- 2 Eylül 2009
- 563
- 17
- 118
- 40
- Konu Sahibi yenicherry
canım sakın yapmayın evi onların üstüne. bak benim arkadaşımın eşinin evlenmeden önce askere giderken bi ev parası birikmişi varmış. anneside çocuk askerdeyken ev bulmuş kendi evlerinin yakınından, oğluna demiş sen gelince beğenmezsen satarız başka ev alırsın. bu fiyata iyi denk geldi alalım demiş. ve üstüne yaptırıp almış evi. şuanda evliler 4 senedir. arkadaşım la konuşuyoruz. kaynanası mirasa kaldı ev sattırmam kesinliikle diyomuş.
var gerisini sen düşün. benim malım deyip sahiplencek kaynanan. bence paranızı bankada tutun dursun faizde. ama kesinlikle ev almayın kayınvalidenin üstüne. gerekirse restini çek hayır de. sonradan çok üzülürsün keşke sesimi çıkarsaydım diye ama iş işten geçer canım. allah yardımcınız olsun.a.s.
var gerisini sen düşün. benim malım deyip sahiplencek kaynanan. bence paranızı bankada tutun dursun faizde. ama kesinlikle ev almayın kayınvalidenin üstüne. gerekirse restini çek hayır de. sonradan çok üzülürsün keşke sesimi çıkarsaydım diye ama iş işten geçer canım. allah yardımcınız olsun.a.s.