• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda yenildim !

sen böyle düşünüyorsan kimsenin de sana diyecek sözü yok
hem evlenemeyiz diyo hem peşinde
adamın acelesi yok yavaş yavaş ilerliyo gibi
uzaklaşman en doğrusu

bu konuda ne derece gaddar oldugumu benimle asla o tarz seyler yasayamacagını adı gibi biliyor inan buna.. ama neden benden vazgecmiyor neden benden gitmiyor ona deli oluyorum :(

Biri bana seni seviyorum ama evlilik düşünmüyorum dese
Ben aşkımdan ölsem de ardıma bile bakmam

hayır duyulmadı cünkü bi evlilik yaptıgım için çaldı cengi olmadı sadece kücük bi törendi...

o zaman pekala bu olay ort bas edılebılır
fakat sorun su
sızın bu sevgılı adayınız 1 erkeklemı sevıstıgınızı onemsıyor 2 ayrı erkeklemı?
cunku 3-4 gunluk evlılıgın baska brıseyı kafaya takılmaz
ve bu durumu omu kabullenemıyor?
sızmı?
kım
ona gore kararınızı verın 2 evlılık gecırmıssınız 26 yasındasınız artık bın degıl yuzbınkere dusunun en ufacık bır harekette

Biri bana seni seviyorum ama evlilik düşünmüyorum dese
Ben aşkımdan ölsem de ardıma bile bakmam

Allah şahit bende böyle bi insandım.... ben çok sağlam karakterliyimdir ama bu konuda yenildim neden böyle oldu neden duramıyorum bilmiyorum ama hem ölüyorum hem vazgecemiyorum... hiçmi ilişkim olmadı mutlaka oldu ama hep sağlam duran bendim. ters bi lafa bi olumsuzluga dimdik duran bendim. ama bu başka bunda bende kendimi anlamıyorum

bundan yaklaşık 4 ay önce açtığın bir konu var "2 evlilikyaptıgımı bilmelesine ragmen hiç evlenmemiş biri var. 2,5 senedir hiç vazgecmedi. istersen 10 defa evlenmiş ayrılmış ol diyor.çok sağlam karakterli bi insan. " böyle yazmışsın

önce böyle konuiurken sonra senin anlattığına döndüyse adamın derdi belli
burda atarlanma kimseye.. boşu boşuna o kişiyi de savunma
aklını başına al.. uzaklaş..

Allah şahit bende böyle bi insandım.... ben çok sağlam karakterliyimdir ama bu konuda yenildim neden böyle oldu neden duramıyorum bilmiyorum ama hem ölüyorum hem vazgecemiyorum... hiçmi ilişkim olmadı mutlaka oldu ama hep sağlam duran bendim. ters bi lafa bi olumsuzluga dimdik duran bendim. ama bu başka bunda bende kendimi anlamıyorum

Bak ona de ki

Herşey iyi hoş ta
4-5 gün evli kalmamsa sorun
Olmuşla ölmüşe çare yok
Madem geleceğe yönelik birşey de düşünmüyosun, o zaman daha fazla konuşmamıza gerek yok

Blöf için bile olsa bunu yap
Onun tepkisine göre anlarsın durumu
Gerçekten seviyo mu, sevmiyo mu

Seviyosa jetonu düşer, beni affet vs der
Sevmiyosa başkalarına yazılmaya başlar

Bence, ailesi sizi istemez diye imkansiz olarak gördügü icinn sizi birakamiyor. Seviyormu sevmiyor mu orasini bilmicem. Ama ulasilmayan seyler yani duygular dha cazipleşir. O adamda ondan birakamiyordur.

senın bızden yuzbın kere daha ıyı dusunup
daha akıllı olman laızm
yenıldım yenık düştüm hislerime kapılıyorum beni etkiliyor dememeniz gerekiyor
hele hele ilişki bile oluşmamış bir gel gitte evlilik mevzularına hiç girmemeniz gerekiyor
cok pardon ama o adamı ıkı kere suya goturup susuz getırmenız gerekıyor
öyle değilmi?
daha ilişki yok bişey yok ne münasebet ailem kabullenmez benım değil cok cocukca bunlar tamam gercekten 26 yasında olabilirsiniz ama cok daha olgun olmanız oyle hareket etmenız gerekıyor
ayrıca bir zahmet 2-3 sene en azından evliliği düşünmeyin

bundan yaklaşık 4 ay önce açtığın bir konu var "2 evlilikyaptıgımı bilmelesine ragmen hiç evlenmemiş biri var. 2,5 senedir hiç vazgecmedi. istersen 10 defa evlenmiş ayrılmış ol diyor.çok sağlam karakterli bi insan. " böyle yazmışsın

