Sonunda karşılaştık...

Bende erkek arkadaşımdan ayrıldım geçenlerde kahve içmeye çıktım kız arkadaşlarım ile bende nereye gitsem gorucekmisim gibi geliyordu ki o gün ordaymus yanımdan 2 defa geçmiş ama gormemisim hahahh :) arkadaşlarım söyledi nasıl görmedin diye demek ki dikkatimi çeken bir tip değil dedim :)

Bütün yorumlarını okudum, yazdıkların ve kafanız çok aptalca ama işin kötüsü bunun farkında olmaman. Bazı karekterler var ki kaç yaşına gelirsen gel oturmuyor..

O kadar umrunuzda değil ki buraya konu açmışsınız öyle bi' umursamamak.

Bi' de aynı yatağı paylaştık cümlesinden sonra sabaha kadar sarılıp uyuduk cümlesi de gülünç geldi.Neyse hakkınızda hayırlısı olsun.​

Ahah yok yaa benim görmeme imkanım yoktu laaps diye tam kapının karşısındaydı

Umursadığım şeyin ne olduğunu daha kaç kere yazabilirim bilmiyorum ama neyse ki arada anlayanlar oluyor da konuşabiliyoruz :)

Gülünç gelmesine gerek yok, insanlar birlikte olduktan sonra sarılıp uyuyabiliyorlar bildiğiniz gibi.
Teşekkürler.

dizilerdeki gibi mi yaptınız yani

Bu herifte çok ıssız adam tipi ya. Doğru düzgün bi ilişki yokmuş ki ortada zaten ayrıldım diyorsunuz ama. Sadece güzel eğlenceli bi ay geçirmişsiniz. Cinsellik olarak uyumluymuşsunuz ama aşık olacağı kadın siz değilmişsiniz. Erkekler sadece cinsellik paylaştıgı kadınıda kıskanır noluyoruz triplerine girer çünkü erkeklik egosu diye bi olguları var. Başka erkek görmek istemez yanında çünkü cepte olduğunuzu görmek ister ilginizin başka erkeğe kayıp elinden kaçtığınızı görmek onları yaralar ahhh erkekler ah değişikler :) seven aşık olan adam her ne olursa olsun siz ne kadar itsenizde uzun bir süre peşinizden ayrılmaz zaten. Bu adam cacık önündeki maçlara bak enerjini tüketme.

Bana da senı dansa goturen adam hoslanıyor senden gıbı geldı dıkkat et

dizilerdeki gibi mi yaptınız yani
Komedi dizisi diyebiliriz galiba
Dans ederken tökezleyip pistte onun önünde yere yapışsam tam olacaktı, neyse ki onu yapmadım

"Ayrıldım" lafı bana ait değil aslında, ona ait. Ben aramızdaki münasebeti bitirirken "terk edildim" diyen de o, "ayrılıyorsun" diyen de o. Onun kelimeleri yani.
O gün dansa bir erkekle çift olarak gittiğimde karşılaşmamız tesadüf oldu. Hoş kendisi onunlayken mesaj atan normal erkek arkadaşlarım için o kim bu kim deyip, bir de bozulup sırtını dönüp yattığı için, yanımdaki arkadaşımla ilgili bir şeyler düşünmüş olabilir. Bilemem vebali boynuna. Biz sadece arkadaşız

Dediğiniz gibi, önümüzdeki maçlara bakacağım artık. Ünlü Türk düşünürü Fatih Terim'in dediği gibi, "nerede kalmıştık?"

Bana da senı dansa goturen adam hoslanıyor senden gıbı geldı dıkkat et
Ahah ay bir o eksik Yok değil valla normal arkadaşım, mevzuyu bildiği için öyle davrandı.

Haha oylelerınden bırısı de benım kocam oluyo suan ondan dedım

Midem bulandı. Sadece yatak arkadaşlığı yaptınız öyle mi? Hiçbir özel duygu paylaşmadan yataklarınızı paylaştınız öyle mi? Yarın birgün hamileyim ama kimden bilmiyorum diye konu açmazsınız umarım

Konuyu hortlatıp atıp tutmak dışında
Başka zevklerin var mı?

Çok da özel oluyor deneseniz bilirdiniz. Yatakla da sınırlamamak lazım
Ayrıca siz kimsiniz insanların kimseyi ilgilendirmeyen ve incitmeyecek tercihlerini yargılıyorsunuz? Size dokunan yanı nedir?

Neden midemiz bulandı? Bir kadının sadece tatmin olmak için bir erkekle birlikte olmasını ataerkil aklınız almadı mı?

Yılbaşı günü gecenin 10unda eski konuları deşip haddiniz olmayan şekilde tanımadığınız insanlara atıp tutacak kadar sıkıcı bir hayatınız olmasaymış keşke.

Birbirimizden hoşlandık, beraber dışarı da çıktık, nargile de içtik, alışveriş de yaptık, saatlerce sohbet de ettik, seviştik de. Neredeyse 30 yaşında bir kadın olarak bunun hesabını kimseye verecek değilim, hele sizin gibi birine. Asıl siz benim midemi bulandırdınız hadsizliğinizle.

Her önüme gelenle yatmadığım ve korunmayı bildiğim için sorun yok içiniz rahat olsun çok endişelenmişsiniz ya

Siz lütfen varsa kendi cinsel hayatınızla ilgilenin, üstünüze vazife olmayan şeylere karışmayın :)

Çok da özel oluyor deneseniz bilirdiniz. Yatakla da sınırlamamak lazım
Ayrıca siz kimsiniz insanların kimseyi ilgilendirmeyen ve incitmeyecek tercihlerini yargılıyorsunuz? Size dokunan yanı nedir?
Aaa lütfen günlük eleştiri kotasını doldurması lazım. Şimdi benim üstümden kendisinin ne kadar düzgün, ne kadar edepli mikemmel bir insan olduğunu gösterip tatmin oldu. Napalım onları da böyle kabul edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…