Sormalı mıyım.?

nıye ozellıkle belırttınız resmı nıkahım olmayan eşim dıye
amac nedır yanı ne alaka
neyse

hayır ne soracaksınız adama cok tuhaf :KK70:
sormayın bırsey tabıkı
Valla konu dagilmasin millet yapma etme demesin dedim böyle daha çok dağıldı galiba 😂

Güya Allah la sözleşme yapıyolar. Bak Allahım ben nikah yaptım vallaaa günah değil yeminlen :dua:
Konu sahibini bilemem ama cevremde hatta yakın bir arkadaşımda oldu .Ailesi nisanda dini nikah istedi sebep yanyana durup Elele filan tutarsa günah olmasın .Ee kiz hamile kaldı adam ve ailesi bırakmaya kalktı ne bileyim benden başkasıyla olmadığını Nisan olur olmaz koynuma girdi vs diye şerefsizler .Kızın ve ailesinin yalvarmalariyla düğün oldu çocuk doğduğu gibi boşandılar .Konu sahibi kiziyodur belki bu yorumlara ama ben o dönem çok üzüldüm arkadaşima ,o yüzden kimse o duruma düşsün istemem

Konu sahibini bilemem ama cevremde hatta yakın bir arkadaşımda oldu .Ailesi nisanda dini nikah istedi sebep yanyana durup Elele filan tutarsa günah olmasın .Ee kiz hamile kaldı adam ve ailesi bırakmaya kalktı ne bileyim benden başkasıyla olmadığını Nisan olur olmaz koynuma girdi vs diye şerefsizler .Kızın ve ailesinin yalvarmalariyla düğün oldu çocuk doğduğu gibi boşandılar .Konu sahibi kiziyodur belki bu yorumlara ama ben o dönem çok üzüldüm arkadaşima ,o yüzden kimse o duruma düşsün istemem
Bu şekilde anlattiginiz için teşekkür ederim ama mesele Allah'a sözleşme çirkin ve kırıcı bir üslupla anlatılinca garip geliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kimse benim başıma gelir demiyo ki zaten dese bunlar olmayacak. Daha dün bi kkz kendimi öldürcem diyodu ilişki yüzünden. Yarın en kötü ihtimal adam ölse aha kız kaşdı ortada. HAni zaten bırakmazlar bu adamlar da işte ölüverirse o sıkıntı :)

Bu şekilde anlattiginiz için teşekkür ederim ama mesele Allah'a sözleşme çirkin ve kırıcı bir üslupla anlatılinca garip geliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Çirkin neresi.. Allah korkusunu sen öyle yaşarsın ben senin tavrını böyle ifade ederim. Sakin olmaya çalışayım diyorum ama olamıyorum. Kullanmayın kardşim şu imam nikahını ya. Dini kullanmayın. İşinize göre keyfinize göre algılamayın dini ve nikahı.. Sana yazık. Milyon tane konu var şurda oku. Yoksa bana ne senden!

Konunun acilma nedenini anlayamadim ben. Tamam, nisanlinizla birlikte oluyorsunuz, nisanliniz cinsel gucu arttirici ilac kullaniyor ve bu nedenle uzatmali olarak tam 3 saat sevisiyorsunuz.

Eee, sorun ne simdi? Milletin sevisme suresini ogrenip kiyas mi yapmak amac?

Konunun acilma nedenini anlayamadim ben. Tamam, nisanlinizla birlikte oluyorsunuz, nisanliniz cinsel gucu arttirici ilac kullaniyor ve bu nedenle uzatmali olarak tam 3 saat sevisiyorsunuz.

Eee, sorun ne simdi? Milletin sevisme suresini ogrenip kiyas mi yapmak amac?
Soru şu ki bunu ona nasıl söylemeliyim

3 saat ne kadarı ön sevişme? Şayet ekşın halinde 3 saatse yazık size. Insan sıkılmaz mı ya?

Durumdan şikayetçi iseniz boşalma ile ilgili bir problemi olduğunu düşündüğünüzü söyleyin ya ilacı açıklar ya ilacı bırakır.

Back
X