Sonunda kara haber geldi

valla cnm inşallah iyi niyetli geliyorlardır. sonuçta kavgalıydınız hepsi toplaşıp gene kavga etmeye geliyor olmasınlar. olmaz olmaz deme valla. benim kaynana ıkıntı sıkındı kaga çıkartmaya çalıştı bayramın 1.gününden itibaren hemen kaçtık şuraya gitcez yorulduk felan gibisinden en sonunda eşimle kavga etmiş o zamandan beridir konuşmuyor eşim ailesiyle. siz hazırlıklı olun bence hiç iyi niyetli değil. yoksa sizin gitmeniz için ısrar ederlerdi bir büyük gidermi hiç bayramda hadi siz davet etseniz neysede. hayırlara vesile olsun inş.

valla cnm inşallah iyi niyetli geliyorlardır. sonuçta kavgalıydınız hepsi toplaşıp gene kavga etmeye geliyor olmasınlar. olmaz olmaz deme valla. benim kaynana ıkıntı sıkındı kaga çıkartmaya çalıştı bayramın 1.gününden itibaren hemen kaçtık şuraya gitcez yorulduk felan gibisinden en sonunda eşimle kavga etmiş o zamandan beridir konuşmuyor eşim ailesiyle. siz hazırlıklı olun bence hiç iyi niyetli değil. yoksa sizin gitmeniz için ısrar ederlerdi bir büyük gidermi hiç bayramda hadi siz davet etseniz neysede. hayırlara vesile olsun inş.

yok kayınpeder falan o karakterde deilleridir kavga etmeye gelmezler daha çok kaynanam beni çaktırmadan ezmeye calışır benm evimde kendi istedikleri olsun ister kendi evi gibi kullanmak ister oğlundan yüz bulsa iyice söyle açıktan yapacak ta yapacaklarını eşimdende çekinio o yüzden ben iyiyim karın kötü havalarında bakem ne olcek ...... yok ya kavga amaclı deil kayınpeder biraz düşkün benm oğlana çok sevio onu özledide gelmek istio gelsin gelsinde keşkle tek tek gelselerdi dimi amma

Canım sen nasılsın sıkıntıya devam galiba sanırım hala..
Kafana nekadar takarsan okadar büyür canım..
Biraz oluruna bırak, sonuçda gelicekler bi şekilde
Yatama konusunda da gelenler senin evini biliyor neticede bile bile lades diyorlar sıkışıversinler düşünme odanı felanda verme
hangi birine vercen yatanı..
1 değil 2değillerr..
İnsan bayramlardan soğuyor dimi böyle olunca bayram gelsin istemiyor

Canım sen nasılsın sıkıntıya devam galiba sanırım hala..
Kafana nekadar takarsan okadar büyür canım..
Biraz oluruna bırak, sonuçda gelicekler bi şekilde
Yatama konusunda da gelenler senin evini biliyor neticede bile bile lades diyorlar sıkışıversinler düşünme odanı felanda verme
hangi birine vercen yatanı..
1 değil 2değillerr..
İnsan bayramlardan soğuyor dimi böyle olunca bayram gelsin istemiyor

valla haklısın taktım heralde 2 gecedir rüyamda görüyorum zaten kaynanayı inan hiç sevmiyorum .. karakterim geregi sevmediğim insanlarla bir daha hiç karsılaşmamda görüşmemde .. ne yzaık ki kaynanayada böylede yapamıyosun ... aman amannnn valla kaynana yüzünden her kavgamız eşimle aramda 3 aya patlıyo doğru düzgün konuşmuyooo falan da fişmannnn işte şimdi gelirde bişi der bende dayanamıyorum hemen karsılığını veriyorum sonra bakıverin curcunaya .....boştan yere ağzımızın tadı bozulcak bi kezde gelipte kavgasız sessiz ayrıldığımız hiç olmadı kiii bu sefer öle olsun

canım bende senin gibiyim..
Sevmiyorum anlaşamıyorum o aksa ben kara
zaten ben ipleri kopardım görüşmüyorum artık eşimede tepkililer
ama işte mecburiyetler..
Mecburen 7 sene katlandım, bende istemeye istemeye yapmak zorunda olunanları çok iyi biliyorum..
Sen naparsan yap el pençe divanda dursan olmuyor..
O yüzden kendini yıpratma..
adımız gelin bacımmm napıcan el kızıyız

Back
X