Sonunda karşılaştık...

Lyanna Mormont

Halaybaşı
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
14.327
54.654
598
35
Bir süre önce, 1-1,5 ay kadar görüştüğümüz adamla aramızdakini bitirmiştim. Aralarda birkaç kez konuşmuştuk ama en son konuşmamızda, ki bir hafta önceydi, kendisi bana bir yerde karşılaşsak da pas vermeyeceğini, iplemeyeceğini, bunu benim istediğimi, ya hep ya hiç dediğini söylemişti ve daha da cevap vermemişti. Ben tabii bu lafları sindirene kadar hop oturup hop kalktım, güzel laf koydu gitti şimdi doğruya doğru.

Her neyse. Akşamları çıkarken "karşılaşacak mıyız" düşüncem dün nihayet buldu ama o kadar güzel şartlarda karşılaştık ki. İkimiz de dans ediyoruz, o eski, ben yeniyim. Dün gece bir (erkek) arkadaşımla ikimiz bir dans mekanına bakmaya gittik. Mekana girdik laap diye benimki karşımızda. "Aha burda" dedim, arkadaşım "yürü giriyoruz içeri" dedi. Bizi gördü bunun surat bir dondu. Ben bakmadım bile. Geçtik pistin önünde masaya oturduk, bu hemen bir kızı kaptı dansa kaldırdı. Bir-iki şarkı sonra arkadaşım tuttu beni "hadi kalk dans edeceğiz, sakin ol umursama onu" diye. Biz kalktık dans ettik, o sırada dersten bir arkadaşımı gördüm, sonra lafladık. Ders arkadaşım kaldırdı beni dansa, dersteki partnerim olduğu için birbirimizin her hareketini biliyoruz, çok uyumlu dans ettik. Hatta biz pistte iki çift (biz ve benimkiyle partneri) yan yana dans ettik.

İkimiz de birbirimizin yüzüne bakmadık, tanışıyor olduğumuza dair mimiğimiz oynamadı. Kesinlikle eminim benden ya hareket bekledi gece, ya sonra mesaj veya nispetli/göndermeli/laf sokmalı instagram postu. Hiçbirini yapmadım. Yanımdaki erkeğin kim olduğunu da bilmiyor. Artık her mekanda karşısına çıkabileceğimi de fark etti.

Bence gayet güzel idare ettim gece, en azından gururumu kurtardım.
Böyle olsun istemezdim, sonuçta aynı yatağı paylaştık, sabaha kadar sarılıp uyuduk, en azından şu ortamda bir merhabamız olabilirdi. Olmaması onun tercihi oldu ama içim o kadar rahatladı ki. Hem karşılaşma stresimiz bitti, hem aynen onun dediği gibi umrumda bile olmadı onu görmek.

çocukça.

ne gerek var böyle nispetlere? mimiğiniz oynamamış olabilir ama tüm gece aklınızdan çıkmamış adam, öyle ki dans sırasında ikiniz de birbirinizi düşündünüz yalnızca. kendinizi kandırmayın mimiklere söz geçirirsin ama kalbine asla :)

1-2 hafta veriyorum size, barışırsınız.

Siz, bu adam hala sizi önemsesin istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Eğer öyleyse, karşılaştığınız yerde umursamayarak iyi yapmışsınız.

Sanki biraz da, seni umursamıyorum dedi diye hırs yapmışsınız gibi geldi bana. Aslında siz de çok önemsemiyorsunuz sanki.

Karsilasma demeyelim adam nereye gitse tahmin ettiginiz icin aurekli onun gitrigi yerlere gittiniz ve en sonunda tutturdunuz.tabbi gene ise yaramadi.biz gercek insanlarin olaylari dizilerdekine benzemiyor.sizi disardan izleyenler olarak dans edisinizi gorsek aahhh ne romatik demezdik hareketlere bak helee derdik. Ki suan hepimiz diyoruz kk olarak

Yok ayrılan benim zaten, barışma gibi bir durum olmaz. Ben geçen haftaki umrumda değilsin tavırlarına çok bozuldum sadece yalan değil

Aynen öyle. Hırs, artık dürüst olayım ego zedelenmesi falan birkaç şey oldu içimde. Ben sadece arkadaşça muhabbeti sürdürecektim halbuki. Kıyamadım kendime ahaha

Umrunuzda olmayan hali buraya gelip konu acmaniz, olsa nasil olurdu?
Kendinize durust olun bence

Nasil umrunda degil ya
Baya baya umrunda

Ya umursadığım için değil, karşılaşmamızın bu kadar rahat geçmesine rahatladığım içindi o. Çünkü her çıkışımda karşılaşacağız stresim vardı.

