SONUNDA GIDIYORUM.

Teşekkür ederim.
Ben burda psikolog yazdığımda birileri psikolog değil psikiyatriye gitmen lazim.
Psikolog daha ağır vaka ile uğraşıyor denmisti yanlış mi yaptım.
Hayir psikiyatrist agir vakayla ugrasiyor sizin psikologa gitmeniz lazim

Bu cok dogru Bunu lutfen dikkate al E elmas gzl

Hayir o kadar daldan dala atlamisin ki Allah seni emi.
Girgir i ben demedim kız. Bir tane geyik topigi vardı orda kadınlar akşam mini etek giyip hali girgirlayalim demişti. Sonra leoparli tayt giyecem diyen oldu. Bende banane ben şalvar giyip yapacam2 demistim .
Yani konuyu ben acmadim .
Spora 6 ay gittim. Evet birz kafa dağıtıyor ama 6 ay sonunda 2 kilo aldim vermek yerine onu da bıraktım .
O dediğin diziyi yaşım dolayısı ile bilmiyorum ama bizim orda it yurduna koymadi demek hiç değer verilmiyor demektir. Yani çoğu insan sinirlenince söyler.
Anasi diye de , inşallah meaafesini koyar. Yoksa beni kökten kaybeder. Çok kotuyum zaten

Inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Bu anlattigin psikiyatri diyor demi. Sonra psikologa yonlendiriyor. Normalde psikiyatr ilaç yazıp yolluyor muş
Psikiyatrist gerekli görürse ilac yazar, senin duygu durumun duzene girsin, biraz cabuk toparlan diye, "psikolog arkadaslarla gorusun devam edin" der.
Ben ayni hastanede bir psikologla devam etmistim ama psikiyatrist de beni hepten birakmamisti, ara sıra durumu kontrol icin onunla da gorusmustum.
İlaçtan korkma. Bagimlilik yapmiyor, istah acmiyor, psikiyatristin ilk soyledigi bu olmustu, herkes bu konulardan cekindigi icin.

Teşekkür ederim.
Ben burda psikolog yazdığımda birileri psikolog değil psikiyatriye gitmen lazim.
Psikolog daha ağır vaka ile uğraşıyor denmisti yanlış mi yaptım.

Psikolog , terapi gibidir ilaç vermez. Psikiyatrist ağır vakalar için ilaç yazar , pek dinlemez. Sadece teşhis koymaya çalışır.

pisikiyatriste gitmen iyi ama hersey sende bitiyor cnm önce sen kendini bi dinle insanın kendi kendisi asıl dr dur bence bide sosyal aktivitelere felan katıl zamanını boş geçirme zaten o zaman böle şeylerlede uğraşmazsın aklına bile gelmez

Teşekkür ederim canım. Geldiğimde gelismeleri yazarım insallah.
Ilac istemiyorum esimde kullanmami istemiyor

sen bu görüşme olayını çok kafaya takmışsın bence sonuçta eşinin annesi demi az v eöz görüş ve yine diyorum bi hobi bul ve zamanını boş geçirme derim zaman çok önemli giden zamanı asla geri alamazsın on agöre yaşa ve bu kadar kafaya takma

Psikolog , terapi gibidir ilaç vermez. Psikiyatrist ağır vakalar için ilaç yazar , pek dinlemez. Sadece teşhis koymaya çalışır.
Ama hastaneyi aradim ilk psikiyatrist e gitmeden psikologa gidemezsiniz dedi. Öyle yapacağım

Canım eşim fazla izin vermez öyle sosyal aktivitelere katilmaya. Zamaninda kadin kurslarina gittim sevmedim. Spora da gittim. Ama su an da hiç bir seye istegim yok.

Canım eşim fazla izin vermez öyle sosyal aktivitelere katilmaya. Zamaninda kadin kurslarina gittim sevmedim. Spora da gittim. Ama su an da hiç bir seye istegim yok.
evinin içinde bi şeylerle uğraş ve eşine bu rahatsızlıkları anlat(ama kavga etmeden tatlı dille)

daha yeni evlisin hikayeni bilmiyorum ama evlenene kadar bayağı şeyler yaşamışsın.ilacı niye önermiyorum yaşadığın koşullar değişmediğinden ilaçlar sadece sorunla yüzleşmeni erteliyor.yaşadıkların taze olduğundan zamana ihtiyacın var.hazmetmek unutmak için.bazen bizlerde unutmak istemeyip hatırlayıp hatırlayıp kendimize daha çok acı veririz.kayın valideni sendrom haline getirme.psikologa da gitsen kayın valide olduğu gerçeği değişmeyecek.maalesef hep hayatının içinde olacak.önemli olan onun ne yaptığı ne ettiği ne düşündüğü olmamalı sen ile eşin arasındaki ilişkiyi önemse.psikolog bu gerçekle var olangerçeklerle yaşamayı, olumsuz duygularla baş etme yollarını öğretiyor.şöyle düşün evladını kaybetmiş bir anneye evladını geri veremiyor bu gerçekle yaşama gücü sağlamaya çalışıyor.intiharı düşünen ve tek çare olarak gören öğrencime toz pembe şeyler söylemedim hiç.içindeki durumdan kurtulmak için farklı yolları sundum ve seçeneklerin bunlar ya da bu gerçekle yaşamayı öğreneceksin dedim..bir de her şeyi çok sorgulama.insanların davranışlarını çok irdeleme bu bizi paranoyak yapar.her şeyi akışına bırak zamanı gelince üzülürüz yarının yasını şimdiden tutma.sana hiç bir şey almadılar mı bir şey takmadılar mı boş ver hayatta çok daha güzel şeyler var.inan herkese her şeye takılsak hayat çekilmez olur.eşinle yaşayacağın güzel anları yok o bunu yapmıştı yok o bunu demişti gibi geçmişten kalan şeylerle kendini de eşini de tüketme..esnek ol.inşallah sana yardım edecek bir psikolog psikiyatr bulursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…