- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
Her komşu konusu gibi işler kavgaya gidiyor durun yapmayın.
Evlerdeki yalıtım kötü olunca çocuk sesi dışında mikser sesi de sifon sesi de rahatsız ediyor zaten.
Ben yeterince önlem alarak davrandığımı düşünüyorum aslınds. Ama maddi açıdan rahatladığım zamanda kızımın odasına komple halı döşetmek için bütçe ayırmaya başlayacağım böylece oyuncak vs düşürünce gürültü azalır.
Koridor şu an fayans. Belki araya yalıtım malzemesi koydurup üstüne parke döşetsem biraz daha az ses gider. Ona 1200 tl dediler makul sayılır bir fiyat. Koridor halılarım ince idi yıkanabilir olması açısından almıştım 4 parça halı var zaten koridorda, belki onların yerine daha tüylü bir şey alırım.
Ama eğer takıntılı insanlar ise bu defa kapı sesi, sifon sesi falan demeye başlarlar diye de aklıma gelmiyor değil.
Cocugun odasina boydan boya hali mi. Ben oyun halisi koysam benimkiler oksurmeye baslarlar.
Bence cok etkilenmeyin siz komsulardan. Yaslanmislar, muhtemelen sadece tv gurultusu var evlerinde abartiyorlar.
Bir de boyle konularda hep cocuklar konusulur. Bu zamana kadar en rahatsiz oldugum komsularim hep yetiskin olanlardi, gecenin 1ine kadar misafir agirlayanlar, haftasonu aksam 4 5 de baslayip gece yarisina kadar partileyenler. Yani 2 yasindaki cocuk evde kosturduguna sukretsin sizin komsular bence, adam olsunlar :)