- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
- 53
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız onu yapın.Eninde sonunda biter kafanızda bitirmisseniz.Daha fazla darbe alırsınız.Zararin neresinden dönülürse kardır.Hickimse vazgeçilmez değil.Aile hariç.Kendi dogrunuzdan şaşmayın.Laf olsun diye yazmıyorum.Bazilari kendi yapmaz akil verir.Enerjimi calan insanlara bayan erkek yol veriyorum gidiyor.Cok mutlu oluyorum.Deneyin görün.Cok rahatlayacaksiniz.Eşimle farklı dünyaların insanlarıydık, 4 senelik evliliğimizde kafalarımız hiç ama hiç uyuşmadı.. çocuğumuz da olmadı.. beni hep sıktı, kıyafetlerime karıştı, başkalarından sürekli kıskandı ve nihayetinde bu geçimsizlikler patlak verdi bir de benim bir yalanımı yakaladı(annemdeydim dedim ama kız arkadaşımdaydım yalan bu) ve bu da bahanesi oldu dün itibariyle boşanma kararı aldık..
Bu sızıdan hep korkmuştum ne kadar mutsuz olsam da ona alıştım, onun kokusunu özlemekten, pişman olmaktan hep korkmuştum ben bu yüzden bu kaçınılmaz sonu
Sürekli erteledim.. şimdi size sorum çok mu zor bu süreç? Nasıl atlatılır, ne yapmak lazımdır?
Ne demek canım aynı şeyleri ben de yaşadım zamanla sen de atlatıcaksın merak etmeÇok teşekkür ederim şu en mutsuz günümde yüzümde tebessüm oluşturduğun için
Bütün yorumları okudum ama kimse de kalkıp yalan söylemeniz hakkında birşey dememiş.Eşimle farklı dünyaların insanlarıydık, 4 senelik evliliğimizde kafalarımız hiç ama hiç uyuşmadı.. çocuğumuz da olmadı.. beni hep sıktı, kıyafetlerime karıştı, başkalarından sürekli kıskandı ve nihayetinde bu geçimsizlikler patlak verdi bir de benim bir yalanımı yakaladı(annemdeydim dedim ama kız arkadaşımdaydım yalan bu) ve bu da bahanesi oldu dün itibariyle boşanma kararı aldık..
Bu sızıdan hep korkmuştum ne kadar mutsuz olsam da ona alıştım, onun kokusunu özlemekten, pişman olmaktan hep korkmuştum ben bu yüzden bu kaçınılmaz sonu
Sürekli erteledim.. şimdi size sorum çok mu zor bu süreç? Nasıl atlatılır, ne yapmak lazımdır?
Eşimle farklı dünyaların insanlarıydık, 4 senelik evliliğimizde kafalarımız hiç ama hiç uyuşmadı.. çocuğumuz da olmadı.. beni hep sıktı, kıyafetlerime karıştı, başkalarından sürekli kıskandı ve nihayetinde bu geçimsizlikler patlak verdi bir de benim bir yalanımı yakaladı(annemdeydim dedim ama kız arkadaşımdaydım yalan bu) ve bu da bahanesi oldu dün itibariyle boşanma kararı aldık..
Güzel yorumlardan bir tanesi daha.. evet maalesef ki ben arkadaşlarımla eşim arasında bir denge kuramadığımdan ötürü bu noktaya geldim fakat beni yalan söylemeye teşvik eden yine eşimin baskıcı ve anlayışsız tutumuydu..Allah yardımcınız olsun.
Galiba diğer konularınızada cevap yazmıştım, sanırım esinize gore yanliş arkadaş çevreniz yuzunden tartisma yasiyordunuz, ki esiniz bunda hakli idi, bana gorede çok yanlis bir cevre zira sadakatsiz aldatan insandan hickimseye ne dost ne arkadas ne eş hicbirsey olmaz.
Maalesef ipleri koparan yine bir arkadaş mevzusu ustelik bu sefer sizin bir yalaninizda var isin içinde.
