Sonunda delirtti beni😣

Çocuklukta yanlış yetiştirilme sonucu hödük herifler oluyorlar büyüdüklerinde işte.. çok çok yazık keske hamile olmasaymışsnız hemen ayrılırdınız o zaman
Ben buna katılmıyorum, elbette çocuğunu kötü yetiştiren aileler var maalesef ama hepsi öyle değil. bizi mesela, annem /babam ne beni prenses nede erkek kardeşlerimi paşa gibi yetiştirdi. Kardeşimin biri mükemmel bir eş/ baba, elinden herşey gelir, eşine her konuda destek onu el üstünde tutar, ev işi dışarı işi herşeyi yapar ama diğer kardeşim tam bir odun, halbuki ikiside aynı ailede büyüdü...

Ben buna katılmıyorum, elbette çocuğunu kötü yetiştiren aileler var maalesef ama hepsi öyle değil. bizi mesela, annem /babam ne beni prenses nede erkek kardeşlerimi paşa gibi yetiştirdi. Kardeşimin biri mükemmel bir eş/ baba, elinden herşey gelir, eşine her konuda destek onu el üstünde tutar, ev işi dışarı işi herşeyi yapar ama diğer kardeşim tam bir odun, halbuki ikiside aynı ailede büyüdü...
Tamamen o sebepten demiyorum. Kendini geliştirebilen de oluyor, geliştiremeyen de. Ama küçüklükte bi tabağını bile mutfağa götürtmeyen, her yiyeceğini içeceğini önüne hazır eden, yatağını bile toplamasını söylemeyen bir anne-babayla büyüyen cocugun ilerde böyle davranması süpriz değil onu ifade etmeye calısıyorum.

Çamaşırlarını yıkamayın, temiz ütülü çamaşırları bitince ne yapacak, ya makineye koyup çalıştıracak ya kuru temizlemeye götürecek ya da yeni alacak, bir şekilde kendisi halledecek.

Sıfır saygı gördüğünüz bi evliliktesiniz. İnsan hiçbiseye olmasa karısının hamile haline acır. Boşanmak için yazı beklemeyin derim, dogumdu bebeğin aglamasiydi gazıydı bambaşka problemleriniz olucak bi de boşanmayla başa cikamazsiniz. Bişey yapicaksaniz şimdiden yapın doğumdan önce

Ay ne sabirli kadinlar var,
Maasallah mi diyim ne diyim.

Kendi pisligini temizlemeyen insana acayip kiziyorum. Yardimci tutun denmis de, yardimcinin yapacagi seyler var yapmayacagi seyler. Kisinin donunu kirli sepetine atmasi da kisisel temizlik kapsamindadir, baskasindan beklemek olur mu hic.

Birakin yapmayin, kendinize kadar yapin her seyi. Hatta misafir cagirin eve. @Fitne_fucur senin bir olayin vardi kucuk sipayla, nasildi. Her yere ahmet sifonu cek mi yazip asmistin anlatsana.

Yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini okudum temizlikçi tut diyenler covidten dolayı cesaret edemedim geçen marttan beri. Eskiden de çok şık almadım büyük ev işleri için aldım aslında biraz sorumluluk alsa çoğu şeyi kendim yapıyorum en azından sadece bulaşıkları hallerde umrunda değil malesef evet belki de değer vermediği için. Ama çözüm bulamadım çünkü aşırı inatçı Nuh der peygamber demez.

Yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini okudum temizlikçi tut diyenler covidten dolayı cesaret edemedim geçen marttan beri. Eskiden de çok şık almadım büyük ev işleri için aldım aslında biraz sorumluluk alsa çoğu şeyi kendim yapıyorum en azından sadece bulaşıkları hallerde umrunda değil malesef evet belki de değer vermediği için. Ama çözüm bulamadım çünkü aşırı inatçı Nuh der peygamber demez.

