Sonunda Boşanıyorum.. Atlatması Çok mu Zor?

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Eşimle farklı dünyaların insanlarıydık, 4 senelik evliliğimizde kafalarımız hiç ama hiç uyuşmadı.. çocuğumuz da olmadı.. beni hep sıktı, kıyafetlerime karıştı, başkalarından sürekli kıskandı ve nihayetinde bu geçimsizlikler patlak verdi bir de benim bir yalanımı yakaladı(annemdeydim dedim ama kız arkadaşımdaydım yalan bu) ve bu da bahanesi oldu dün itibariyle boşanma kararı aldık..

Bu sızıdan hep korkmuştum ne kadar mutsuz olsam da ona alıştım, onun kokusunu özlemekten, pişman olmaktan hep korkmuştum ben bu yüzden bu kaçınılmaz sonu
Sürekli erteledim.. şimdi size sorum çok mu zor bu süreç? Nasıl atlatılır, ne yapmak lazımdır?

Güncelleme: Boşanmadık arkadaşlar

Son düzenleme:
Kadın mutsuz
Boşanmak için ille şiddet , aldatma olması gerekmiyor
katılıyorum inan buradaki kadınların yarısı eee kocan dövmüyor sövmüyor aldatmamış rahat mı batıyor havasındalar biz kadınlara öğretemedik bir şeyden mutsuz olmak bitirmek için en büyük sebeptir insanın mutluluğundan daha önemli ne olabilir ki

Yaşarken ölmek gibi birşey bu
Mutsuz olduktan sonra hiçbirşeyin anlamı yok
Öyle düşünenlerin açıkcası ruhlarının çürüdüğünü düşünüyorum
Hiç dayanağı yoktur kendi ayakları üzerinde duramayacak durumdadır o zaman şiddet aldatma yoksa devam et derler bu bir nebze kabul edilebilir

Hem de nasıl mutsuzduk , 1 gün iyiysek 5 gün kötüydük hep kavga hep geçimsizlik ve hatalarını da asla anlamazdı asla..

Evet ailem bile çok sevindiler çünkü ben hem fiziken hem de ruhen çöküyordum artık..

Konu sahibi bu konuyu nasıl atalayacağının en büyük göstergeler
Ailenlemi yaşayacaksın
Ailen ile yaşayacaksan aranızdaki bağ ve duruma bakışları
Ayrı yaşaman ideal olanıdır
Çalışıyormusun?
Kendi ayakların üzerinde durabilecek durumdaysan ilk zamanlar biraz zorlanabilirsin oda alışkanlığı bırakmanın zorluğu
Bir süre sadece iyi şeyler aklına gelebilir acaba dersin
O zamanda bu adamla evlenirken rengarenk olduğunu evliliğinde seni griye döndürdüğünü hatırla
Oluşan boşluğu seni mutlu edecek uğraşlar ile doldur
Sonra sıfır kilometre güzel bir hayatın olur

Haklısınız.. ilk etapta ailemle yaşayacağım , Allah razı olsun onlar yanımda iyi ki varlar.. çalışıyorum genel müdürüm fakat ailemle işyeirm çok uzak olduğundan yüksek ihtimalle işi değiştirmek zorunda kalacağım ve birsüre psikiyatriste gidip tedavi olmak onun akabinde aileme yakın bi yerde iş aramak istiyorum ve hatta yurtdışına yerleşip buraları terketmeyi dahi düşünebilirim..

Yeni iş bulmadan işinden ayrılma
Ailen ile yaşarken mutlaka para biriktir
Ondan sonra kararını verince maddiyat düşünmeden adımlarını atabilirsin

Yeni iş bulmadan işinden ayrılma
Ailen ile yaşarken mutlaka para biriktir
Ondan sonra kararını verince maddiyat düşünmeden adımlarını atabilirsin
Haklısınız ama ailemin yaşadığı yerle şu anki işyerim 2 saat mesafede ve ben oralara birdaha gidebileceğimi düşünemiyorum

Evet haklısınız ama eşini kaybettiği için mutsuz olduğunu hissettim , evlilik flirt değildir her konuda aynı fikir de olmamaları boşanma nedeni olamaz
Bu çevrenin dayattığı bir durum
Şiddet yüzünden ayrılan bir çok kadın bile acabaya düşüyor
Bilmediği bir yola girecek olmanın verdiği endişe ile eski eşe olan bağ birbirine karışıyor
Ben üzüldüğünü düşünmedim sadece nasıl bir yol izleyeceği konusunda kafası karışıktı

Seviyor olabilir diye düşündüm ben elbette kendisi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…