- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Yardimci birisini alin.Bıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
Kalan var öyle istisna da olsa gerçekten. Doktorlar aşırı doğurgan rahim yapısı diyorlar13 yildir evliyim 2 planli olarak yaptigim cocugum var..Hem sozde korunup nasil hamile kaliniyor.
Aynı evde yaşarken bu dediğiniz zor. Aman aman bir cinsel hayat yok zaten düzenli.Korunduğum halde oldu bölümünü ben anlamıyorum. Birlikte olmasaydınız. Boşanmayı düşündüğünüz adamla nasıl yatabiliyorsunuz?
Konu sahibi için söylemiyorum onun durumu bambaşka ama gerçekten çok güzel bir konuya değindiniz.Ben de bunu hiç anlamıyorum.Eş eş gibi değil devamlı kavga gürültü var hep hakaret şiddet var küslük var hatta kafanın bir köşesinde ayrılmak var ama yatakta herşey stabil.Korunduğum halde oldu bölümünü ben anlamıyorum. Birlikte olmasaydınız. Boşanmayı düşündüğünüz adamla nasıl yatabiliyorsunuz?
Pandemiden önce arada alıyordum ama pandemiden sonra bıraktım mecburenYardimci birisini alin.
Cidden he. Calisip hem.ev cok cok zor
Stabil değil aslında ama anlatamıyorum bunu farklı bir konu.Konu sahibi için söylemiyorum onun durumu bambaşka ama gerçekten çok güzel bir konuya değindiniz.Ben de bunu hiç anlamıyorum.Eş eş gibi değil devamlı kavga gürültü var hep hakaret şiddet var küslük var hatta kafanın bir köşesinde ayrılmak var ama yatakta herşey stabil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?