Örneğin çamaşırları yıkamadınız sadece kendi çamaşırlarınızı yıkadınız. Ne olacak o zaman? Dışardan söyleyecek değil ya. Yemek yapmayın ne kadar süre dışardan söyleyebilir? Para dayanır mı buna? Maaşınızdan da vermeyin. Madem ev işleri benim görevim evi geçindirmekte senin görevin diyerek bir kuruş vermeyin. Elinizden geleni yaptığınıza çok emin olamadım açıkçası. Pasif gördüm sizi

Canım onlar icin yuva mı yıkılır yaa. Bak şükür et ya ben napim geçen çorabını mutfakta buldum. Banyoda cekirdek kabuklari topladim. Sen ayakkabisini silmek icin almış mutfaktaki sari bezi ayakkabisini silip geri mutfağa atmış böyle bi kocan olsa napardin🤭😂 Ama yinede çok seviyorum minik kuşumu😂
Öff aşka bak :27:

çamaşır sepetiyle donunu koydugu yer arasında tam 75 cm var üşenmedim ölçtüm

genede yere atıyor banyoya gireken , sepete koysana diyorum kadın kaldırsın diyor , senın pis donunu kadına kaldırtmaya utanmıyormusun diyorum

tamam kaldırırım diyor ama kaldırmıyor sabah benden önce işe gidiyor bakıyorum gene yerde, mecbur ben kaldırıyorum kadına ayıp olmasın diye ,

öküz hep öküzdür ne yaprsan yap , bunların elinde ömrümüz tükenecek
İyi donunu değiştirmeye üşenmiyor ortalıkta hep bir don

Allah sabır versin. Bence çok çabalama çünkü değiştirebileceğini düşünmüyorum açıkçası. Muhtemelen annesi suyunu bile ayağına getirmiştir oğlusunun. ..o yüzden anlatamazsin
Ya buna hiç katılmıyorum bi kvdem var hala yemeğe gitsek nerdeyse kaşıkla yedirecek oğluna kendi tabağındaki etleri seçip esimin tabağına koyar 🤦🏼‍♀️ ama eşim hiç öyle birisi değil bence karakter birazda bazen banyoya girmeden once çikardıklarını kirli sepetine atmak isterim ben atıyormuyum diye bana söylenir bide :deli: böyle adamlara da bayılıyorlar galiba banyo önünde don çıkarıp bırakan tövbe tövbe :olamaz:

Çocukluktan yetiştirilmeye bağlamayın her şeyi lütfen.Oğlum var tembelliğin kitabını yazar,bir çöpü bir çöpün üzerine koymaz, delice dağınık.
İyilikle yaptırmaya çalıştım yok olmadı, kötülükle yaptırmaya çalıştım yok.Ödül ceza denedik yok.Kişisel temizliğiyle ilgili her şeyi de kavga gürültüyle yapıyor. Yokları oynuyor biliyorum evlenince eşi beni suçlayacak ama bunu yaşayan bilir.Kardeşi öyle değil mesela her şeyini toplar sorun çıkarmaz.Düzenlidir.
Diyeceğim o ki öyle her şey yetiştirmeyle değil insanın ruhu tembelse anne baba da bir yere kadar etkili oluyor.Eşinizin çocukluktan gelme bir durumu var bence.Artık kemikleşmiş en temizi ya kadın alın ya da yaptığınız işlerin karşılığında kendi özelinize para aktarın ortak paranızdan bağımsız olarak.Keyfinize göre harcayıp acısını çıkarın.

Bence ciddi ciddi yoklugunuzla tehdit edin, blof yapmayin ama adam olmayacaksa atin gitsin cunku b3n boyle bir insani gozumde canlandiramiyorum bile ama siz yasamayi beceriyorsunuz helal olsun sabrinjza ama artik yeter deyin dunyaya 1 kez geliyorsunuz

Bıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.

Çok çok benzer sebeplerden ayrıldım.malesef düzelmiyor.hasta olurdum bir tabağı bile kaldırmadı.simdi noldu biliyormusunuz tek başına yaşıyorum bir yemek bile yapasım gelmiyor okadar zor geliyormu gelen bir kisiye kahve yapmak mesela.

Bıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
Çok gereksız bir adam .Kazandıgınız parayı harcıyomusunuz?

Back
X