Sonunda delirtti beni😣

Allah allah kocam herkese dert oldu ne kocaymış yaw

Bağırsakta nasıl bebek oluyor, onu anlamadım.
Canım rahmin içinde implantasyon yapamıyor tutunamiyor yani çıkıyor serviksten karın boşluğuna gidiyor embriyo, plasentasi da bagirsagin dis duvarina yapışıp büyümeye başlıyor. Dış gebelikte genelde fallopi tüpünün icinde büyüyor. Her durumda hayati risk var tabi tüpler küçücük bebegi nasi taşısın, olasi bi kanamada rahim büyük bi kas kanamayi tutar ama bendeki gibi bagirsakta büyüyen bi yapıda oluk gibi boşalır zaten rektal kanamam da olmuştu. Bilmeyenler icin yazdim daha cok detay var da iste yaşamayınca ne bilcen hayat toz pembe insanlar aptal bla bla denir oturdugun yerden.

Bu durum öyle ha diyince düzelmiyo. Bunca zaman sonra kimse birden değişmez. Bence eve bi yardımcı tutun ve adamı değiştirmeye çalışmayın. Size kendinizi değersiz hissettiren davranışlarına müdahale edin elbette ama bence bu durum boşanma gerektirecek bi durum değil sadece yılların birikmisligi var içinizde.

Biz bu kadınların nedir çektiği anasının yetistiremedi hoduklerle evlenip başımıza belalar alıyoruz.kaç kadın ölüyor kaç kadın psikolojik şiddet görüyor aşağılanıyor ,,,iki erkek çocuk annesiyim oglum un biri 7 diğeri 2 yaşında sofraya oturmadan masayı kurmama yardım ederler ,yatağını kendi toplar,kıyafetlerini kovaya koyar,dışarıdan eve gelince hemen üzeri değişir o şekil oturulur,oyuncaklar oynandiktan sonra toplanir,yemek yenip bittikten sonra masadan kaldırılır,eline sağlık denilir,ben cocuklarima öğrettim bilmeyen eşime dahi öğrettim.tabi bunları yaparken ömrümden omur gitti kolay değil annelik hele birde koçan bunların hiçbirini bilmiyor onada ogretiyorsan ozaman yükün iki katına çıkıyor bizler toplayıcı kadinlariz dünyayı biz yonetsek ne savaş çıkar ne kitlik olur,düzensiz hiçbirşey olmaz okadar güçlü varliklariz erkekler bizim yanımızda çekirdek kabuğu kararlı ol istersen herşeyi yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…