burnunu en az sokan anneyi alabilirsiniz bence :)
ikiside olabilir anca çünkü.eşim bu teklifle aslında çabaladığını gösteriyor.adamın tek derdi hanımıyla biraz daha yakınlaşmak.haksızda değil.
Anneleri de alın birine biri diğerine diğeri bakar :) yazık bir anneye ikiz bebek bırakılır mı hiç ,çok zorlanır eziyet çektirmeye goturmeyeceksiniz sonuçta :) hem yalniz da kalmaz ikisinide götürün bence
teşekkür ederimO zamn biz çok sevindik sorunsuz geçmesine bebeklerimiz kaç aylık :)
Birde eşinizle olan sorun ne
benımde ıkızlerım olacak ama sanırım bende annelerı goturmezdım. sosyal medyada bı kadın takıp edıyorum tek basına ucuzlerıyle yapmadıgı sey yok. bakıcısı vs de yok inş bende becerebılırımo zaman sürekli rahata alışır eşim diye korkuyorum açıkçası..
benımde ıkızlerım olacak ama sanırım bende annelerı goturmezdım. sosyal medyada bı kadın takıp edıyorum tek basına ucuzlerıyle yapmadıgı sey yok. bakıcısı vs de yok inş bende becerebılırımhem annemı istesem kaynanayı istemem
İkizleriniz varken eşinizin rahata alışması pek mümkün görünmüyor :) Allah kolaylık versin size bu arada tatilinize ve mutlu olmanıza çok sevindim kendim tatile çıkmış gibi :) iyi bakın kendinizeo zaman sürekli rahata alışır eşim diye korkuyorum açıkçası..
teşekkür ederim
eşimle sorunun temeli malesef genellikle onun ailesiyle ilgili..birbirimize saygımız bitti..
Aman sakın alma bir iki göstemelik yardımcı olup sonra senden cok tatil yaparlar boşver kımse olmasın bir saat gir denize daha rahat et biz her sene götürüyorduk baktım kadın bronz dönüyor ben cocuk peşinde öğle uykusu yemek zayıflamıs ve aynı ten rengimle geri dönüyorım yaz tatilinden .eylülde kızım ben ve eşim gittik cok daha rahat ettik kimseye ayak uydurmak zorunda değilsin kızım şimarıklık yapmadı rahat huzurlu bir tatildi tavsiye ederim:)evet sonunda 3 günlüğüne de olsa ikizlerimle bir kaçamak yaptık..ne yaptın nasıl geçti diye merak edenlere yazıyorum bu yazıyı...şu eşle olan tartşmalara çözümü olan varsa hemen tavsiyeleri alayım
not : doğumdan sonra eşimle aramızdaki buzlar tam erimiyor işte..ne yapsak ne etsek olmuyor..arada iyiyiz ama geri kalan arada düşman gibiyiz..hep laf sokma hep tartışma falan filan..
tahmin ettiğimiz gibi zor geçmedi..arabayla gittik sarımsaklı da bir otele gittik..yolda tabikide ağladıkları oldu uyudukları oldu...ama o kadar olacak dimi..otelde gece uyudular..arada kalktılar ama bizi uykusuz bırakmadılar..
birtek İzmire gezmeye gitmiştik dönüşte uyku saatlerinde yola çıktık ve bir ağlama krizleri ki sormayın..o zaman çok zorlandık..haklılardı ama...
sonuç olarak eşimle tartışmalarımız haricinde çok tatlı bir kaçamak oldu bizim için..mikirtoşlarım suda oynamayı çok sevdi..
seneye tatil planımız var..ben yine dördümüz gitme taraftarıyım..eşim anneleride getirelim bizde biraz rahat edelim derdinde..bakalım seneye nasıl olacak...sizce hangisi en mantıklısı...
ya aslında bizim dinlenmemiz için gelmeleri çok iyi..ama bundan sonraki her tatilde eşim mutlaka yanında birisini ister...çünkü rahatlığa alışır..Yaz başı gittiğimizde biri 4 yaş diğeri 5 aylıktı. Annemin de olmasını istersim ne yalan söyleyeyim. Sizin ikiz olduğu için 2 anne de gelebilir. Sen de eşinizle sevgili gibi takılırsın:))
ay çok teşekkür ederim içtenliğinize :))İkizleriniz varken eşinizin rahata alışması pek mümkün görünmüyor :) Allah kolaylık versin size bu arada tatilinize ve mutlu olmanıza çok sevindim kendim tatile çıkmış gibi :) iyi bakın kendinize
haahaa valla sesli güldüm..öyle olursa eşim dumur olur vallahiSiz sanıyorsunuz ki siz tatil yapacaksınız anneler çocuğa bakacak. tam tersi onlar kırk yılın başı tatile gelmişim derdine düşüyor benden demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?