Sonunda delirtti beni😣

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Bıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
Not: 30 Aralık Çarşamba bugün Bebeğimi kaybettim kalbi durmuş yarın kürtaj olacağım.

Son düzenleme:
Sen alıştırmamışsın çocukluktan gelen şımarıklık tembellik var hayatı boyunca hiç bir zaman bu işleri yapmayınca evlenincede yapmıyor doğal olarak kendinide ben eve para kazandırıyorum diyede pişkince savunuyordur kesin. Anladığım kadarıylada inatçı birisi, inatçı birine inatla gitmek onu dahada alevlendirir yapacağı şeyide yaptırmaz. Bence karşılıklı çok sakin bir dille empati kurdurarak derdinizi anlatmayı deneyin

Allah yardımcınız olsun bu ev işleri konusunda inatlaşan, burnunun dikine giden erkekle yaşamak çok zor hele bir de bu kişi eşinse kat kat daha zor. Aileleri onların sadece o çok değerli 'erkeklikleri' zarar görmesin diye yetiştirdikleri için böyle hanzo oluyorlar. Kökleri kuruyasıcalar.

Temizlik vs isleri icin kadin tutacaginizi belirtip surekli para alin eşinizden. Laf edip konusacak olursa da gerekçelerinizi bir bir sayarsiniz. Eger para vermem dersede gerekirse kaynanamla kötü olurum, hamileyim temizlik yapamıyorum. Oglunda yardim etmiyor öğrenmemiş bari gelde sen yardım et derim. Belki oğlunda sen yardim ediyorsun diye vicdana gelir falan derim. Ama bu şikayetimi kendi ailem hariç esimin tum ailesine yayardim.

Yardimci birisini alin.
Cidden he. Calisip hem.ev cok cok zor

Malesef 10 yıldır değişmeyen adamı değiştiremezsin. Yetiştirilme tarzı, insanın içinden gelmesi vesaire. Bütün bulaşıkları alıp kafasına atasım geldi okurken gerçekten çok zor.

Korunduğum halde oldu bölümünü ben anlamıyorum. Birlikte olmasaydınız. Boşanmayı düşündüğünüz adamla nasıl yatabiliyorsunuz?
Aynı evde yaşarken bu dediğiniz zor. Aman aman bir cinsel hayat yok zaten düzenli.

Korunduğum halde oldu bölümünü ben anlamıyorum. Birlikte olmasaydınız. Boşanmayı düşündüğünüz adamla nasıl yatabiliyorsunuz?
Konu sahibi için söylemiyorum onun durumu bambaşka ama gerçekten çok güzel bir konuya değindiniz.Ben de bunu hiç anlamıyorum.Eş eş gibi değil devamlı kavga gürültü var hep hakaret şiddet var küslük var hatta kafanın bir köşesinde ayrılmak var ama yatakta herşey stabil.

Stabil değil aslında ama anlatamıyorum bunu farklı bir konu.

10 sene ev işi inatlaşması yapmak için fazla uzun bir süre. Evlenmeden hiç mi görmediniz hiç mi konuşulmadı anlamadım ki. Böyle alışmış ve değişmek istemeyen bir adama hiçbir şey yapamazsınız. Ya kabulleneceksiniz ya boşanacaksınız. Size tek önerim düzenli yardımcı almanız sizin de canınıza yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…