tesekkür ederim cok sagolay çok sevindim..Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
becerirsin kesinlikle..yeter ki eşin sana yardımcı olsun..benim eşim hakkını yiyemem bu konuda bana geceli gündüzlü çok yardımcı oluyor..
valla doğrusunu söylemek gerekirse bende kayınvalidemi istemem..zaten 7 yıl boyunca onlarla tatile gittim daha ne yapayım..
valla ne yalan söyleyeyim boşanma kararı olmazsa bile asık suratla mutsuz bir tatil geçireceğim kesin..O zaman kesinlikle kV ile gitmeyin. Boşanma kararı ile donmus olursunuz
bizimkiler tatil yapmaz eminim aslında..ama ben özellikle eşimin rahata alışmasını istemiyorum..çünkü bunun sonu yok..çocuklar bizim sonuçta biz alışmalıyız onlarla tatile gezmeye..Aman sakın alma bir iki göstemelik yardımcı olup sonra senden cok tatil yaparlar boşver kımse olmasın bir saat gir denize daha rahat et biz her sene götürüyorduk baktım kadın bronz dönüyor ben cocuk peşinde öğle uykusu yemek zayıflamıs ve aynı ten rengimle geri dönüyorım yaz tatilinden .eylülde kızım ben ve eşim gittik cok daha rahat ettik kimseye ayak uydurmak zorunda değilsin kızım şimarıklık yapmadı rahat huzurlu bir tatildi tavsiye ederim:)
yüzde yüz aynı düşüncedeyim..çekirdek aile olarak gitmeliyiz.. :)tesekkür ederim cok sagoleşimden umudum var inşallah sizin gbı oluruz. ayrıca sen bılırsın en ıysını ama anlasamadıgın ınsanla tatıle gıtmek bence mantıksız. tatıl dedıgın huzurlu rahat olmalı. e 7 yıl zaten gitmişsin bence cocuklarla hıc alıstırma kalın aılecek basbasa.
benim bekar erkek kardeşim var ama onun bize yararı olmaz..böyle gide gele bebişlerde bizde alışacağız gibi geliyor..Biz de bayram sonu gittik Antalyaya. Çok zor geçmedi . Orta karar diyelim
Eşim de büyüklerin yanımızda olmasını istiyor. Eğer kV niz ile anlasabiliyorsaniz tatilde büyük rahatlik olur. Ama bekar kardeşiniz gorumceniz felan vqrsa onlar dqha iyi olur.
teşekkür ederim
eşimle sorunun temeli malesef genellikle onun ailesiyle ilgili..birbirimize saygımız bitti..
bende çok üzgünüm..ama kendi bu noktaya getirdi maalesef...Çok üzüldüm canım bebeklerinizvar artık onlara yoğunlaşın en iyisi :)
bende çok üzgünüm..ama kendi bu noktaya getirdi maalesef...
Aynen emin ol daha rahat olucaktır tek başınıza gitmeniz yani ailecek.bizimkiler tatil yapmaz eminim aslında..ama ben özellikle eşimin rahata alışmasını istemiyorum..çünkü bunun sonu yok..çocuklar bizim sonuçta biz alışmalıyız onlarla tatile gezmeye..
9.5 aylık canım
Ayyy çok kucukler nasıl idare ettin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?