Evet kızlar iş buldum şükür hayata sıkıca tutundum..Tam düşündüğüm aşamaları yaşadım acısıyla tatlısıyla çabamı verdim..
Çocuğum için direndim,sustum ..Evli kalıp ayrı olan kimsenin gösteremeyeceği sabrı gösterdim..Zaten ayrı olduğumuz 9 koca
ayda insan alışıyor..O 2haftada 1 görüyordu ve yazları haftada bir gördü,sınavlarıma çalıştım ben de...Sonra da maaş günleri
belli miktar da verdi..Yani boşanan herkesin yaşadığı sürece zaten alışmış oldum..O yüzden sonrası da zaten böyle olacağı
için velayet benim olacak,haftada 1 pazarları o görür,nafakada anlaşırsak ne mal var ne mülk tek celsede biter diye düşünüyorum..
Ben çalışmazken biliyorsunuz avukat tutmustum fakirlik belgesıyle devletten..Ama kararımı verene kadar aramadım,şimdi de
çalıştığım için sanırım o avukatla görüşmem mümkün değil doğru muyum??
Ama ben dün adli yardım için baroya sordum avukatsız boşanacaksanız 2şer şahitle dilekçe hazırlayıp gelin dedi..Şok oldum,
bu şahiti ilk kez duyuyorum ve anlaşmalı boşanma için dedi bunu..İşe gireli az süre olduğu için dava öncesi izin de almak istemiyorum,
ona söyledim araştır ve bu hafta hallet dedim..Devamlı lafı dolandırıyor ve sorularıma cevap vermiyor..Kızımla ilgili soru yazıp
geçiştiriyor..Hala utanmadan oyalayıp adli tatile girmeye çalışıyor sanki..Ben İstanbuldayım o zaman gün almam çok mu zor

(
Avukat tutacak param yok çıktı alsam hazır dilekçelerden doldurup ona imzalatıp adliyeye götürsek olmaz mı aynı gün içinde?
Ben gerçekten çok hazırım aşama aşama gereken herşeyi yaşadım..Dibe vurdum okuduğunuz günlerde,şimdi ayağa kalktım dimdik..
İstemiyorum benim bebeğimi babasız bırakan sorumsuz birini..Gitsin hayatımdan lütfen..8günüm kaldı ne önerirsiniz..Adliyeye mi
dilekçe veriliyor gün almak için ..?