- 6 Haziran 2018
- 1.227
- 1.042
- 133
- 27
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
Bir süre önce, 1-1,5 ay kadar görüştüğümüz adamla aramızdakini bitirmiştim. Aralarda birkaç kez konuşmuştuk ama en son konuşmamızda, ki bir hafta önceydi, kendisi bana bir yerde karşılaşsak da pas vermeyeceğini, iplemeyeceğini, bunu benim istediğimi, ya hep ya hiç dediğini söylemişti ve daha da cevap vermemişti. Ben tabii bu lafları sindirene kadar hop oturup hop kalktım, güzel laf koydu gitti şimdi doğruya doğru.
Her neyse. Akşamları çıkarken "karşılaşacak mıyız" düşüncem dün nihayet buldu ama o kadar güzel şartlarda karşılaştık ki. İkimiz de dans ediyoruz, o eski, ben yeniyim. Dün gece bir (erkek) arkadaşımla ikimiz bir dans mekanına bakmaya gittik. Mekana girdik laap diye benimki karşımızda. "Aha burda" dedim, arkadaşım "yürü giriyoruz içeri" dedi. Bizi gördü bunun surat bir dondu. Ben bakmadım bile. Geçtik pistin önünde masaya oturduk, bu hemen bir kızı kaptı dansa kaldırdı. Bir-iki şarkı sonra arkadaşım tuttu beni "hadi kalk dans edeceğiz, sakin ol umursama onu" diye. Biz kalktık dans ettik, o sırada dersten bir arkadaşımı gördüm, sonra lafladık. Ders arkadaşım kaldırdı beni dansa, dersteki partnerim olduğu için birbirimizin her hareketini biliyoruz, çok uyumlu dans ettik. Hatta biz pistte iki çift (biz ve benimkiyle partneri) yan yana dans ettik.
İkimiz de birbirimizin yüzüne bakmadık, tanışıyor olduğumuza dair mimiğimiz oynamadı. Kesinlikle eminim benden ya hareket bekledi gece, ya sonra mesaj veya nispetli/göndermeli/laf sokmalı instagram postu. Hiçbirini yapmadım. Yanımdaki erkeğin kim olduğunu da bilmiyor. Artık her mekanda karşısına çıkabileceğimi de fark etti.
Bence gayet güzel idare ettim gece, en azından gururumu kurtardım.
Böyle olsun istemezdim, sonuçta aynı yatağı paylaştık, sabaha kadar sarılıp uyuduk, en azından şu ortamda bir merhabamız olabilirdi. Olmaması onun tercihi oldu ama içim o kadar rahatladı ki. Hem karşılaşma stresimiz bitti, hem aynen onun dediği gibi umrumda bile olmadı onu görmek.
Ahah yok yaa benim görmeme imkanım yoktu laaps diye tam kapının karşısındaydıBende erkek arkadaşımdan ayrıldım geçenlerde kahve içmeye çıktım kız arkadaşlarım ile bende nereye gitsem gorucekmisim gibi geliyordu ki o gün ordaymus yanımdan 2 defa geçmiş ama gormemisim hahahh :) arkadaşlarım söyledi nasıl görmedin diye demek ki dikkatimi çeken bir tip değil dedim :)
Umursadığım şeyin ne olduğunu daha kaç kere yazabilirim bilmiyorum ama neyse ki arada anlayanlar oluyor da konuşabiliyoruz :)O kadar umrunuzda değil ki buraya konu açmışsınız öyle bi' umursamamak.
Bi' de aynı yatağı paylaştık cümlesinden sonra sabaha kadar sarılıp uyuduk cümlesi de gülünç geldi.Neyse hakkınızda hayırlısı olsun.
dizilerdeki gibi mi yaptınız yaniBir süre önce, 1-1,5 ay kadar görüştüğümüz adamla aramızdakini bitirmiştim. Aralarda birkaç kez konuşmuştuk ama en son konuşmamızda, ki bir hafta önceydi, kendisi bana bir yerde karşılaşsak da pas vermeyeceğini, iplemeyeceğini, bunu benim istediğimi, ya hep ya hiç dediğini söylemişti ve daha da cevap vermemişti. Ben tabii bu lafları sindirene kadar hop oturup hop kalktım, güzel laf koydu gitti şimdi doğruya doğru.
Her neyse. Akşamları çıkarken "karşılaşacak mıyız" düşüncem dün nihayet buldu ama o kadar güzel şartlarda karşılaştık ki. İkimiz de dans ediyoruz, o eski, ben yeniyim. Dün gece bir (erkek) arkadaşımla ikimiz bir dans mekanına bakmaya gittik. Mekana girdik laap diye benimki karşımızda. "Aha burda" dedim, arkadaşım "yürü giriyoruz içeri" dedi. Bizi gördü bunun surat bir dondu. Ben bakmadım bile. Geçtik pistin önünde masaya oturduk, bu hemen bir kızı kaptı dansa kaldırdı. Bir-iki şarkı sonra arkadaşım tuttu beni "hadi kalk dans edeceğiz, sakin ol umursama onu" diye. Biz kalktık dans ettik, o sırada dersten bir arkadaşımı gördüm, sonra lafladık. Ders arkadaşım kaldırdı beni dansa, dersteki partnerim olduğu için birbirimizin her hareketini biliyoruz, çok uyumlu dans ettik. Hatta biz pistte iki çift (biz ve benimkiyle partneri) yan yana dans ettik.
