- 20 Kasım 2018
- 14.327
- 54.654
- 598
- 35
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
çocukça.Bir süre önce, 1-1,5 ay kadar görüştüğümüz adamla aramızdakini bitirmiştim. Aralarda birkaç kez konuşmuştuk ama en son konuşmamızda, ki bir hafta önceydi, kendisi bana bir yerde karşılaşsak da pas vermeyeceğini, iplemeyeceğini, bunu benim istediğimi, ya hep ya hiç dediğini söylemişti ve daha da cevap vermemişti. Ben tabii bu lafları sindirene kadar hop oturup hop kalktım, güzel laf koydu gitti şimdi doğruya doğru.
Her neyse. Akşamları çıkarken "karşılaşacak mıyız" düşüncem dün nihayet buldu ama o kadar güzel şartlarda karşılaştık ki. İkimiz de dans ediyoruz, o eski, ben yeniyim. Dün gece bir (erkek) arkadaşımla ikimiz bir dans mekanına bakmaya gittik. Mekana girdik laap diye benimki karşımızda. "Aha burda" dedim, arkadaşım "yürü giriyoruz içeri" dedi. Bizi gördü bunun surat bir dondu. Ben bakmadım bile. Geçtik pistin önünde masaya oturduk, bu hemen bir kızı kaptı dansa kaldırdı. Bir-iki şarkı sonra arkadaşım tuttu beni "hadi kalk dans edeceğiz, sakin ol umursama onu" diye. Biz kalktık dans ettik, o sırada dersten bir arkadaşımı gördüm, sonra lafladık. Ders arkadaşım kaldırdı beni dansa, dersteki partnerim olduğu için birbirimizin her hareketini biliyoruz, çok uyumlu dans ettik. Hatta biz pistte iki çift (biz ve benimkiyle partneri) yan yana dans ettik.
İkimiz de birbirimizin yüzüne bakmadık, tanışıyor olduğumuza dair mimiğimiz oynamadı. Kesinlikle eminim benden ya hareket bekledi gece, ya sonra mesaj veya nispetli/göndermeli/laf sokmalı instagram postu. Hiçbirini yapmadım. Yanımdaki erkeğin kim olduğunu da bilmiyor. Artık her mekanda karşısına çıkabileceğimi de fark etti.
Bence gayet güzel idare ettim gece, en azından gururumu kurtardım.
Böyle olsun istemezdim, sonuçta aynı yatağı paylaştık, sabaha kadar sarılıp uyuduk, en azından şu ortamda bir merhabamız olabilirdi. Olmaması onun tercihi oldu ama içim o kadar rahatladı ki. Hem karşılaşma stresimiz bitti, hem aynen onun dediği gibi umrumda bile olmadı onu görmek.
Valla bence de öyleçocukça.
Karsilasma demeyelim adam nereye gitse tahmin ettiginiz icin aurekli onun gitrigi yerlere gittiniz ve en sonunda tutturdunuz.tabbi gene ise yaramadi.biz gercek insanlarin olaylari dizilerdekine benzemiyor.sizi disardan izleyenler olarak dans edisinizi gorsek aahhh ne romatik demezdik hareketlere bak helee derdik. Ki suan hepimiz diyoruz kk olarakBir süre önce, 1-1,5 ay kadar görüştüğümüz adamla aramızdakini bitirmiştim. Aralarda birkaç kez konuşmuştuk ama en son konuşmamızda, ki bir hafta önceydi, kendisi bana bir yerde karşılaşsak da pas vermeyeceğini, iplemeyeceğini, bunu benim istediğimi, ya hep ya hiç dediğini söylemişti ve daha da cevap vermemişti. Ben tabii bu lafları sindirene kadar hop oturup hop kalktım, güzel laf koydu gitti şimdi doğruya doğru.
Her neyse. Akşamları çıkarken "karşılaşacak mıyız" düşüncem dün nihayet buldu ama o kadar güzel şartlarda karşılaştık ki. İkimiz de dans ediyoruz, o eski, ben yeniyim. Dün gece bir (erkek) arkadaşımla ikimiz bir dans mekanına bakmaya gittik. Mekana girdik laap diye benimki karşımızda. "Aha burda" dedim, arkadaşım "yürü giriyoruz içeri" dedi. Bizi gördü bunun surat bir dondu. Ben bakmadım bile. Geçtik pistin önünde masaya oturduk, bu hemen bir kızı kaptı dansa kaldırdı. Bir-iki şarkı sonra arkadaşım tuttu beni "hadi kalk dans edeceğiz, sakin ol umursama onu" diye. Biz kalktık dans ettik, o sırada dersten bir arkadaşımı gördüm, sonra lafladık. Ders arkadaşım kaldırdı beni dansa, dersteki partnerim olduğu için birbirimizin her hareketini biliyoruz, çok uyumlu dans ettik. Hatta biz pistte iki çift (biz ve benimkiyle partneri) yan yana dans ettik.
