Hayir psikiyatrist agir vakayla ugrasiyor sizin psikologa gitmeniz lazimTeşekkür ederim.
Ben burda psikolog yazdığımda birileri psikolog değil psikiyatriye gitmen lazim.
Psikolog daha ağır vaka ile uğraşıyor denmisti yanlış mi yaptım.
Inşallah gelmez. Normalde melegim der eşim ama valla supurgemin sapini cevirmeye bakar.
Gelmez inşallah. Büyük konusmayim da
Bu cok dogru Bunu lutfen dikkate al E elmas gzlŞunu unutmayın, ne psikiyatrist ne de psikolog size sihirli degenekle dokunmayacak. Kayinvalidenize insanlık, merhamet yuklemeyecek, kalbini yarıp içine sizin sevginizi koymayacak.
Yani bir anda her şey değişecek umuduyla gidip husrana ugramayın. Söylediklerini yapın mutlaka. Amaan nefes al ver al ver ne saçma demeyin. Size tahammulunuzu yukseltmeyi, bazi seyleri gormemeyi, bazi seyleri duymamayi öğretecek. Öğrenmeye açık olun. Ama kv de şöyle yaptı diye tekrarlamayin surekli, terapistinizin söylediklerini icsellestirin, düşünün, doğruluğunu kabul edin. Sürekli savunma modunda olmayin, bırakın kendinizi.
Ilacli bir tedavi gorurseniz asla kafaniza göre birakmayin ilacı ve kontrolleri aksatmayin. Psikologa giderseniz de seansların arasını açmayın, birden gitmekten vazgeçmeyin. Hic birseye istikrarsiz ulasamayiz
Hayir o kadar daldan dala atlamisin ki Allah seni emi.-konu dışı, Elması görünce aklına gırgır gelen tek kişi ben miyim ahahah-
kilo takıntısını çözmek adına spora başlasan psikolojin de düzelir. Kaynana yerine spor koy, koşu bandında hıncını al. Şu "it yurdu" ne biçim tabir ya yılanların öcünden fırlamış gibi. /Kocan ağaç kovuğunda meydana gelmedi anası neticede. Ya huyu çekecek ya suyu çekecek ya bakışı benzeyecek, ilerde de evinize gelecek, sen ailene o kadar kinlendin de ne oldu bi yerde affettiriverdiler.
Inşallah.Zamana bırak herşeyi mutlaka düzene girecektir..
Hastaneyi aradım. Psikiyatriste gitmeden psikologa gidemeZsiniz dedi adam. Gidiyim bi bakalimHayir psikiyatrist agir vakayla ugrasiyor sizin psikologa gitmeniz lazim
Inşallah.
Ama biliyorum beni arayacaklar. Çok arayacaklar. Ama iş işten geçmiş olacak
Psikiyatrist gerekli görürse ilac yazar, senin duygu durumun duzene girsin, biraz cabuk toparlan diye, "psikolog arkadaslarla gorusun devam edin" der.Inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Bu anlattigin psikiyatri diyor demi. Sonra psikologa yonlendiriyor. Normalde psikiyatr ilaç yazıp yolluyor muş
Teşekkür ederim.
Ben burda psikolog yazdığımda birileri psikolog değil psikiyatriye gitmen lazim.
Psikolog daha ağır vaka ile uğraşıyor denmisti yanlış mi yaptım.
Eşim ne der ama bilmiyorum ki.Baktın sana çok zarar veriyorlar o zaman iletişimini tamamen kesersin..
Buda kimseyi enterese etmez zaten,sen eşinle huzurlu ol yeter..
Teşekkür ederim canım. Geldiğimde gelismeleri yazarım insallah.Psikiyatrist gerekli görürse ilac yazar, senin duygu durumun duzene girsin, biraz cabuk toparlan diye, "psikolog arkadaslarla gorusun devam edin" der.
Ben ayni hastanede bir psikologla devam etmistim ama psikiyatrist de beni hepten birakmamisti, ara sıra durumu kontrol icin onunla da gorusmustum.
İlaçtan korkma. Bagimlilik yapmiyor, istah acmiyor, psikiyatristin ilk soyledigi bu olmustu, herkes bu konulardan cekindigi icin.
Ama hastaneyi aradim ilk psikiyatrist e gitmeden psikologa gidemezsiniz dedi. Öyle yapacağımPsikolog , terapi gibidir ilaç vermez. Psikiyatrist ağır vakalar için ilaç yazar , pek dinlemez. Sadece teşhis koymaya çalışır.
Canım eşim fazla izin vermez öyle sosyal aktivitelere katilmaya. Zamaninda kadin kurslarina gittim sevmedim. Spora da gittim. Ama su an da hiç bir seye istegim yok.pisikiyatriste gitmen iyi ama hersey sende bitiyor cnm önce sen kendini bi dinle insanın kendi kendisi asıl dr dur bence bide sosyal aktivitelere felan katıl zamanını boş geçirme zaten o zaman böle şeylerlede uğraşmazsın aklına bile gelmez
evinin içinde bi şeylerle uğraş ve eşine bu rahatsızlıkları anlat(ama kavga etmeden tatlı dille)Canım eşim fazla izin vermez öyle sosyal aktivitelere katilmaya. Zamaninda kadin kurslarina gittim sevmedim. Spora da gittim. Ama su an da hiç bir seye istegim yok.
doğru söylüyorsun insan kendine önce yardım etmeli.biz kendimize yardım etmek istemezsek kimse de bize yardım edemezCanım eşim fazla izin vermez öyle sosyal aktivitelere katilmaya. Zamaninda kadin kurslarina gittim sevmedim. Spora da gittim. Ama su an da hiç bir seye istegim yok.
Ama hastaneyi aradim ilk psikiyatrist e gitmeden psikologa gidemezsiniz dedi. Öyle yapacağım
Şu "it yurdu" ne biçim tabir ya yılanların öcünden fırlamış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?