- Konu Sahibi kararvermek
-
sen böyle düşünüyorsan kimsenin de sana diyecek sözü yok
hem evlenemeyiz diyo hem peşinde
adamın acelesi yok yavaş yavaş ilerliyo gibi
uzaklaşman en doğrusu
hayır duyulmadı cünkü bi evlilik yaptıgım için çaldı cengi olmadı sadece kücük bi törendi...
Biri bana seni seviyorum ama evlilik düşünmüyorum dese
Ben aşkımdan ölsem de ardıma bile bakmam
Allah şahit bende böyle bi insandım.... ben çok sağlam karakterliyimdir ama bu konuda yenildim neden böyle oldu neden duramıyorum bilmiyorum ama hem ölüyorum hem vazgecemiyorum... hiçmi ilişkim olmadı mutlaka oldu ama hep sağlam duran bendim. ters bi lafa bi olumsuzluga dimdik duran bendim. ama bu başka bunda bende kendimi anlamıyorum
Allah şahit bende böyle bi insandım.... ben çok sağlam karakterliyimdir ama bu konuda yenildim neden böyle oldu neden duramıyorum bilmiyorum ama hem ölüyorum hem vazgecemiyorum... hiçmi ilişkim olmadı mutlaka oldu ama hep sağlam duran bendim. ters bi lafa bi olumsuzluga dimdik duran bendim. ama bu başka bunda bende kendimi anlamıyorum
bundan yaklaşık 4 ay önce açtığın bir konu var "2 evlilikyaptıgımı bilmelesine ragmen hiç evlenmemiş biri var. 2,5 senedir hiç vazgecmedi. istersen 10 defa evlenmiş ayrılmış ol diyor.çok sağlam karakterli bi insan. " böyle yazmışsın
önce böyle konuiurken sonra senin anlattığına döndüyse adamın derdi belli
burda atarlanma kimseye.. boşu boşuna o kişiyi de savunma
aklını başına al.. uzaklaş..
işte bende bundan bahsediyorum. hislerime yeniliyorum konusmadan yapamıyorum. bi çıkar yol arıyorum ama bulamıyorum
Bence ikisi aynı kişi değil
Çünkü orada hiç evlenmemiş diye bahsediyo, burda ki adamdansa o da bir kere boşanmıştı bende ama sonra ben ikinci evliliğimi yaptım diyo
o erkekmiş kendiside bi evlilik atlattı diye birinciyi kabullenebilrdim ama ikinciyi kabullenemezler diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?