İkimiz de birbirimizin yüzüne bakmadık, tanışıyor olduğumuza dair mimiğimiz oynamadı. Kesinlikle eminim benden ya hareket bekledi gece, ya sonra mesaj veya nispetli/göndermeli/laf sokmalı instagram postu. Hiçbirini yapmadım. Yanımdaki erkeğin kim olduğunu da bilmiyor. Artık her mekanda karşısına çıkabileceğimi de fark etti.
Bence gayet güzel idare ettim gece, en azından gururumu kurtardım.
Böyle olsun istemezdim, sonuçta aynı yatağı paylaştık, sabaha kadar sarılıp uyuduk, en azından şu ortamda bir merhabamız olabilirdi. Olmaması onun tercihi oldu ama içim o kadar rahatladı ki. Hem karşılaşma stresimiz bitti, hem aynen onun dediği gibi umrumda bile olmadı onu görmek.
Evet, tekrar dönüp yazma konusundaki hata bana ait. Onu kabul ediyorum zaten.Diğer konunuzu da bildiğim için sadece onun getirmediğini de biliyorum. Siz de hatalisiniz.
Yok ayrılan benim zaten, barışma gibi bir durum olmaz. Ben geçen haftaki umrumda değilsin tavırlarına çok bozuldum sadece yalan değilne gerek var böyle nispetlere? mimiğiniz oynamamış olabilir ama tüm gece aklınızdan çıkmamış adam, öyle ki dans sırasında ikiniz de birbirinizi düşündünüz yalnızca. kendinizi kandırmayın mimiklere söz geçirirsin ama kalbine asla :)
1-2 hafta veriyorum size, barışırsınız.
Aynen öyle. Hırs, artık dürüst olayım ego zedelenmesi falan birkaç şey oldu içimde. Ben sadece arkadaşça muhabbeti sürdürecektim halbuki. Kıyamadım kendime ahahaSiz, bu adam hala sizi önemsesin istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Eğer öyleyse, karşılaştığınız yerde umursamayarak iyi yapmışsınız.
Sanki biraz da, seni umursamıyorum dedi diye hırs yapmışsınız gibi geldi bana. Aslında siz de çok önemsemiyorsunuz sanki.
Umrunuzda olmayan hali buraya gelip konu acmaniz, olsa nasil olurdu?
Kendinize durust olun bence
Nasil umrunda degil ya
Baya baya umrunda
Yok ya öyle sevgi falan yok da geçen hafta hırs yaptıydımBirbirinizin umurundasiniz bence sen seviyorsun da
İlahi, güldürdünüz beni. Bu kadar kurmaca gücünü nereden buluyorsunuz acaba?Karsilasma demeyelim adam nereye gitse tahmin ettiginiz icin aurekli onun gitrigi yerlere gittiniz ve en sonunda tutturdunuz.tabbi gene ise yaramadi.biz gercek insanlarin olaylari dizilerdekine benzemiyor.sizi disardan izleyenler olarak dans edisinizi gorsek aahhh ne romatik demezdik hareketlere bak helee derdik. Ki suan hepimiz diyoruz kk olarak
Aah ah keşke 18 olsam yineyaşlar 14-18 arası galiba.
Şimdi şöyle anlatayım.Eski konularınızdan anladığım kadarıyla aranızda yaşanan kısa süreli bir yatak arkadaşlığıydı sadece. Duygusal anlamda bişey yaşanmadı, normal bir sevgililik aşamasına geçilmedi. Sizde duygusal aşamaya geçiş var ama karşı tarafta olmayınca ilişkiyi oraya götürememişsiniz gibi de görünüyor gerçi burdan. Yoksa gereksiz bir adam için ardarda üç konu açmazdınız.
Bu kadar ufak bir yaşanmışlık için bu kadar çok çaba, emek ve zaman harcamaya değer mi? 3-5 kez takıldığınız adamı gördüğünüzde selamlaşmak size ne kazandırır, selamlaşmamak ne kaybettirir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?