Elbette gerisini siz bilirsiniz.
Umarim cok mutlu olursunuz.
Hakkinizda hayirlisini dilerim.
Bende buna takıldımBütün yorumları okudum ama kimse de kalkıp yalan söylemeniz hakkında birşey dememiş.
Eşinize bu yalanı söylediyseniz en doğru kararı vermiş. Bu saatten sonra zaten istese de güvenemez ve en başından siz onu bu kıskançlıklarıyla kabul ederek evlendiniz diye düşünüyorum keşke en başından vazgeçseydiniz.
Etti de zaten ama bu patlama noktasıydı bu aşamaya gelinceye dek biz neler yaşadık beni bu yalana mecbur ettiBende buna takıldım
Tek cümleyle ne güzel geçirmiş yalan konusunu
Ama misal eş kişisi yapmış olsaydı nasıl ballandırılırdı o gün ki havanın kaç derece olduğunu bile belirtip
“Tam şunu giymiştim şuraya gidecektik evde bekliyorum bana annemdeyim dedi aman allahım meğer arkadaşındaymış başımdan aşağı kaynar sular döküldü “ vs vs İnan’ın en hafif hali bu olurdu anlatımın!!!
Yapmayın biraz empati lütfen
Arkadaşınızla görüşürken annenizde olduğunuzu söylemek sizce olan güveni yerle bir etmez mi?
Bence eder
adam istiyor boşanmakKadın mutsuz
Boşanmak için ille şiddet , aldatma olması gerekmiyor
Eşimle farklı dünyaların insanlarıydık, 4 senelik evliliğimizde kafalarımız hiç ama hiç uyuşmadı.. çocuğumuz da olmadı.. beni hep sıktı, kıyafetlerime karıştı, başkalarından sürekli kıskandı ve nihayetinde bu geçimsizlikler patlak verdi bir de benim bir yalanımı yakaladı(annemdeydim dedim ama kız arkadaşımdaydım yalan bu) ve bu da bahanesi oldu dün itibariyle boşanma kararı aldık..
sizinkisi fikir ayrılığı gibi geldi öncelikle bir aile terapistine gitmeyi düşünmediniz mi...ben genelde burdaki dertlerden ötürü kolay boşan diyenlerdenim fakat fikir ayrılıkları üçüncü bir gözün farklı bir boyut yaratmasıyla farkındalıklarınızı değiştirip hayatınızı düzenleyebilir yani bir kurtuluşunuz olabilir.Eşimle farklı dünyaların insanlarıydık, 4 senelik evliliğimizde kafalarımız hiç ama hiç uyuşmadı.. çocuğumuz da olmadı.. beni hep sıktı, kıyafetlerime karıştı, başkalarından sürekli kıskandı ve nihayetinde bu geçimsizlikler patlak verdi bir de benim bir yalanımı yakaladı(annemdeydim dedim ama kız arkadaşımdaydım yalan bu) ve bu da bahanesi oldu dün itibariyle boşanma kararı aldık..
Hakkınızda hayırlısını dilerim. Allah yardımcınız olsun.Güzel yorumlardan bir tanesi daha.. evet maalesef ki ben arkadaşlarımla eşim arasında bir denge kuramadığımdan ötürü bu noktaya geldim fakat beni yalan söylemeye teşvik eden yine eşimin baskıcı ve anlayışsız tutumuydu..
Severek ayrılıyorsan , ölüm acısı gibi...Eşimle farklı dünyaların insanlarıydık, 4 senelik evliliğimizde kafalarımız hiç ama hiç uyuşmadı.. çocuğumuz da olmadı.. beni hep sıktı, kıyafetlerime karıştı, başkalarından sürekli kıskandı ve nihayetinde bu geçimsizlikler patlak verdi bir de benim bir yalanımı yakaladı(annemdeydim dedim ama kız arkadaşımdaydım yalan bu) ve bu da bahanesi oldu dün itibariyle boşanma kararı aldık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?