Birbirinizin umurundasiniz bence sen seviyorsun da
Yok ya öyle sevgi falan yok da geçen hafta hırs yaptıydım

İlahi, güldürdünüz beni. Bu kadar kurmaca gücünü nereden buluyorsunuz acaba?

Sürekli onun gittiği yerlere gitmedim. Latin dansı yapıyoruz, küçük bir yerde yaşıyoruz, haliyle latin gecesi yapan 3-4 yer var. Gittiğiniz her mekanda bir tanıdıkla karşılaşıyorsunuz zaten. Eninde sonunda karşılaşacaktık, onun gerginliği vardı zaten bende.

Dans edişim romantik değildi valla, arada kaçırdığım yerler oldu kendime güldüm. Dans deyince siz sanırım sadece slow dans düşünüyorsunuz, benim bahsettiğim bachata salsa gibi latin dansı. Yeni başlayan bir acemi olarak pistte tabii ki beceremediğim yerler oldu, dans partnerimle beraber güldük geçtik.

Dışınızı bilmem ama içiniz gerçekten çirkinmiş.

Eski konularınızdan anladığım kadarıyla aranızda yaşanan kısa süreli bir yatak arkadaşlığıydı sadece. Duygusal anlamda bişey yaşanmadı, normal bir sevgililik aşamasına geçilmedi. Sizde duygusal aşamaya geçiş var ama karşı tarafta olmayınca ilişkiyi oraya götürememişsiniz gibi de görünüyor gerçi burdan. Yoksa gereksiz bir adam için ardarda üç konu açmazdınız.
Bu kadar ufak bir yaşanmışlık için bu kadar çok çaba, emek ve zaman harcamaya değer mi? 3-5 kez takıldığınız adamı gördüğünüzde selamlaşmak size ne kazandırır, selamlaşmamak ne kaybettirir?

Şimdi şöyle anlatayım.

Birlikte keyifli vakit geçiren, cinsel paylaşımı da olan iki kişiydik. Yani öyle bir saat görüş sonra herkes evine şeklinde bir şey değildi. Birlikte alışveriş yapıp evde dolap yerleştiren, yemek yapan, planlar yapan, salonda uzanıp saatlerce sohbet edengillerdendik. Sevgililik aşamasına geçiş isteğim veya talebim olmadı, hani sevgili olamadık ondan hırslıyım gibi bir durum yok aslında. Zaten farklı sebeplerden olayı bitiren benim.

O her sabah daha ben uyurken günaydın mesajıyla güne başlayıp (her sabah ama), gece yatarken iyi geceler ile bitiren, ben yatıyorum dedikten sonra online olursam "haa bana uyuyorum deyip uyumuyorsun demek" diyen, "sen kime onlinesın, benden başka kiminle konuşuyorsun" diyen, bir yere gittiğimde "niye bana haber vermedin", telefonuma mesajlar geldiğinde "o kim, bu kim, kızlarla ne konuşuyorsun, beni anlattın mı, nasıl anlattın, ver bakıcam ne dedin benim için" diyen, uzun süreli sevgililiklerinde doğum kontrol hapı tercih ettiğini söyleyip arkasından "yani biz seninle ileride olursak..." diye ağzından kaçırıp susan taraftı. Sevgililik talebi onun da olmadı, ben bitirmesem ileride bir şeyler değişir miydi bilmiyorum açıkçası.

Selamlaşmak selamlaşmamak değil aslında mesele. Yani dün selamlaşmadık evet, hiçbir şeyim eksilmedi. Ama ben insanlarla kötü ayrılmayı sevmiyorum. Aramızda bir kavga gürültü olmadı, tatsızlık yaşanmadı, sosyal ortamda karşılaşınca bir merhaba demenin nesi kötü? Ki son laflarına kadar herhangi bir sorun olmadan yazışıyorduk da. İyi kötü bir şeyler paylaşmış iki insan olarak birbirimizi tanımazdan gelecek raddede olmamız, ne bileyim...

Ahaha ay destan yazmışım bu arada kusura bakmayın

Valla ooooh mis olmuş, harika olmuş.
Normalde ne gerek var derdim ben de ama, hani size dediği o laflar var ya, öyle laflar söyleyen, öyle lafların "kral" olduğunu sanan tipler ancak bundan anlardı.
Çok da güzel olmuş, mis gibi de olmuş. Sizin adınıza keyiflendim, keyif kahvesi yapacağım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…