Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet anliyorum.. halbuki aklimda kötu niyet yok böyle yaparken sonucta ya akrabalara ya da ailemize gelen yeni insanlar oldugu icin onlara kendilerini evde hissetmelerini istedigim icin böyle davraniyorum ama yinede canim acıyor
Canın acımasın, bu seni sevmedikleri anlamına gelmez ama bundan bir ders çıkartmalısın. Yukarıda yazdığım gibi hızlıca canciğer olmak yerine bence sen de mesafeli ol ve insanların huyunu suyunu öğrenmek için gözlemle. Neticede hayatımız boyunca karşımıza binlerce insan çıkıyor. Gerek iş olsun gerek aile ve arkadaş ortamında eğer bu savunma mekanizmasını kullanmazsak canımız daha fazla yanar. Ne demişler bülbül güle, karga çöplüğe götürür. Gözlemleyip insanları tanıdığında onların bülbül mü yoksa karga mı olduğunu daha rahat anlarsın bu şekilde de canını sıkacak insanları uzak tutar, kafaca anlaştıklarını hayatına alırsın![]()
Aklıma gelen ihtimalleri sayıyım. Illa bunları yapıyorsunuzdur demiyorum bu saydıklarım insanların yakın hissettiklerine iyi niyetle yapacağı ve farketmeden itici olabileceği davranışlar sadece.
- dertleşme adı altında çok fazla şikayet ediyor, negatif bir hava yayıyor olmak
- özel hayatta ilgili çok detay veriyor olmak veya karşıdakinin özel hayatını çok sorguluyor olmak
- karşı tarafın hayatına çok müdahale ediyor, sürekli öğüt/tavsiye veriyor olmak
Kesinlikle seninle alakası yok. Sen iyi niyetli ve hassassın onlar ise artık incine incine etraflarına duvar örmüşler mecburen. Bu yüzden sen de fazlasıyla incinmeden aynen verdiğin kararı uygula. Biri sana doğru kaç adım atıyorsa sen de o kadar adım at, daha fazla değil.Cok tesekkur ederim gercekten benden tecrubeli ve bildiklerini guzellikle anlattin bana icimi rahatlattin... sanirim insanlar bu yolu izliyor ve fazla samimi olmuyorlar bu sebepten.. benimle alakasi yoktur diye umuyorum ve bundan sonra ben de mesafeli olmaya kararliyim.. her ne olursa olsun.. onlar biraz samimiyet gösterdiginde yumusasam bile![]()
bu ucunu de yapiyormuyum diye kendimi sorguladigimda ucunu de yapmadigimi fark ettim.. sadece cok guleryuzlu (belki fazla) davrandim.. cok guzel olmussun dedim.. bunlari hatirliyorum ve gördugumde selam veriyorum ama onlar daha rahatlar karsi karsiya gelirlerse selam verirler. Ben de rahat olmak istiyorum insanlara yaranmaya calisiyorum gibi.. ilk samimi olan onlardi aslinda bana sorular soran, arkadaslik gönderen, vs.. ama sonradan uzaklastilar sanki
Muhtemelen 20 li yaslardasiniz..30 li heleki 40 li yaşlara gelindiğinde insan ilişkilerinde kendinize bir duvar öruyorsunuz..Daha temkinli yaklaşıyor ve samimiyet kurma ggereksinimi duymuyorsunuz..Zamanla kurulacaksa kuruluyor.Cok tesekkur ederimEvet bundan sonra öyle yapmayi deneyecegim bakalim nereye kadar incinecegim yavas yavas ögrenecegim insan iliskileri..