Sonunda karşılaştık...

1-1.5 ay görüştüğüm erkeklerle hiç bu kadar samimi olmamıştım, ayrılınca da bu kadar kafaya takmamıştım.

1.5 ay , sadece bu kadar süre için bir insanı fazla hayatınıza dahil etmişsiniz, fazla onemsiyorsunuz.
Fazla önemsemekten ziyade geçen haftaki o laflar valla oturmuştu içime. Onun telafisi gibi oldu, hani son anda bir şekilde dik tuttum başımı gibi. Onun rahatlaması oldu.

Ayy çok sağol kavun ya. Valla beni anlıyorsun sen :) Normalde ben de ne gerek var derdim de işte iş inada bindi şimdi Kahvene afiyet olsun

Çok komik hikaye kitabı yazar gibi yazmışsınız umrumda değil diyosunuz ona çaktırmamanızın ne önemi var ki aklınızdan çıkaramıyoken
Valla o laflardan sonra kan kusup kızılcık şerbeti içtim derdim, çaktırmamamın öyle önemi var Aklımdan çıkaramamak değil de hırs yapmıştım, şimdi onu giderdim. "Sen beni umursamıyorsan ben hiç umursamam peheyy"

Bu anlattıklarınız bende "çok cici ilişki" hissi yerine "psikopat (başka bişi de yazılabilir) herif ve aşk arayan hatunun hazin hikayesi" izlenimi uyandırdı açıkçası.
Bu hikayeyi -ilk karşılaşmanın stresini de atlatmışken- daha fazla uzatmayıp kapatın. Zira dediğim gibi gereksiz çaba ve zamna harcıyorsunuz. Düşünmek, bu konuda yazmak, arkadaşlarınızla konuşmak, kısacası adam hakkında herhangi bir faaliyet gereksiz kayıp sizin için bence.

"psikopat (başka bişi de yazılabilir) herif ve aşk arayan hatunun hazin hikayesi"
Ay evet hazin oldu gerçekten
İlk karşılaşma stresi vardı gerçekten, neyse ki güzel geçti. O zaman şu andan itibaren bu defter kapandı, hadi bakalım

Hah şöyle, kendimize güveniyor, gereksiz insanlar için zamanımızı boşa harcamıyor, yeni limanlara yelken açıyoruz.

Gayet umrunuzda olmuş ve herhangi bir harekette bulunmayisi zorunuza gitmiş. Hoş neden bunları umursadiginizi anlamadım. İsteyerek ayrılan siz, karşıdaki tepki vermeyince üzülen siz. Peşinizden koşsun, imzalar etsin çabalasin istemişsiniz. Merhabalasmaktan kastınız da kıskanması idi sanırım. Böyle şeylere gerek yok ay.

Umrumda olmasının sebebi ettiği laflardı. Dün herhangi bir hareket beklemiyordum ondan zaten, söylediklerinden sonra etse sakil olurdu. Peşimden koşsun derdim yok inanın, öyle bir şey olsa ikimiz yıpranırız sadece, başka bir işe yaramaz.

Kıskanılmak hiçbir zaman sevdiğim istediğim bir şey olmadı. Merhabalaşmaktan kastım merhabalaşmak. Aynı sosyal ortamlarda karşılaşan iki tanış olarak yüz yüze geldiğimizde "merhaba" demek o kadar. Ben sevmiyorum yüz yüze baktığım insanları görmezden tanımazdan gelmeyi. Kanlı bıçaklı değiliz yani, bu raddeye gelmesi saçma oldu.

Dün gece hem ilk karşılaşma stresimi geçirdiği hem de gururumu kurtardığı için rahatladığım bir gece oldu aslında, olay bu yani.

İnsan böyle şeyleri aklından direkt geçirmez. Kendinizi ifade şekliniz bilincaltinizi dışa vuruyor. Gerçekten umrunuzda olmuş ki konu açıp ifade etme gereği hissetmissiniz. Ayrıca adam her terk edilen insanin söyleyeceği sözü söylemiş. Konuşmamak için kanlı bıçaklı olmaya gerek yok. Bazen konuşmamak daha iyidir. Selamlasmak da dahil.

Kısmet artık, bu şekilde olması gerekiyormuş demek ki. Neyse ben de olayı finalize edip bir rahatladım, artık önüme bakma zamanı. İkimizin de hakkında hayırlısı.

Guzel olmuş guzel ,kendini iyi hissediyorsan ve sonraki hamlesi ne olacak diye düşünmuyorsan mutluysan ne ala,ama yok tam tersiyse bu mutluluk yerini endiseye,strese bırakacaksa hosgeldin aşk işin yoksa kahrol dur!

Guzel olmuş guzel ,kendini iyi hissediyorsan ve sonraki hamlesi ne olacak diye düşünmuyorsan mutluysan ne ala,ama yok tam tersiyse bu mutluluk yerini endiseye,strese bırakacaksa hosgeldin aşk işin yoksa kahrol dur!
Haha yorumunuzu okurken gülümsedim, teşekkür ederim.
Yok hiçbir hamle düşüncem beklentim vs yok. Sadece "oh be" dedim. İçim rahatladı yani.
Size de kalp göndereceğim

Adam sizinle bir gece gecirmis ve unutmus sizi siz hala onun pesindesiniz

Konu sahibi umrumda değildi dememiş ki
Umrumda değilmiş gibi davrandım, en azından terkedildikten sonra derbeder olmadığımı anladı, (psikolojik olarak) gururumu kurtardım demiş.
Bence güzel bir karşılaşma olmuş.
Kötü ayrilmişsiniz ama en azından mideni bulandirmiyor, bu da birseydir.
Benim beraberken iyi olan Ama terkedildikten sonra hayvanlaşip beni mutsuz etmek için epey uğraşan bir yaratikla ilişkim olmuştu. Aylar sonra bankadan para çekerken karşıma çıktı
İyyy, o kadar tiksinmişim ki, midem ağzıma geldi. Poşet bulsam kusacaktim, çok ciddiyim.
Yani bu seviye de var,

Aslında bitiren bendim, ben terk edilmedim yani. Sonra tabii salaklık edip muhabbeti sürdürünce fırsatını bulduğu an lafını söyledi gitti. Yani bir anlamda aramızdaki münasebeti ben, arkadaşlığı o bitirmiş oldu.

Yıkılmadım ayaktayım oldu evet. Hani sen bana beni umursamayacağını söylemiştin ya, bak bakalım kim kimi umursamıyor oldu. Onun için içim rahatladı, gururumu kurtarmış gibi hissediyorum.

Ya o anlattığınız şeyler çok çirkin, bitmiş gitmiş bir insan niye bu kadar hayvanlaşıp işleri bu kadar çirkinleştirir ki. Neyse siz de kurtulmuşsunuz bitmiş gitmiş artık. Yani bir güzelce hatırlanmak var, bir de midemi bulandırıyor diye hatırlanmak var, insan bunu kendine yapmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…