önce böyle konuiurken sonra senin anlattığına döndüyse adamın derdi belli
burda atarlanma kimseye.. boşu boşuna o kişiyi de savunma
aklını başına al.. uzaklaş..

Bence ikisi aynı kişi değil
Çünkü orada hiç evlenmemiş diye bahsediyo, burda ki adamdansa o da bir kere boşanmıştı bende ama sonra ben ikinci evliliğimi yaptım diyo

Ne acı! Bir süre böyle devam edin, gezin, görüşün, buseler kondurun birbirinize, o size aşık rolleri yapsın, ne olur ki belki zamanla size gerçekten aşık olur evlenmeye de ikna olur, ailesini de ikna eder... demek istedim ama gerçekten yenilmişsiniz, bu adam sizi öyle bir hale sokmuş ki önünüzü bile göremiyor durumdasınız... Kapatın tüm iletişim yollarını, 3 gün ağlayın, sızlayın ama bakın bakalım hala aynı mı? Daha ilginci ne olur biliyor musunuz? Ailesi bi güzel yeni birisini bulur, evlendirmeye karar verir bu beyfendide ne yardan ne serden vazgeçer evde hanımı kapıda siz takılır çünkü siz hala vazgeçemiyor olursanız yaşayacaklarınız bunlar olur.

Bi uyanın derim...

Son düzenleme:
işte bende bundan bahsediyorum. hislerime yeniliyorum konusmadan yapamıyorum. bi çıkar yol arıyorum ama bulamıyorum

güzel kardeşim böyle yaparak sen kendini çıkmaza sürüklüyorsun. kendi ellerinle niyeti olsa zaten öyle bir cümle beyan etmezdi sana. ailesine elbette kabul ettirebilirdi sonuçta kötü bir durum söz konusu değildi.. bence uzaklaşmanın zamanı gelmiş..bırakın önünüzee bakın böyle aşklar biliyorsunuz ki hep hüsrann.. uzatmadan yol ayrımıı yapmalısın

Bence ikisi aynı kişi değil
Çünkü orada hiç evlenmemiş diye bahsediyo, burda ki adamdansa o da bir kere boşanmıştı bende ama sonra ben ikinci evliliğimi yaptım diyo

orada 2 kişiden bahsediyordu yanlış kopyalama yapmışım :)
2. kişiden bahsecidektim ben o olduğundan şüphelendim
inşallah aklını başına alır da kurtulur bu adamdan...

biyandanda 2.5 senedir platonik olarak bana aşık olan bi insan hislerinden bahsetti oda aynı durumda benim hayatımı biliyor ve bırak yanında olayım evlenelim diyor.
buydu :)
yıl olarak da tutuyor..
:27:
iyice katıp karıştırdım..

o erkekmiş kendiside bi evlilik atlattı diye birinciyi kabullenebilrdim ama ikinciyi kabullenemezler diyor

26 yaş daha çok erken, bence 30'a kadar bekle.
2 hata yapmışsın 3 hataya koşma.
Bu adamla olur da evlenirsen ilerleyen zamanlarda yine başına ekşir 2. evliliğin için.
Belli ki sindiremiyor, hazmedemiyor.
Bugün sussa yarın yine konuşur.
Vallahi hayatın kabusa döner.
:19:
Bu nasıl bir zihniyet ki 1 evliliği kabul ediyor da 2. yi kabul etmiyor?

Seviyomus mus! Evlilik olamazmis mis,

Niye görüsüyosun arkadasim defet gitsin ozaman.

Adam zamanini caliyo, seni kendine bagliycak, baglamisda zaten e geriside gelir elbet diye düsünüyo.

Back
X