İkimiz de birbirimizin yüzüne bakmadık, tanışıyor olduğumuza dair mimiğimiz oynamadı. Kesinlikle eminim benden ya hareket bekledi gece, ya sonra mesaj veya nispetli/göndermeli/laf sokmalı instagram postu. Hiçbirini yapmadım. Yanımdaki erkeğin kim olduğunu da bilmiyor. Artık her mekanda karşısına çıkabileceğimi de fark etti.
Bence gayet güzel idare ettim gece, en azından gururumu kurtardım.
Böyle olsun istemezdim, sonuçta aynı yatağı paylaştık, sabaha kadar sarılıp uyuduk, en azından şu ortamda bir merhabamız olabilirdi. Olmaması onun tercihi oldu ama içim o kadar rahatladı ki. Hem karşılaşma stresimiz bitti, hem aynen onun dediği gibi umrumda bile olmadı onu görmek.
Komedi dizisi diyebiliriz galibadizilerdeki gibi mi yaptınız yani
"Ayrıldım" lafı bana ait değil aslında, ona ait. Ben aramızdaki münasebeti bitirirken "terk edildim" diyen de o, "ayrılıyorsun" diyen de o. Onun kelimeleri yani.Bu herifte çok ıssız adam tipi ya. Doğru düzgün bi ilişki yokmuş ki ortada zaten ayrıldım diyorsunuz ama. Sadece güzel eğlenceli bi ay geçirmişsiniz. Cinsellik olarak uyumluymuşsunuz ama aşık olacağı kadın siz değilmişsiniz. Erkekler sadece cinsellik paylaştıgı kadınıda kıskanır noluyoruz triplerine girer çünkü erkeklik egosu diye bi olguları var. Başka erkek görmek istemez yanında çünkü cepte olduğunuzu görmek ister ilginizin başka erkeğe kayıp elinden kaçtığınızı görmek onları yaralar ahhh erkekler ah değişikler :) seven aşık olan adam her ne olursa olsun siz ne kadar itsenizde uzun bir süre peşinizden ayrılmaz zaten. Bu adam cacık önündeki maçlara bak enerjini tüketme.
Ahah ay bir o eksikBana da senı dansa goturen adam hoslanıyor senden gıbı geldı dıkkat et
Haha oylelerınden bırısı de benım kocam oluyo suan ondan dedımKomedi dizisi diyebiliriz galiba
Dans ederken tökezleyip pistte onun önünde yere yapışsam tam olacaktı, neyse ki onu yapmadım
"Ayrıldım" lafı bana ait değil aslında, ona ait. Ben aramızdaki münasebeti bitirirken "terk edildim" diyen de o, "ayrılıyorsun" diyen de o. Onun kelimeleri yani.
O gün dansa bir erkekle çift olarak gittiğimde karşılaşmamız tesadüf oldu. Hoş kendisi onunlayken mesaj atan normal erkek arkadaşlarım için o kim bu kim deyip, bir de bozulup sırtını dönüp yattığı için, yanımdaki arkadaşımla ilgili bir şeyler düşünmüş olabilir. Bilemem vebali boynuna. Biz sadece arkadaşız
Dediğiniz gibi, önümüzdeki maçlara bakacağım artık. Ünlü Türk düşünürü Fatih Terim'in dediği gibi, "nerede kalmıştık?"
Ahah ay bir o eksikYok değil valla normal arkadaşım, mevzuyu bildiği için öyle davrandı.
AmaninHaha oylelerınden bırısı de benım kocam oluyo suan ondan dedım
Konuyu hortlatıp atıp tutmak dışındaMidem bulandı. Sadece yatak arkadaşlığı yaptınız öyle mi? Hiçbir özel duygu paylaşmadan yataklarınızı paylaştınız öyle mi? Yarın birgün hamileyim ama kimden bilmiyorum diye konu açmazsınız umarım
Çok da özel oluyor deneseniz bilirdiniz. Yatakla da sınırlamamak lazımMidem bulandı. Sadece yatak arkadaşlığı yaptınız öyle mi? Hiçbir özel duygu paylaşmadan yataklarınızı paylaştınız öyle mi? Yarın birgün hamileyim ama kimden bilmiyorum diye konu açmazsınız umarım
Neden midemiz bulandı? Bir kadının sadece tatmin olmak için bir erkekle birlikte olmasını ataerkil aklınız almadı mı?Midem bulandı. Sadece yatak arkadaşlığı yaptınız öyle mi? Hiçbir özel duygu paylaşmadan yataklarınızı paylaştınız öyle mi? Yarın birgün hamileyim ama kimden bilmiyorum diye konu açmazsınız umarım
Yılbaşı günü gecenin 10unda eski konuları deşip haddiniz olmayan şekilde tanımadığınız insanlara atıp tutacak kadar sıkıcı bir hayatınız olmasaymış keşke.Midem bulandı. Sadece yatak arkadaşlığı yaptınız öyle mi? Hiçbir özel duygu paylaşmadan yataklarınızı paylaştınız öyle mi? Yarın birgün hamileyim ama kimden bilmiyorum diye konu açmazsınız umarım
Aaa lütfen günlük eleştiri kotasını doldurması lazım. Şimdi benim üstümden kendisinin ne kadar düzgün, ne kadar edepli mikemmel bir insan olduğunu gösterip tatmin oldu. Napalım onları da böyle kabul edeceğizÇok da özel oluyor deneseniz bilirdiniz. Yatakla da sınırlamamak lazım
Ayrıca siz kimsiniz insanların kimseyi ilgilendirmeyen ve incitmeyecek tercihlerini yargılıyorsunuz? Size dokunan yanı nedir?
O köprünün altından sular aktı, eski konu hortlamış :)Umdunda olmasa konu açılmazdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?