Sonunda karşılaştık...

Ayrılık sebebini merak ettim açıkçası :) bu anlattıklarınızdan Amerikan vari bir romantik komedi romanı okur gibi hissettim bence siz önemsiyorsunuz seviyorsunuz hatta. Sevmeseniz o ettiği laflar oturmazdı böğrünüze :) umursuyorsunuz açık olun burada biz bizeyiz hadi itiraf edin o pistte dans ederken içinizde ne fırtınalar koptuğunu en azından ben okurken öyle hissettim

Benim hayatım romantik komediden ziyade direkt komedi oluyor genelde Romantizmi henüz bulamadım

Konu güncelliğini yitirdi aslında, hortlatılmış :) Bu arada defalarca karşılaştık, dip dibe dans da ettik, sonunda oturup doğru düzgün konuştuk. Bitti gitti o iş :)

Hatta konuşmanın sonunda artık açığa kavuşturduk her şeyi, bitirdik, "ben kalkayım o zaman" dedim. Sonra döndüm "perşembe görüşürüz" dedim çünkü karşılaşacağız yine kaçarı yok Güldüm "havalı bir çıkış bile yapamıyorum yaa karşılaşıcaz nasılsa" dedim gittim. Neyin ne olduğu belli olduktan sonra için rahat eder benim, bu karışıklıklar "öyle mi böyle mi"ler huzursuz ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…