığınız zamana, verdiğiniz değere değecek insanlar çıkar.:KK36:

Merhaba arkadaslar,
Adınıza sevindim.. Darısı başıma..

Evet oydu:)) onun gibi iyi durust bir insani birdaha bulamam falan diyordu:)) insallah onun gibisi bir daha karsima cikmaz :))

Karşınıza dürüst biri çıkar ama onun gibi birini çıkarmasın. Zaten önemli olan karşınıza birinin çıkması değil böyle birinden kurtulmuş olmanız. Böyle biriyle olmaktansa yalnız olmak her şekilde daha iyi.

Hikayenizi bilmiyorum ama muhtemelen çok yıprandınız tüm bu süreçte. Ayakta durabildiğiniz ve cesareti olmayan kadınlara umut olduğunuz için teşekkür ederim. Evlilik bağı aile olmak çok güzel bir şey ama eğer bu çiftler için ızdırap verici olduysa ve yaşam ışığı sönüyorsa, ilişki kangren olduysa artık maalesef kesip atmak lazım. İnsanın bedeninin ve ruhunun sağlığı için, insanca yaşayabilmek için, ömrüm boşa geçti dememek için... Allah bundan sonrasında da yar ve yardımcınız olsun.

Ayrildiktan sonra, kendi kendime o adam kimki onun yuzunden yikilicam, degermi onun icin dedim hep. Kendi kendimi ikna ettim. Spora basladim, arkadaslarim ailemle bol bol zaman gecirdim, zamanla herkez bana ayni « eski sen oldun, artik eskisi hep guluyosun dediler » yasama sevincim geri geldi. evlilik donemindeki fotoraflarima baktigimda yuzumde hep bir huzun varmis ne aci.
UNUTUMAYIN BU DUNYDADA KIMSE SIZDEN USTUN DEGIL BIR ERKEK ICIN BIR DAMLA GOZ YASI DOKMEYE BILE DEYMEZ, ZATEN O INSAN DEGSE GOZUNUZDE YAS OLMAZ.
Kimsenin sizi yikmasina musade etmeyin sakin

Allah yolunu açık etsin yar ve yardımcın olsun kardeşim senin adına sevindim darısı tüm şiddet gören kadınlara olsun inşallah ❤️

tebrikler, demek ki doğru bir karar vermişsiniz, yeni hayatınızda mutluluklar dilerim ve darısı başımıza :KK200:

Back
X